Pagina's

maandag 27 januari 2020

Beestenboel met stip

Op de valreep nog een kaartje voor de 4-Season challenge. Die vragen namelijk om stippen deze maand. Vorige week ben ik lekker een dagje aan het kleuren geweest met Jolanda en als de afdrukjes eenmaal ingekleurd zijn dan zit een kaartje zo in elkaar... zou je denken... 
Tenzij je net als ik uren aan het dubben en schuiven bent met verschillende kleurtjes, stansjes, wel een touwtje of geen touwtje, drie sterren of toch maar één, welk tekstje, embellishments...
Herkenbaar? Soms denk ik dat ik gewoon teveel keuzemogelijkheden (lees spullen!) heb! Maar goed, wel leuk om te doen hoor. Dit zijn ze uiteindelijk geworden.Omdat ik genoeg afdrukjes had heb ik meteen drie kaartjes gemaakt waarbij ik natuurlijk ook een afdrukje voor de binnenkant bewaard had. De kaartjes zijn zogenaamde 4-bar kaartjes, die zijn iets kleiner dan normaal maar dat vond ik wel grappig in dit geval. 


De binnenkant;Stempels: Party Animals - Reverse Confetti
Stanzen: Stitched hex tag - Reverse Confetti, seeing stars - PTI
Inkt: Memento tuxedo black, Versafine - Tsukineko
Papier: Whisper white, daffodil delight, Granny apple green, Tempting turquase - SU, Painted prints citrus- MFT
Verder: Copics, Glitter drops white blizzard - Nuvo

Nu eerst even tussen de buien door met onze Nuts naar buiten en daarna als een witte tornado door het huis. We hebben gisteren een nieuwe stofzuiger gekocht, mijn vorige was inmiddels 17 jaar oud en zwaar aan vervanging toe dus ik ben benieuwd of deze nieuwe doet wat me beloofd is! 

Groetjes & fijne week!
Nicole

16 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Wat een geinige kaartjes, lekker kleurrijk en zowel van buiten als van binnen mooi!
Dat twijfelen van wat wel en wat niet gebruiken heb ik ook wel, het vaakst wanneer ik geen inspiratie heb en dan gooi ik het snel aan de kant *lol*

groetjes van Ank

Je@net zei

Haha...heel herkenbaar. Maar je kaarten zijn dan ook geweldig leuk geworden, Nicole!

Marieke zei

Wat een super vrolijke kaarten zijn het geworden! Leuk hoor, jou schuif en zoek opmerking en heel herkenbaar! ik wil ook nog weleens alles als neer leggen op mijn werkblad wanneer het nog stempels en stansen zijn. Om zo een beeld te hebben hoe ik het bedacht had. Ach ja iedereen zijn ding als het vervolgens maar uit je handen komt is het goed denk ik dan maar :)

Groet, Marieke

Marjan zei

Onwijs gaaf, alle drie en ook zo leuk van binnen! Ja hor, dat herken ik ook wel, dat schuiven ;)Maar je keuzes hebben goed uitgepakt, ze zijn super!

Sarah zei

Je kaarten zijn geweldig! Kaartjes maken doe ik meestal ergens tussendoor en meestal heb ik al iets in mijn hoofd. Als ik voel dat ik besluiteloos ben, dan stop ik gewoon, dan is het voor mij niet de juiste moment.
Je kaarten zijn onwijs leuk! Helemaal top!

lostinpaper zei

These are so bright fun and happy, and the insides are decorated as beautifully as the front! Love them all!

Margreet zei

Heel herkenbaar Nicole. Maar het resultaat is wel heel geinig geworden. Leuke layout, leuk papier en leuke beestjes. En niet te vergeten de gave binnenkantjes.
Ennn? Beviel de stofzuiger?
xxx Margreet

Holly zei

MEGA herkenbaar!!!
Dat duurt bij mij altijd het langst..keuze maken..wat wel..wat niet..
kan soms dagen duren..erg he?
en komt denk ik ook hier door teveel mogelijkheden..kleuren en spulletjes..
maar dat maakt het ook leuk ..al die keuzes en mogelijkheden..ben je met 1 bezig en komen de ideeën super snel erbij..
SUPER lieve en leuke kaarten..Dotjes!

GerJanne zei

Wat ontiegelijk gaaf! Ik ken het hoor, het schuiven etc. Maar dat heb je dus wel goed gedaan! Want iedereen vindt ze leuk.
EN de binnenkant is net zo mooi als de buitenkant.
Je bejaarde stofzuiger heeft het heel goed en lang volgehouden...17 jaar. Zo lang heeft nog geen stofzuiger het bij mij volgehouden. Mijn huidige komt aardig in de richting...geniet ervan, want de nieuwe is vast en zeker beter!

Stampin with Liz Design zei

Wat zijn ze leuk Nicole! Allemaal zo vrolijk en mooi! Na 17 jaar heeft de stofzuiger ook geen schuld meer, haha. Groetjes Linda

Danielle zei

Wauw, wat een leuk trio!! Al dat schuiven heeft echt een goed resultaat ;-) En eigenlijk maakte je bijna zes kaartjes, met die leuke binnenkanten. En, was je een witte tornado met je nieuwe stofzuiger??

Colien zei

Dat heb je weer tof gemaakt, wat een gave serie! Soms maak je in korte tijd een kaartje, op een ander moment duurt het uuuuuren.. heel herkenbaar.
Wel gezellig dat je meedoet met onze stippen challenge op het 4 Season blog.
grtz Colien

Femminde zei

Uiteindelijk wel een hele toffe serie Nicole!!
Ik herken dat wel van teveel spullen hebben. Wel weer hele toffe dingen gezien maar nu eerst besloten om eens aan de gang te gaan met de leuke dingen die er nog liggen.
Hopelijk heb je de volgende maand inspiratie om weer mee te doen met het KKT en maak ik je het niet te moeilijk.
Groeten van Femminde

Laurespage zei

Nicole, wat een lieve kaartjes zowel de binnen als de buitenkant !
Helemaal top !
Groetjes, laurette

Nancy zei

Hey Nicole,

Dankjewel voor jouw KKT-reactie zonder dat je zelf mee deed...
Dus ben ik ook maar weer eens bij jou langs gekomen. Wat maak jij toch steeds zo'n mooie kaarten! De beestenboel is ook weer geweldig... Maar ook de muisjes in de kaas en je konijntjes-winterkaartje...
Zou echt meer tijd willen om te bloggen maar ben steeds zo vroeg weg en laat thuis dat het er niet van komt... Tijdens de weekends altijd bezig met geboorteprojecten zodat er ook niet veel tijd overschiet...
Maar als ik op jouw blog kom kijken, is het steeds een feestje... Mooi ook dat jouw binnenkanten zo mooi zijn.
Zo'n kaartjes krijg je heel graag in je brievenbus aan!

Liefs,
Nancy

Nelly zei

Prachtige stippen op je kaart voor onze stippen challenge.

Bedankt voor je deelname.

Groetjes Nelly (DT 4-SCB)