Pagina's

zondag 1 september 2019

Dutch Card Lovers Challenge #315

Vandaag weer een Challenge van de Dutch Card Lovers. Na een zomerstop hebben we weer enorm veel zin in een nieuwe reeks van uitdagingen. De Challenge voor de komende twee weken is verzonnen door Rosalie en luidt "


Laat je inspireren door de kleuren van de herfst of het thema herfst 


Hieronder nog een foto ter inspiratie;Ik had laatst wat zitten experimenteren met stencils, transfer gel en deco folie. Eén van de achtergrondjes is in bruin met goud en deze vond ik zelf zeer geschikt voor een herfstkaartje. Omdat het achtergrondje met het goud al genoeg aandacht vraagt heb ik de rest vrij simpel gehouden. De tekst 'hang in there' vond ik wel toepasselijk bij een herfstblad...

Stempels: Typed everyday - Hello Bluebird, Vintage leaves - Stampin Up!
Stanzen: Vintage leaves - SU!
Stencil: Floral Waves - DDBD
Inkt: Walnut - Lawn Fawn, Versamark - Tsukeneko
Papier: Soft Suede, Early Espresso- Stampin Up!, Orange zest, Simply chartreuse - PTI
Verder:Gold foil drops - Pretty pink posh,, Gold foil en transfer gel - Thermoweb

Ik hoop dat jullie ook zoveel zin hebben om met deze prachtige kleuren aan de gang te gaan. Voor details en nog meer inspiratie van het design team klik op het logo hieronder.Groetjes & succes!
Nicole

8 opmerkingen:

Aletta zei

wat een prachtig herfstkaart !

Je@net zei

Wat een pracht van een herfstkaart heb je gemaakt, Nicole!

Margreet zei

Ik ben de zomer nog lang niet zat, maar als ik deze prachtige herfstkaart zie.... Wat een schitterende kleuren en wat is dat blad mooi zeg. Trouwens, de achtergrond en de binnenkant mogen er ook zijn! Die tekst past er prima bij!
xxx Margreet

Colien zei

Prachtige kaart, heel tof die achtergrond! En het tekstje erbij... helemaal af!
grtz Colien

Gerrina zei

Mooi zo warm in deze echte herfstkleuren!
Ik hoop wel nog wat van een mooie nazomer te kunnen genieten! Met temp tussen 20 en 25 zou mooi zijn; afwachten wat we krijgen... Fijn weekend verder!

GerJanne zei

Deze is ook heel mooi! Herfstkleuren zijn hoe dan ook warm. Ik hoop mee te doen. Ik beloof niets, want nu heb ik voor mijn gevoel heel veel tijd, maar ik weet wat er allemaal wacht als ik weer thuis ben! Werk en privé...

Marjan zei

Mooie kaart met de gouden gloed! Prachtige kaart, Nicole.

Danielle zei

Wat mooi gedaan! Dit heeft inderdaad niet meer nodig, en de tekst is er super leuk bij! Ook weer mooi, die blaadjes aan de binnenkant. Leuke challenge, ik hoop dat ik nog een vrij uurtje kan vinden deze week ;-)