Pagina's

dinsdag 10 januari 2023

Liftchallenge #175

Ja hoor, hier zijn we weer! Gelukkig nieuwjaar allemaal!! Een nieuw jaar vol nieuwe lift challenges. Vandaag starten we met deze uitdaging van Cornelie...

Maak een kaart met een transparante voorkant en emboss dit net als het voorbeeld. Verdere invulling is aan jou.

Oehhh dat was nog even een dingetje bij mij... Ik had namelijk alleen heel dun transparant en mijn tip aan jullie is dan ook om op zoek te gaan naar een wat dikker transparant van bijvoorbeeld een verpakking. Mijn kaart is een beetje wiebelig geworden. Staand fotograferen zoals ik dat normaal doe was dan ook niet mogelijk. Ik heb me dan ook voorgenomen om de eerstvolgende transparant verpakking te bewaren om het daarmee nog een keer te proberen. Neemt niet weg dat ik mijn kaartje stiekem toch wel heel leuk geworden vind.

De binnenkant wil ik niet beschrijven omdat het dan zichtbaar aan de voorkant is, ik heb daarom de achterkant versierd om mijn tekst bij te schrijven. Aan de binnenkant heb ik wel nog een tekst gestempeld maar die valt achter het beplakte deel van de voorkant. 


Stempels: Every day sentiment duo's- Heffy Doodle
Stanzen: Home for the holidays stacks - Concord & 9th, Winter wishes circle - SSS
Inkt: Versafine Clair Nocturne - Tsukineko
Papier: Desert storm - Neenah, Oh Deer - Fancy pants
Embossing folder - Stampin Up!

Ik ben benieuwd wie er zich allemaal aan deze lift gaan wagen. Het is even anders dan anders en dat maakt het juist zo leuk! Meedoen kan tot en met vrijdag 3 Februari. Hiervoor kun je je kaartje linken op het Liftchallengeblog waar je ook de prachtige voorbeelden van Marjan en Cornelie kunt bewonderen. De winnaar mag een prijs uitzoeken op onze prijzenpagina. Op maandag 6 Maart publiceren we de winnaar van deze prijs. 


Succes!!
Nicole


18 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

oh, die is erg mooi geworden ! leuke kleurtjes heb je hiervoor gebruikt
grtjs,martina

Daphne zei

Wat een gave kaart!!!!
Je zit inderdaad wel met een lege binnenkant wat dan altijd zonde is om iets te schrijven, dat maakt de kaart dan zeker niet mooier.
Je hebt het goed opgelost op deze manier.
Ik ga eens nadenken.....
(Klopt de datum wel? 3 Maart?)

Irene zei

Die huisjes... zó schattige!!!
XxIrene

Els zei

Prachtige kaart heb je met deze challenge gemaakt en schattig met deze huisjes. Goed opgelost om de achterkant je tekst te schrijven.
Groetjes, Els

Cornelie zei

Super mooi geworden!!! He pssttt het moet vrij. 03 feb. zijn XXX

Kaartenkraam zei

Wow wat heb je weer een beeldschone kaart gemaakt! Die kleuren zijn geweldig bij elkaar en die leuke huisjes zijn helemaal top!

groetjes van Ank

Angélique zei

Wat een ontzettend leuke, vrolijke kaart in geweldige kleurencombinatie. De huisjes zijn zo snoezig!

GerJanne zei

Ha Nicole, ik wilde je bijna een mail sturen, omdat het zo lang geleden was dat we wat van je hoorden! Maar daar ben je weer!
Je kaart is heel erg leuk! Goede tip om wat steviger acetate te nemen. En jij hebt ook nog papier van die Kit van Oma Dee? Ik ben net met het laatste bezig!

Kekke Kaarten zei

Oh wow Nicole. Wat een gave kaart heb je gemaakt en die huisjes, echt geweldige. Wat een super leuke challenge!
Groetjes, Gerjon

Marfien zei

Tof kaartje heb je gemaakt voor deze uitdaging, mooie sneeuw :-)

Femminde zei

Wat een super leuke kaart met die schattige huisjes.
En mooi met dat acetate er bij.
Wel grappig. Jij zegt niet te dun. En Marjan juist niet te dik.
Ik ga proberen met jullie mee te doen.
Fijne dag !!
Groeten van Femminde

Rhodé zei

Je kaart is zeker leuk geworden! De printjes heb je mooi afgewisseld met het effen papier. En je sneeuwlucht is echt onderdeel van het tafereel. Top!

Marjan zei

Ja, hier ook gemiep met het acetaat hoor, uiteindelijk gelukt, maar ook vrij wiebelig. De rand eronder maakt het stevig. Je huisjes vind ik geweldig, onwijs leuk tafereel zo en zoals altijd weer helemaal af!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooh wat een schattige huisjes in vrolijke kleurtjes op je mooie inspiratie-kaart Nicole. Slim gedaan met die tekst zo aan de binnenkant en ook de achterkant ben je niet vergeten. Heel mooi.
Lieve groetjes Miranda

Holly zei

wat een Super leuk idee en prachtige kaart geworden..ben ook weg van je huisjes!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een heel gaaf kaartje en een hele leuke challenge! Mooie kleuren heb je gebruikt 🌺☕️

Colinda zei

Vind hem echt super gaaf, ziet er zo gezellig uit!!
De mijne is ook niet helemaal stabiel en schuift af en toe naar achter maar als je hem op de juiste "stand" zet blijft hij wel staan :)

Nancy zei

Hey Nicole,

Ik had deze kaart enkele dagen geleden al gezien en wou toen reageren maar op één of andere manier is dat toen niet gelukt... Ik vind deze super mooi met het doorkijkstuk! Toffe snijmallen en leuke kleuren. Dus ook alweer helemaal geslaagd!
Liefs,
Nancy