Pagina's

donderdag 6 mei 2021

Kuikens en Covid

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog. Ik kreeg tijdens mijn verjaardagsdiner een appje van een collega dat ze besmet was met Covid en een paar dagen later ben ik ook ziek geworden. Aanvankelijk leek ik er nog met lichte griepklachten vanaf te komen maar gaanderweg werd ik steeds zieker waarna ik uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht ben. Ook Alex is flink ziek geweest en heeft nog twee nachten in (een ander!) ziekenhuis gelegen. Het waren dus heftige weken voor ons. Vooral ook voor de kinderen die ineens beide ouders in het ziekenhuis hadden liggen. Gelukkig zijn we nu allebei weer thuis en rustig aan het herstellen. 

Ik had zelfs weer de energie om een kaartje te maken. Geen inspiratie dus ik heb gewoon een You-tube filmpje gezocht en de kaart met iets andere spulletjes nagemaakt. Weer lekker een beetje ink blenden, copic kleuren, plakken en knippen. Heerlijk ontspannen knutselen. Stempels: Little chickie agenda - Mama Elephant
Stanzen: Little chickie agenda, circular grid - Mama Elephant, HB line border - Lawn Fawn, 
Inkt: Versamark, Versafine black - Tsukineko, Distress ink Evergreen bough, Twisted citron, Mowed lawn- Ranger
Papier: Bristol smooth- Strathmore, Neenah solar white, gold foil
Verder: Crystal drops Sunlit Meadow, Apple green, Key lime - Nuvo, Textstrips - SSS

Via deze post wil ik ook nog even iedereen bedanken voor alle prachtige kaartjes, bloemen, ballonnen en beterschapswensen die we ontvangen hebben de afgelopen weken. Het was hartverwarmend te zien hoeveel mensen met ons begaan waren en lieve berichten hebben gestuurd, echt superlief!

Groetjes! Nicole 

22 opmerkingen:

Daphne zei

Jeetje Nicole....... wat een schrik.
Ik had je al een tijdje gemist en had natuurlijk al gelezen dat je positief getest was, ik hielt mijn hart vast.
Nu lees ik dat je inderdaad heel erg ziek bent geweest, wat een schrik!!
Onderschat het herstel niet, je zal nog een hele poos doodmoe zijn en nergens energie voor hebben, pas goed op jezelf.
Veel sterkte voor jullie allemaal, wat een schrik ook voor de kinderen zeg!!
Je kaartje is héél leuk. Heerlijke hobby hebben wij. En als het niet lukt kan je alles gewoon laten liggen en ga je later verder.
Sterkte, voor jullie allemaal!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ojee wat heftig voor jullie als gezin. Gelukkig dat jullie weer opgeknapt zijn. Wat is het toch een vreselijk virus. Hopelijk geen erge restverschijnselen? Fijn dat je wel weer geniet en in staat bent om wat te freubelen. Je kaart is zo leuk met al die kuikentjes. Lekker vrolijk, zelfs de binnenkant.
Blij je weer te zien Nicole.
Lieve groetjes Miranda

Gerrina zei

Wow toch even schrikken; dat had ik niet verwacht! En zo raar dat je beiden ergens anders bent geweest...fijn dat jullie beiden weer thuis zijn! Wens jullie veel beterschap en hoop dat het rustig aan doen lukt en jullie allebei er goed uit komen!
Je kaartjes zijn lekker vrolijk! (fijn zo'n hobby waar je even aan iets anders kunt denken) Groetjes, Gerrina

Trudy zei

Ach wat een heftige toestand bij jullie thuis. Wat akelig ook voor je kinderen dat jullie in het ziekenhuis lagen. Doe het rustig aan want overal hoor je dat mensen nog snel moe zijn.
Je kaartje is schattig en super leuk!
Heel veel sterkte en groetjes, Trudy

Marieke zei

Jeetje wat een naar bericht! Het lijkt voor sommige (gelukkig voor mezelf nog niemand in mijn omgeving besmet) een ver van mijn bed show, maar het lijkt me verschrikkelijk als je zoiets overkomt! Hopelijk knappen jullie beide snel weer op.

Groet, Marieke

Scraptastisch zei

Jeminee wat heftig dat jullie zo zijn getroffen door Covid, wat zullen jullie angstig geweest zijn! Gelukkig weer thuis en hoop op goed herstel voor jullie allebei! Maar je hebt een kaartje gemaakt die er hartstikke mooi is met al die kuikentjes! Hou je haaks hoor!
Ik zit ook aan huis gekluisterd maar dat kun je lezen op mijn blog!
xx Gerie

Kaartenkraam zei

OMG! Ik had je al gemist maar dacht meivakantie.... die houdt een korte blogpauze. De werkelijkheid is een stuk minder dus. Wat erg dat jullie in het ziekenhuis hebben gelegen dat zegt genoeg over de ernst van de klachten. Gelukkig zijn jullie allebei weer thuis en hopelijk herstellen jullie weer helemaal. Tjonge dat is schrikken zeg!

Fijn dat je alweer in staat bent om te knutselen, dat is een goed teken en geeft lekker afleiding.
Het is een hartstikke leuk en vrolijk kaartje geworden, schattig met al die kuikentjes!

groetjes van Ank

Holly zei

Wat een Super lief Dotje je kaart met al die dotjes erop..zo'n mooi en happy kaartje..en leuke kleurtjes!
(zo blij om te zien dat je al weer zin en puf hebt om te kunnen knutselen...!)

Marjolein zei

Oh joh! Dat is niet niks. Jeetje zeg, dat moet spannend zijn geweest voor iedereen. Goed te horen dat jullie beiden weer thuis zijn. En fijn dat je ook weer zin hebt om te knutselen. Doe maar lekker rustig aan, gun jezelf de tijd om te herstellen. Beterschap!

Groetjes Marjolein

Stampin with Liz Design zei

Wat een ontzettend leuk kaartje Nicole! Wat een heftig verhaal, gelukkig nu voor beide de goede kant op, maar schrikken zeg.. Beterschap gewenst voor jou en je man! Liefs Linda

Laurespage zei

Oei, dat is wel minder goed nieuws, gelukkig zijn jullie nu al terug thuis en aan betere hand,
En je kaartje is TOP !
Spoedig herstel, laurette

Rhodé zei

Wow, dat is niet niks, zeg! Ik had zo gehoopt voor je dat het bij lichte verschijnselen zou blijven. Fijn dat je in ieder geval weer energie en zin had voor een kaartje. Loop niet te hard van stapel en neem de tijd om goed op te knappen!
Je kaartje is erg leuk geworden. Mooie kleuren groen ook. Super schattig!

GerJanne zei

Sjeeee, ik had wel gelezen dat je Covid had, maar het klonk nogal luchtigjes toen je erover schreef. Als ik het nu hoor, dat is het echt wel heel heftig geweest. Alex en jij allebei in een ander ziekenhuis en de kinderen zijn natuurlijk diep onder de indruk denk ik?
Ik hoop echt dat je snel de oude bent en dat je gen restverschijnselen overhoudt. Heel rustig aan doen hoor!
Kaartje ligt klaar, maar goede reden dat het nog niet op de bus is.
Jouw kaart is in elk geval enig met de kleine kuikentjes!

Els zei

Wat een heftige tijd voor jullie en je kinderen, maar gelukkig ben je nu weer aardig aan het opknappen.
Fijn om weer een mooi en vrolijk kaartje van je te kunnen bewonderen.
Ik wens je veel beterschap Nicole en ook voor je man.
Groetjes, Els

lostinpaper zei

So happy that you are home and recovering, sending big healing hugs your way my friend x

Marjan Küppers zei

Zo blij voor jullie dat je weer lekker thuis bent samen en nu alleen nog hoeft te denken aan opknappen op je eigen tempo. Fijn dat je toch zin hebt in hobbyen, maar snap wel dat energie nog wat ontbreekt. Je kaart geïnspireerd op YouTube is een schatje, erg leuk modelletje en zo lief met de kuikentjes!
Nogmaals van harte beterschap, Nicole!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartje met de schattige kuikentjes , leuk zo in de cirkeltjes, heb ook rondgekeken op je blog en genoten van je andere kaartjes ik heb je gevonden via de blog van de lift challenges, en ben volger geworden
wat een heftig verhaal ik hoop dat jullie snel opknappen en fijn dat je toch weer wat kan knutselen
betrschap
groetjes ellen

Danielle zei

Wat een super schattig kaartje! Kei lief met al die verschillende kuikentjes! En die binnenkant is ook weer super tof! Ik had je verhaal al mee gekregen, en hoop dat het iedere dag een beetje beter gaat met jullie allebei!!

Femminde zei

Wat een super gezellig kaartje met die kuikens!! Daar word ik vrolijk van.
Wat een verhaal dat je niet in hetzelfde ziekenhuis lag als je man. Gelukkig dat jullie dan nu allebei weer thuis zijn.
Succes met opknappen verder!!
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Nancy zei

Hey Nicole,

Oh, wat erg allemaal!! Ik had je al gemist hoor! En ja, ik had even geleden ook gelezen dat je Covid had, maar heb er helemaal niet bij stil gestaan dat dat de reden was dat je zo lang niet op blogland verscheen...
Hopelijk gaat het helemaal de goeie kant op en ben je snel weer helemaal ok.
Ik hoop voor jou (en ook een beetje voor mezelf) dat je snel terug kaartjes kan maken want ik mis die juweeltjes wel op blogland...
Zelf kreeg ik vrijdag mijn eerste vaccinatie en ik ben er echt even door van de kaart geweest... Maar het is voor het goede doel hé!

Liefs,
Nancy

Nancy zei

Ah ja... jouw kuikenkaart is ook weer geweldig! Vergeet ik dat nog mee te geven zeg... Ik wou dat ik ze zelf zo verzonnen had... Maar ja, heb de stempels niet, ben al op zoek gegaan... ;o)

x
Nancy

Cornelie zei

Blij dat jullie weer thuis zijn en opgeknapt zijn. De nasleep zal best pittig zijn denk ik zomaar. Denk maar goed om jezelf.
Heerlijk om dan zo ontspannen bezig te zijn en die kuikentjes zijn te leuk. Vooral due met het verfpotje!!