Pagina's

zondag 8 november 2020

Zondag wasdag.. en een kaartje

Zondag is het hier wasdag. En kaartjes-knutsel-dag. Terwijl ik alle gesorteerde bergen spijkerbroeken, sokken en handdoeken door de wasstraat jaag kan ik ondertussen steeds een uurtje naar mijn werkkamer om aan een kaartje te werken. Als mijn wasmachine dan klaar is, piept hij mij op en kan er weer een volgende berg worden weggewerkt. Zo ben ik heel nuttig en tegelijk lekker ontspannend bezig. Met aan het einde van de dag een stapel schone was en een kerstkaartje voor de voorraad!Stempels: Lots of snowflakes - SSS, Holiday cheer - MFT
Stencil: Drifts & Hills - MFT, Snowflake trio - Lawn Fawn
Stanzen: Holiday cheer, Fishtail sentiment strips - MFT, Flurry frame - ME
Inkt: Versamark, Versafine onyx black - Tsukineko, Distress oxide ink Stormy sky - Ranger
Papier:  Solar white - Neenah, Pure poppy - PTI
Verder: Adhesive-backed snowflakes- SU!, Copic markers

Voor dit kaartje heb ik mijn nieuwe Mama Elephant stans gecombineerd met een ouder stempeltje van MFT. Al had ik misschien beter een meisje met een laptop kunnen stempelen want ik denk dat zo het kerstshoppen eruit gaat zien dit jaar..
Aan de binnenkant heb ik het stencil van Lawn Fawn met de sneeuwvlokken gebruikt. Samen met een tekstje en rood accent past dat mooi bij de voorkant. Een bijpassend vlopje maakt deze kerstkaart compleet.  

Kerstkaartenteller 2020 / 13

Groetjes & fijne zondag nog!

Nicole

24 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat een leuke kerstkaart met een mooie sterrenrand er omheen. Fijn dat de was weer weg is en deze kerstkaart weer klaar hihi. Groetjes Marja

Margreet zei

Mooie manier om je zondag nuttig te besteden met afwisselend wassen en kaarten maken. Helaas zal het met het strijken niet samengaan.
Wat een prachtige stans heb je gebruikt en het meisje zou idd beter een laptop kunnen gebruiken.
Ook je binnenkant en envelop zijn weer zéér geslaagd.
xxx Margreet

Kaartenkraam zei

Ha, hier is zondag ook wasdag!
Je kaart is weer een beauty, schattig in rood-wit-blauw en wat een prachtige stans!
Leuk idee om de binnenkant met een stencil te doen.

groetjes van Ank

Irene zei

Hier zate4dag en zondag was encstrijk masr tussendoor óók aan de freubel, we hebben niets te klagen tóch?
Je kaart is beeldig met de prachtige stans en het leuke PI-meisje!
XxIrene

Cornelie zei

Prachtig kaartje!! Super mooi! en wat een leuke PI stempel is dit!

Rhodé zei

Wat een leuk kaartje! Juist leuk dat je dit meisje gekozen hebt. We verlangen allemaal toch weer naar het 'oude normaal'?. De kleurtjes zijn ook leuk gekozen.
Ik heb geen droger, dus heb ik geen wasdag. Ik heb elke dag een ander soort was. Als de volgende was komt, is de vorige precies droog. Vouwwas wordt dan gelijk opgevouwen en op vrijdag doe ik alle strijk. Zo ligt alles op zaterdag keurig in de kast en kan ik maandag weer opnieuw beginnen;).

Laurespage zei

Een heel mooi kaartje en zo mooi ingekleurd ! Dit heb je goed gedaan tussen je was en je plas !
Groetjes, laurette

!neke zei

Heel mooi !

GerJanne zei

Als Guus thuis is het weekend (bij ons) dan moet ik ook de was doen op zondag. Zo ook vandaag en inderdaad, dan zit ik boven aan een kaartje en komt Guus me vertellen dat ik weer 'aan het werk' kan, omdat de wasmachine of -droger piept...
Je kaart is erg leuk en dat stempeltje is zo lief. Dit jaar misschien niet op deze manier inkopen doen, maar we blijven hopen, he??

Bernadet zei

Wat een superleuk kaartje is dit

Blankina zei

Prachtig dezez stans van ME staat op mijn verlanglijstje..prachtig en je stempel van mft ook zo lief gekleurd! Groetjes Blankina

Scraptastisch zei

Haha was en knutseldag wat een goeie! Ik herinner mij ook die zondagen met bergen was, gaat echt over Nicole!
Je kaartje is prachtig, heel mooi gekleurd en weer een top afwerking van je! Verlang je ook zo naar het normaal?!!!
xx Gerie

Stampin with Liz Design zei

Wat een prachtig kerstkaartje is het geworden! Erg schattig het shoppende meisje! Hier ligt de was er nog, brr, kaartjes maken is veel leuker, haha! Groetjes Linda

Marieke zei

Wat een mooierd! Leuke kleuren ook :)

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha hier hetzelfde verhaal met de was maar ik verdeel het over de zaterdag en zondag.
Je kerstkaart is een plaatje Nicole, wat een mooie stans en dat meisje ziet er tip-top uit. Ook de binnenkant is weer mooi gedecoreerd.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Hier ook wasdag op zondag, hoewel ik door de weeks ook wel was. Wat een gave stans, het stempeltje combineert er heel mooi mee! Mooie binnenkant en kleuren die samen prachtig zijn! Ja... ben benieuwd of we iets gezamenlijks kunnen doen met kerst, zou wel leuk zijn nu weer niet weggaan. Vandaag al een mini kerstboom gekocht ... je kunt er maar vroeg bij zijn ;)

Marfien zei

Lief kaartje is dit, mooie stans heb je gebruikt. Ik doe met jullie mee, ik lees dat er veel op zondag de machine laten draaien, ik doe dan de "wol" wasjes, piept hij nog sneller :-) maar zo blijf je wel in beweging

Danielle zei

Haha, door de wasstraat.... Herkenbaar, hier is het op zondag ook vaak wassen, drogen, vouwen. En tussendoor knutselen om het leuk te houden ;-) Je kaartje is lief, laten we proberen toch af en toe met die tassen te lopen. Want je zult maar een winkel hebben, open mogen blijven maar het winkelen wordt ontmoedigd. Dan zit je daar met je voorraad en je krijgt geen financiële hulp.... Lastig allemaal.... 13 kaartjes klaar, lig je op schema??

Trudy zei

Wat heb je dat meisje prachtig ingekleurd! Heel mooi kaartje! Die kadootjes zullen we waarschijnlijk moeten bestellen inderdaad!
Groetjes Trudy

Annemarie en Merit zei

Wat een ontzettend lief winter kaartje is dit geworden, goed gelukt tussen al het wassen door :) Wat een lekkere productieve dag heb je zo gehad!

Liefs, Merit en Annemarie

Kaartjes door Elise zei

Wat een prachtig kaartje is dit! Ik ben je gaan volgen om ook je andere creaties te zien!

Daphne zei

Deze is ook schattig zeg, alhoewel ik denk dat je wel gelijk hebt, het Kerst shoppen zal vooral online gebeuren dit jaar.
Maak jij tegenwoordig ook steeds bijpassende envelopjes? Leuk hoor.

Holly zei

Wat een Dotje..en ZO mooi ingekleurd echt super! (hier ook zo'n handige wasmachine..droger doet het ook....piepen...als ik het wil..)

Gerrina zei

Een leuke! Doet me qua stijl een beetje denken aan de kaarten uit mijn jeugd... Groetjes, Gerrina