Pagina's

zondag 16 juni 2024

Dutch Card Lovers Challenge 387

 

Hoi Allemaal, ik heb momenteel hele irritante problemen met Blogger. Bij het reageren vraagt hij mij bij ieder blog om in te loggen in mijn Google acount waarna ik vervolgens niet herkent wordt en dus niet kan reageren. Ik wil daarom hier even vermelden dat ik alle kaartjes die jullie inzenden altijd bekijk maar dat het me dus niet bij iedereen gelukt is om te reageren en dat ik bij sommige van jullie alleen als anoniem kon reageren. Sorry daarvoor, ik probeer het op te lossen maar weet niet of het gaat lukken. Ik heb het idee dat het met de beveiliging van mijn nieuwe laptop te maken heeft. Als iemand een tip of oplossing weet hoor ik het graag!!

Maar nu over naar de nieuwe uitdaging van de Dutch Card Lovers! Rosalien heeft hem bedacht deze keer en ze wil een kaart met een grote 

TEKST


De tekst moet dus echt de hoofdrol spelen op je kaart zoals in deze voorbeelden. Ik koos voor het woord Snail Mail omdat zo een kaartje altijd wel van pas komt. Natuurlijk moest er ook een vrolijk slakje bij... 



Stempels: Snailed it - SU!, Itty Bitty summer - MFT, Happy thoughts - SSS
Stanzen: Impact alphabet - MFT, Natural leaves bg - SSS
Inkt: Versafine clear noctures, Memento tuxedo black- Tsukineko
Papier:  Blushing bride, Basic black - SU!, White linen - PTI
Verder: Glossy accent, Copic markers, Sprinkles hearts - Doodlebug, Shimmer pen - Nuvo

Ik houd van kaarten met leuke teksten dus verheug me op jullie inzendingen!
Meedoen kan tot en met VRIJDAG 5 JULI Klik op de badge hieronder om je creatie te linken. 

Succes en veel plezier met deze challenge!!

Nicole

dinsdag 4 juni 2024

Liftchallenge #189

 Aan Vandaag de liftchallenge die Marjan voor ons heeft verzonnen. We gaan de 

Cut-it-up techniek

doen zoals op de onderstaande liftkaart van Jennifer McGuire. Het is dus de bedoeling dat je een paneeltje met afbeelding in stukken snijd en de vlakken daarna als een soort tegeltjes weer op je kaart plakt. Klinkt supersimpel maar ik heb toch wel even zitten stoeien met deze kaarten. Soms heb je gewoon je dag niet en komt het er gewoon niet lekker uit. Ken je dat?

Toen ik mijn eerste kaartje (de gele) klaar had zag ik dat ik het stukje rechtsonder verkeerd om had opgeplakt waardoor de afbeelding niet meer doorloopt.. Geplakt met dubbeltape dus muurvast. Opnieuw begonnen met kaartje twee en toen ik de afbeelding helemaal had ingekleurd ging ik scheef bij het snijden... grrr.... Ik heb het toen maar even gelaten voor wat het was. De teksten zijn geembost met Black sparkle embossingpoeder wat wel echt helemaal leuk is, dit ga ik vaker gebruiken!




Stempels: Jumbled hearts BG, Flowered frenzie BG, stacked greetings - SSS
Stanzen: Beautiful Blooms - PTI, 
Inkt: Memento tuxedo black, Versamark- Tsukineko, Distress oxide Ranger. 

Papier: Solar white - Neenah,Soft stone- PTI
Verder: Copic markers, Ebossing poeder; white satin pearl, Black sparkle 

Ik hoop dat jullie pogingen je beter afgaan. Misschien dat ik nog tijd heb voor een herkansing want de techniek is wel heel erg leuk om te doen. Ik hoop dus op veel inspiratie van jullie! Natuurlijk is er weer een leuke prijs voor de winnaar en meedoen kan tot Vrijdag 28 Juni, dus doe je best! 

Succes en heel veel plezier allemaal!

Nicole