Pagina's

maandag 16 november 2020

MFT challenges

Ik heb me voorgenomen wat vaker met challenges mee te doen. Gewoon omdat het leuk is en omdat ik dan uitgedaagd wordt om eens een andere layout, onderwerp of kleurenschema te gebruiken dan dat ik normaal zou doen. Voor deze kaart heb de ik MFT schets uitdaging gecombineerd met de kleurenchallenge. Het meisje herkennen jullie vast nog wel want dat afdrukje lag nog op mijn bureau van een kaartje eerder deze maand. Zijn jullie al met de kerstboodschappen begonnen? Of wordt er nog volop Sinterklaas gevierd?




Stempels: Holiday cheer, City block BG - MFT
Stanzen: Stitched fishtail flag stax, Double stitched circles, Holiday cheer, - MFT, Stitched rectangles - MFT
Inkt: Plastic flamingo - Lawn Fawn, Versamark, Memento onyx black - Tsukineko, 
Papier:  Whisper white- SU!, Hibiscus burst, Pure poppy, Smokey shadow - PTI, Very merry - MFT
Verder: Copic markers, gellyroll wit

Kerstkaartenteller 2020 / 18

Bedankt voor je bezoekje en groetjes!

Nicole

Challenge: 
MFT Color challenge 153
MFT Wednesday Sketch challenge 515

19 opmerkingen:

Margreet zei

Superleuke kleurencombi heb je gebruikt en het meisje is mooi gekleurd. Het DP past perfect bij al haar cadeautjes. Ook de binnenkant is weer gaaf.
xxx Margreet

Marjan zei

Wat leuk deze vrolijke en kleurrijke kaart, mooie kleuren samen!! Jij hebt goed oog voor detail, want alles klopt weer. Ik vind het top dat jij echt altijd die binnenkant zo mooi maakt. Ik doe het wat meer nu, komt door jou, maar niet heel vaak.

Ik heb wel al spulletjes gekocht voor een kerststuk een klein mini sparretje gekocht. H.e.e.a. ligt in de schuur of buiten te wachten tot de Sint weer weg is. In geen jaren een boompje gehad, maar nu we niet weg gaan in december, is het wel weer erg leuk!

Marijke zei

Een heerlijk vrolijk kaartje is dit geworden! Leuk die kerstinkopen. Wij doen dat pas later en veel met de pc! Groetjes marijke.

Je@net zei

Super leuke kaart, Nicole.
De Sinterklaascadeautjes zijn bijna allemaal binnen en dan verder met kerst. Maar eerst de verjaardag van Isabel vieren!

Femminde zei

Wat een gave kerstkaart Nicole!! Ik vind die achtergrond zo mooi met die huisjes.
En je serie uit je vorige post is ook top!!
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Marja Sch zei

Echt een super gave kaart met heerlijke kleuren. Mooi met die achtergrond stempel. Groetjes Marja

Marieke zei

Ja leuk! Goed geslaagd zo met beide schetsen, ik heb hetzelfde hoor vind het ook leuk om uitgedaagd te worden. Nog voor beide niets gekocht al doen we ook niet aan Sinterklaas maar kerst is toch nog wel wat ver weg.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke vrolijk gekleurde kerstkaart Nicole. Wat een gave achtergrond-stempel en dat wit steekt mooi af tegen het roze. Leuk om hem in roze weer terug te laten komen aan de binnenkant. Ik vind ook die zwarte banner een goed idee, geeft lekker pit aan het geheel.
Lieve groetjes Miranda

Els zei

Wat een super leuke kerstkaart en ook je binnenkant ziet er weer perfect uit.
Voor ons nog geen kerstinkopen en wachten eerst af hoe het verder gaat met die Corona.
Fijne avond en groetjes, Els

Rhodé zei

Ik ben stiekem wel jaloers op jouw talent: hoe krijg je het toch voor elkaar om weer zo'n leuk kaartje te maken? Die kleuren zijn echt tof. En de sketch heb je gedraaid: zo is hij ook erg leuk!
Hier wordt het een rustige decembermaand. We doen bijna niets aan Sinterklaas ivm de maatregelen en familieomstandigheden. De verjaardagen gaan niet door en bij kerst krijgen we twee gasten. Het is een stuk rustiger, maar ik mis wel de gezelligheid. Ik kan altijd zo genieten van de gedichten en surprises. Hopelijk volgend jaar weer!

Daphne zei

Challenges dagen je niet alleen uit, ze helpen je ook goed op weg, tenminste, mij wel.
Ik vind dat meisje, met haar armen vol tassen, zo schattig.
En dan haar eigen kleding, zo lief.
Alweer een leuke kaart, je doet trouwens mooi op, 18 al, ga zo door.

GerJanneke zei

Mmmm... ja, ik voel nog steeds en beetje een teleurstelling. Wij zijn een echte Sinterklaas familie. Lootjes trekken, surprises, gedichten en een middag en avondvullend programma bij ons thuis met mijn vriendin en de kinderen +aanhang. Dit jaar dus niet. En met kerst weet ik het helemaal niet. Kan moeilijk gaan kiezen welk kind wel en welk niet kan komen!!
Nou ja, misschien nodig ik mijn ouders wel uit...
Je kaart is trouwens weer superleuk en fris in deze kleuren. EN ja, aan challenge meedoen is juist leuk om uitgedaagd te worden! Dat vind ik het allerleukste van de challenges. Een top plaatsje is ook leuk en soms een mooie prijs, ook niet weg. Maar uit je comfortzone gehaald worden is ook erg gaaf!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat gaaf in deze kleuren! Echt een super-kerstkaartje zo!

Nancy zei

Hey Nicole,

Super leuk kaartje maakte je...

Kerstshoppen... Mag hier allemaal niet... Gewoonlijk gaan wij shoppen in Bergen op Zoom maar ook dat is allemaal afgeraden. Veel fun is er momenteel niet bij. Gelukkig heb ik alle Sinterklaaskadootjes voor de kleinkindjes al in huis. Voor Kerst zien we nog wel. We weten zelf niet of we het samen met de kinderen en grootouders mogen vieren... En aan mijn kerstkaarten moet ik nog beginnen... tja... Waar vinden we die extra tijd?

Liefs,
Nancy

Holly zei

Super leuke en lieve Kerstkaart en ZO mooi weer ingekleurd!!
Leuk vrolijke kleurencombo en ook met die achtergrond..SUPER!

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wat is dit mooi Nicole,

Heerlijke vrolijke kleurtjes.
Als dit kaartje bij je op het matje valt
is het een feestje op zich.

Groetnis fan Ina

Cornelie zei

Wat een pláátje is dit weer en deze stempel vind ik zo leuk!! Deze komt op mijn lijstje te staan. Is het een 'oudje'?
Echt een prachtig kaartje weer, super mooi gemaakt!!Ik word blij van dit soort kaartjes ;-))

Cornelie zei

O, ja en op je vraag terug te komen...
Ik moet nodig beginnen met shoppen. We vieren Sint niet meer, wel een gezellige avond, maar Tim wordt 04 december 18, daar proberen we iets gezelligs van te maken. Kerst gaan we wel vieren en tussen de bedrijven door scoor ik mijn cadeautjes en moet nu echt wel beginnen want het wordt op mijn werk alleen maar drukker en dan heb ik ook niet veel puf meer daarna ...dus van het weekend daar maar even in duiken! ;-)

Gerrina zei

Het meisje blijft leuk en mooi hoe ze zelfs op deze drukke achtergrond zo opvalt. Groetjes, Gerrina