Pagina's

donderdag 1 september 2016

Craftaholics Challenge en een zere vinger

Afgelopen zaterdag een reuze gezellige workshop gegeven in Nieuw Vennep. Ondanks de hitte waren de dames ijverig en enthousiast in hun schriftjes aan het schrijven. Op advies van enkele cursisten s'avonds nog even naar het strand in Noordwijk gereden (ik was immers toch in de buurt!)  voor een heerlijk visje in strandpaviljoen  'De Zeemeeuw'  wat een perfecte afsluiting van deze dag was!

Nu had ik het plan om zondag weer wat kaarten te maken ware het niet dat ik de vrijdag ervoor het topje van mijn rechtervinger er af gesneden had tijdens het maken van venkelsalade... yek! Je weet wel met zo een mandoline waar ook een soort van beveiligingskapje bij hoort... dat ik dus nooit gebruik... Het zat nog net een beetje vast maar bloedde behoorlijk en deed best wel zeer. Knutselen ging dus niet heel goed en ook typen was niet echt heel fijn. (vandaar weinig reacties op jullie blogs... ik heb wel gekeken!) Oh, en mijn i-phone met vingerprint touch.. ook heeeel onhandig! 

Maar om een lang verhaal iets minder lang te maken.. Ik heb dus toch met bloed, zweet en tranen één kaartje gemaakt voor onze Craftaholics challenge. Dit is het SU! groepje waar ik bij hoor en we vonden het leuk elkaar elke twee weken een keer uit te dagen. We hebben daarom en schets uitgezocht op internet (deze van MFT) en daar allemaal een kaart mee gemaakt. 

Stempels: Forest Friends - MFT, Something to say - SU!
Inkt: Basic black, Calipso coral, Mossy Meadow- SU!
Stanzen: Pierced squares, Blueprints 30 en 13, Leafy Greenery, - MFT
Papier:  Whispering white, Pear Pizazz, Calypso coral, Tempting turquase, Mossy Meadow - SU! Tribal prints - MFT
Verder:  Crystal drops bottle green - Nuvo

Vinger is inmiddels genezen gelukkig. Dus ik kan weer knutselen, typen, swipen etc.
Bedankt voor je bezoekje en het aanhoren van mijn wijsvinger-misère!!  en hop vooral nog even gezellig bij Jolanda langs, ook zij heeft een prachtige kaart voor deze challenge gemaakt!

Groetjes!
Nicole


17 opmerkingen:

Cornelie zei

Oef dat klinkt pijnlijk, niet leuk ;-( Gelukkig weer over en kun je al je favoriete bezigheden weer oppakken!
Tof je kaart, gave schets en een schatje dat vosje. Leuk!!

Els zei

Wat een pech voor jou, maar de kaart is super mooi geworden.
Fijne dag en groetjes, Els

Colien zei

Auw.... niet alleen pijnlijk, maar ook nog eens erg onhandig.. Gelukkig dat het weer genezen is! Mooie kaart, heel gaaf!
grtz.Colien

Inge Groot zei

He getsieeee! Ja vingertopjes bloeden altijd heel erg #bibber#beentheredonethat. Fijn dat het beter gaat en je weer lekker aan de knutsel kan. Superleuk kaartje Nicole, mooie combinatie van printjes!

Judith zei

Au, dat is zeker niet fijn en erg onhandig. 'Leest' je phone de genezen vinger weer?

Een leuke kaart! Heb je de achtergronden gestempeld? Knap!

Dotty Jo zei

Goodness, what a gorgeous card! I love all the patterns on the different elements of your card and that fox is such a sweetie, Jo x

lostinpaper zei

What a fantabulous card Nicole, I adore the patterns in the background scene, they are uber funky!

Jolanda zei

je hebt echt weer een Top kaart gemaakt!

Ellen zei

Wat kan een mens al onthand zijn als één vinger even niet meewerkt. Gelukkig kun je nu weer volop knutselen, typen e.d. Wat zou je anders moeten met je tijd ;) Dit kaartje is echt heel gaaf geworden. Heb dat papier ook en weet eigenlijk nooit goed wat ik ermee moet. Dit dus, hihi.

Maartje zei

Au! Dan merk je opeens waar je je vingers bij gebruikt. Bij héél veel dingen dus! Ik vind je kaart een plaatje!

Mariken zei

O, jee, arme vinger!! Dat kunnen, wij scrappers, toch echt niet gebruiken! Je kaartje os weer onwijs gaaf geworden, wat heb je de papiertjes super gecombineerd, ben er weg van!
Kijk uit met wat je doet, want ik kan je mooie kaartjes niet missen...

Evy G zei

Ik leef met je mee en voel je pijn! Een paar jaar geleden heb ik net hetzelfde gedaan maar dan met een komkommer. Toen ik alleen ging wonen heb ik gezworen nooit nog een mandoline te gebruiken/kopen 😂 Lijkt me leuk, zo'n clubje met challenges! Je hebt ook een erg schattige kaart gemaakt. Dat vosje is om op te eten!

Je@net zei

Au...dat klinkt gevoelig!
Maar je kaart is super leuk geworden. Vosje is zoo schattig!

Sarah zei

Gelukkig is je vinger weer in orde!
Je kaartje is weer zo mooi!!!

Danielle zei

Leuke combi van de papiertjes, super gedaan! Fijn dat je vinger weer wat genezen is, zo vervelend als je er weinig mee kunt.....

Rhodé zei

Oei! Dat is niet lekker! Ik heb zoiets vorig jaar ook gehad. Hopelijk herstelt het goed! Aan je kaartje is niet te zien dat je even ' onthand' was;)

Gerrina zei

Fijn dat het weer goed gaat met je vinger, want oh wat kun je je daarmee "onthand" voelen met deze hobby (en vele andere dingen)
Klasse dat je het voor elkaar hebt gekregen zo'n mooie "crisp"-kaart te maken! Groetjes, Gerrina