Pagina's

zaterdag 17 september 2022

Swap Saturday #2022 pakket 3/3

Het is alweer de derde en laatste Swap met het leuke robot pakket van  Cornelie . De uitdaging voor vandaag was;

Use hotfoil gel

En ik heb alles vandaag uit de kast gehaald. Ik heb gefolied, embossed, geblend, gespetterd, gestempeld, gekleurd, een slider gemaakt en een schaker. En dat allemaal in één kaart! Ik had de comic strip stans al vaker bij Cornelie voorbij zien komen en hij stond hoog op mijn verlanglijstje. Toen hij bij Cloud9 afgeprijsd was kon ik hem dan ook niet laten liggen. Toen hij binnen kwam wilde ik hem meteen gebruiken en zodoende werd dit de basis voor mijn kaart van vandaag.


De folie uit het pakket is eigenlijk voor een hotfoil apparaat en reageert daardoor op warmte. Omdat de transfer gel die ik heb door een lamineer apparaat moet (je hebt twee versies van deze gel en ik heb de oudere versie) werd de folie warm en bleef hij ook plakken op de delen waar geen gel zat. Voor het gedeelte met de blauwe folie was dit best een leuk effect maar voor de pijlen wilde ik dat niet. Ik heb hier daarom deco foil die ik nog had liggen gebruikt. Met wat restjes versierde ik de binnenkant.. 

Stempels: Bots of Love - Heffy Doodle, 
Stanzen: Slim comic strip - Mama Elephant, Mini stars party - SSS
Stencils: Equalizer - MFT, Chevron arrows - TCW
Inkt: Memento Tuxedo black, Versafine Clair nocture, Versamark ink - Tsukineko, Distress Oxide Uncharted marinier, Salvaged patina, Speckled egg, Mermaid lagoon
 - Ranger 
Papier:  Bristol smooth - Strathmore, Basic white, Basic black - SU, Silver - Lawn Fawn
Verder: Copic markers, Jewel drops Marmelade, Crystal drops repened pumpkin - Nuvo, Deco foil transfer gel - I-craft

Dat ik super veel plezier aan dit pakket heb beleeft moge duidelijk zijn. Hieronder het pakket en een overzicht van alles wat ik er tot dusver mee gemaakt heb. En natuurlijk gaan we even bij Cornelie op bezoek want die heeft vast weer een topkaart gefabriceerd! KLIK


 

 

Groetjes en een heel fijn weekend!

Nicole

16 opmerkingen:

Cornelie zei

Al je kaarten vind ik werkelijk geweldig!!!! Deze is echt een knaller. Die stans is zó tof en wat heb je een mooie verdeling gemaakt. Zoals je zelf al zegt, je hebt flink uitgepakt!
Dat er zoveel verschil was in die hotfoil, ik had geen idee. Dat het niet werkt, dat dan weer wel. Irritatiefactortje!!
Misschien, heeeeeel misschien komt er ooit een hotfoil apparaat, maar ik zie op tegen de aanschaf van al die mallen ;-))
Je hebt echt een geweldig kaartje gemaakt, word er blij van.
Lekker weekend!!😘

Colien zei

Heel tof, wat een mooie slimline is dit geworden, zoveel op te zien! Gave stans en heel leuke tekstjes, die komen vast vaak van pas.
Fijn weekend, grtz Colien

Rhodé zei

Wat een gave kaart! Er is zoveel te zien. Het lijkt me nog best een uitdaging om de vakjes verschillend in te delen, maar toch bij elkaar te laten passen. Je hebt de kleuren ook weer leuk gematcht. Daar ben je echt goes in!

Kaartenkraam zei

Wauw wat heb je er weer een geweldige kaart mee gemaakt! Je hebt jezelf weer overtroffen.

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw heb jij even uitgepakt inderdaad. Het is een superleuke kaart geworden waar veel op en mee te beleven valt. Mooie kleuren ook in combinatie met dat hotfoil. De serie bij elkaar ziet er geweldig en héél professioneel uit. Allemaal cadeautjes voor de ontvangers Nicole, top!
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Supermooie kaart, waar je inderdaad erg veel werk aan hebt gehad, maar ... met zo een mooi resultaat is dat ook wel echt de moeite en tijd waard!

Je@net zei

Zooo hé...dat ziet er gaaf uit!

GerJanne zei

Ah...... deze is ook alweer zo leuk. Mooie vlakverdeling en dan het schudmateriaal, zo gaaf. Alle kaarten met dit pakket zijn super. Ik ben alweer benieuwd naar de volgende swap!

Margreet zei

Het gaat allemaal een beetje boven mijn pet wat je allemaal gedaan en gebruikt hebt, maar het resultaat vind ik geweldig leuk. Je hebt een prachtige serie met deze swap gemaakt!
xxx Margreet

Angélique zei

Jij hebt je goed uitgeleefd, wat een superleuke kaart met zoveel technieken er in verwerkt. Die robotjes zijn een dankbaar onderwerp.

Els zei

Wat een leuke en grappige kaart is het met al deze technieken geworden.
Groetjes, Els

Daphne zei

Zo leuk dat je met zulke stoere robotjes zulke lieve kaartjes kan maken.
Heel mooi dat jij altijd van die kleurrijke kaartjes maakt.
Wat een lol van deze set.

Dora zei

Prachtige kaarten. Mooi gewerkt met materialen.

Holly zei

WOW!! wat een set prachtige kaarten..en nu ook zo leuk met al die vakjes verdeling en verschillende inhoud..Super!

Kekke Kaarten zei

Wow Nicole, jij hebt inderdaad flink uitgepakt. Wat een geweldig kaartje met al die technieken. Ik had op instagram al bij Cornelie gelezen over de hotfoilgel en toen ik jouw uitleg zag wist ik weer hoe jij het gebruikte (je had het mij al eens uitgelegd :-))
Je hebt het pakket erg goed benut en er superleuke kaartjes mee gemaakt.
Groetjes en tot snel, Gerjon

lostinpaper zei

Totally FUN design!