Pagina's

zaterdag 25 januari 2020

Swap SaturdayVandaag onze eerste Swap-Saturday met het nieuwe pakket van Cornelie. Een pakket waarbij je de lente bijna kunt ruiken, zo vrolijk en kleurrijk is het. De challenge voor vandaag is dan ook; Color my world


Toch wilde mijn mojo niet echt komen die dag dat ik er voor ging zitten. Ik had bedacht dat uit het fietsmandje met de bloemen een hele swirl van kleur zou moeten komen, maar toen mijn kaartje klaar was was ik er toch niet echt tevreden over. Misschien door de kleuren die ik gebruikt heb of omdat ik toch iets teveel toeters en bellen heb toegevoegd. Ik weet het niet.
Afijn, gelukkig heb ik nog twee herkansingen met dit pakket want aan de leuke spulletjes ligt het niet! Je hebt gewoon soms van die dagen dat het even niet lijkt te lukken allemaal. 
De binnenkant... 


Ik las op Insta dat Cornelie haar inspiratie weer helemaal gevonden had dus haar is het vast beter afgegaan. Ik ga snel bij kijken. Hop je mee? (KLIK)

Groetjes & een heel fijn weekend!
Nicole

13 opmerkingen:

Cornelie zei

De swirl met bloemen zat ook in mijn hoofd...dus wie weet komt deze nog.
Ik snap wat je bedoelt met de kleuren en je gevoel daar dan bij. Vreselijk als het niet naar je zin wilt.
Toch vind ik je wel wat kritisch hoor. Want je kaart klopt weer aan alle kanten. Door het randje Kraft is het misschien iets meer herfst geworden, maar je kaart zelf vind ik prachtig gedaan! De swirl met distressink en dan de embossing bloemetjes erin, tof!! Het kader, het fietsje er net weer even voor. De kleuren erachter. Alle kleuren die weer terug komen..Ik zou nog een keer kijken als ik jou was, want het is een prachtige kaart!
Lekker weekend!

Stampin with Liz Design zei

Heel erg mooi weer Nicole! Ik vind de swirl met bloemen echt prachtig, goed bedacht! Ik vind je kaartje wel helemaal gaaf hoor, maar herken het zeker, dat je iets ander in je hoofd hebt of het gewoon nog net zelf niet helemaal vind. Fijn weekeind gewenst, groetjes Linda

Jantine zei

Ik vind het een toffe kaart geworden, Nicole. Maar ik snap ook je gevoel wel, als iets niet wordt zoals je het in je hoofd hebt of heel anders dan je normaal doet.
Leuk pakket voor de uitdaging.
Groetjes
Jantine

Je@net zei

Wat zijn we toch altijd heerlijk kritisch op onszelf. Maar zelfs als jij je mojo niet hebt, dan maak je nog prachtige kaarten, Nicole!
Snap wel helemaal wat je bedoelt, hoor. In je hoofd zit dan al het plaatje en dat wil het op papier dan nog niet helemaal worden. Niks mis dus met dit kaartje en weer een heel mooi afgewerkt geheel.
Fijn weekend!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Mmm, vervelend is dat inderdaad. Ik zit op het moment helemaal in een (knutsel)dip dus vind dit alweer heel knap gedaan. Die binnenkant is ook weer zo fleurig geworden Nicole. Gaaf swappakket is dat, mooie spulletjes.
Lieve groetjes Miranda

Marijke zei

Ik vind het een leuk kaartje geworden! Ik denk dat we erg kritisch zijn wat ons eigen werk betreft! Je kaartje is lekker fleurig en de bloemetjes geven je een heerlijk zomers gevoel in combinatie met de fiets en de vlinders! Groetjes Marijke.

Holly zei

heel herkenbaar dat soms dingen anders uitpakken dan je in je hoofd hebt..(ook soms door hoe je je voelt...heb ik zelf..)
Maar...het is echt een Super leuk idee de swirl met bloemen die uit de mand komt...en SUPER leuke kaart!

Margreet zei

Wat een gaaf swap-pakket, Nicole. En wat is het dan balen als je je idee niet precies op papier krijgt, zoals je het zou willen. Maar ik ben het met de bovenstaande dames eens: we zijn veel te kritisch op onze eigen creaties.
Ik vind het een leuke kaart geworden en je hebt weer een prachtige binnenkant gemaakt.
Fijn weekend.
xxx Margreet

GerJanne zei

Als iets uit je tenen moet komen, ben je er zelf aak niet zo tevreden mee. En en andere zegt: wat een top kaartje! Enig! Zo gaat dat, dus ik kan ook niets anders zegen dan de dames hiervoor. Het is en heel leuk kaartje. EN straks vind je iemand aan wie hij gestuurd kan worden en dan past hij perfect! Wedden?

Sarah zei

Ik hou erg van paars, de lente,fietsen en bloemen. Ook de zachte tinten bekoren me. Ik vind het heel mooi.
Tip, ik verjaar in de lente....
Volgende keer lukt er vast iets knallenders! X

Rhodé zei

Wat ben je eerlijk! En ik snap het: het is een ander kaartje dan ik van je gewend bent. Misschien zorgt dat voor je gevoel bij dit kaartje: het past niet helemaal bij jou. Terwijl het toch echt een mooi kaartje is geworden! En inderdaad: je hebt nog meer kansen om met dit pakket aan de slag te gaan. En dat gaat jou vast lukken!

Marjan zei

No worries... het is echt wèl een gave kaart, Nicole! Mooi combinaties gemaakt. Maar soms is het toch niet helemaal ons ding, herken dat wel.

Danielle zei

Oh erg is dat hè, als het niet helemaal naar je eigen zin is.... Ik denk als ik het kaartje zo bekijk, dat het misschien anders was geweest als het kader een fris kleurtje had gehad in plaats van het kraft. Het misstaat niet, maar als dat wat lichter geel of paars was geweest, was het denk ik nog meer een geheel geweest met de rest van het kaartje. Ik vind 'm wel geslaagd trouwens ;-)