Pagina's

zondag 1 september 2019

Gastdesigner K&K

Een tweede blogpost vandaag want bij  Knutsels en Kadootjes werd ik deze zomer nummer 1 in de top 3 van de Keileuke challenge. En ja dat was natuurlijk inderdaad keileuk!! Ook keileuk is dat ik daarom vandaag gastdesigner mag zijn voor de nieuwe challenge. De uitdaging is;


Gebruik een stans met een stiksteekje.

Dat is niet moeilijk! Er zijn er tegenwoordig zoveel. Ik vind het altijd een leuk extraatje geven aan je kaart als een stans een stiksteekje heeft dus dat zijn ook meestal de stanzen waar ik voor kies. De rechthoekige stans die ik voor mijn kaart van vandaag gebruikt heb heet 'Wonky stitched rectangle' en heeft een kader van twee stikrandjes die een beetje schots en scheef lopen. Een subtiel maar grappig detail. Ook het ovalen kader heeft een stikrandje. 




Wat extra vlaggetjes en stempeltjes voor de binnenkant.... 


Stempels: Tropical filiage - Hero Arts, Sassy pants birthday greetings - MFT, Peek a boo summer pals - Avery Elle
Stanzen: Wonky stitched rectangles, Single stitched line oval - MFT, Summer pals - Avery Elle, Leafy greenery - MFT, Tropcal thinlits - Stampin Up!, Hooray - Honey Bee
Inkt: Versafine Onyx black, Versamark- Tsukineko, Cilantro, Japaleno - Lawn Fawn, Distress oxide tumbled glass, Spiced marmelade - Ranger. 
Papier: Whisper white, Apple green- Stampin Up! New leaf - PTI, Citrus, Over the rainbow - MFT
Verder: Crystal drops Repened pumpkin, Dandelion yellow, Blue babe - Nuvo, Embossing poeder wit - Ranger

Voor meer informatie over deze challenge klik op het logo hieronder. Je komt dan op het blog van Knutsels en Kadootjes waar je alle informatie vind en meer inspiratie van alle design team leden. 



In de blogpost hieronder vind je alles over de Dutch Card Lovers Challenge waar we deze maand inluiden met heerlijke herfstkleurtjes! Genoeg inspiratie dus om weer lekker aan de gang te gaan. Ik ben benieuwd naar alle inzendingen van beide uitdagingen. Het knutselseizoen is weer volop begonnen!

Groetjes & zonnige zondag!
Nicole


15 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een vrolijke en kleurrijke kaart, Nicole.
Laat de herfst met zijn freubelweer maar komen ;o)

Margreet zei

Wat een prachtig, tropisch kaartje, Nicole. Al ziet het er momenteel wat somber uit buiten, hoop ik dat de zomer nog niet helemaal voorbij is. Ik heb nog veel te weinig zomerkaarten gemaakt. Als ik dit plaatje van jou zie, krijg ik gelijk zin om er aan 1 te beginnen, maar we moeten zo meteen eerst met moeders gaan lunchen in Scheveningen.
Fijne zondag!
xxx Margreet

Colien zei

Heel mooi, wat een vrolijk tropenkaartje! Grappig dat je gastdesigner bent bij ons en ik bij jullie ;)
grtz Colien

Sandra zei

Wat een geweldig zomers kaartje Nicole! Je wordt meteen vrolijk! Ik vind het altijd zo knap hoe je van alles bij elkaar combineert tot één geheel, super!��
Groetjes, Sandra

Sarah zei

Wauw! Heel mooi! X

Anneke zei

Wow supermooi! De kleuren spatten van mijn scherm. En die binnenkant is toch ook wel een heel leuk extraatje!

Marijke zei

Wat een heerlijk vrolijk kaartje! en wat een leuke uitdaging met die stiknaadjes! Erg leuk gedaan hoor! Groetjes Marijke.

Gerrina zei

Wow even druk met posten op je blog...en een drukke maar heerlijk vrolijke kaart! Gefeliciteerd, ook dat je GD mocht zijn! Fijn weekend verder!

Ellen zei

Wat een supermooie, zomerse kaart is dit! De kleuren ogen zo fris. En die versierde binnenkant is echt de punt op de i. Prachtig!

Mariken zei

Zo leuk zijn jouw kaarten, vrolijk en kleurrijk! Een lust voor het oog! En dan die binnenkant, ook al zo gaaf!
Groetjes!🤗

GerJanne zei

Lekker vrolijk kaartje, word ik blij van. Dank je dat gastdesigner wilde zijn! Vonden we leuk!

Marjan zei

GEWELDIGE Kaart, ik vind het echt super! Heerlijk die kleuren!! En van binnen ook al zo mooi.

Holly zei

Een SUPER vrolijke kaart!!

lostinpaper zei

This card is Awesome (as is the perfect sentiment that have chosen)!

Danielle zei

Door mijn vakantie heb ik heel wat gemist bij je zie ik wel!! Wauw Nicole, wat vind ik dit een absolute beauty van een kaart. Echt zo leuk gedaan! Ik was al fan van jouw werk, en nu weet ik weer helemaal waarom.... Top!!