Pagina's

zondag 29 september 2019

Dutch Card Lovers Challenge #317

Wat was het leuk om te zien hoe iedereen enthousiast de binnenkant van zijn kaart versierd had. Ik heb zelf ook weer leuke ideetjes opgedaan! Maar vandaag is weer tijd voor een nieuwe Dutch Card Lovers challenge. De DCL challenge voor de komende twee weken is verzonnen door Yvonne en luidt:

Maak zelf een achtergrond op je kaart met een patroon of herhaling van een afbeelding. Dit kan met bijvoorbeeld stempels, een stencil of stansen. 


Ik heb zelf voor een stansje van een zigzagbandje gekozen. Ik heb het uit allerlei restjes blauw en groen papier gestanst en zo een soort van ombre golfjes achtergrondje gemaakt. Bootje erbij en klaar! 
Ik had nog een paar stansjes over voor de binnenkant en het blauwe papier met het rode hartje is ook zichtbaar achter het bootje aan de voorkant. Weet nog niet of het een babykaartje of een verjaardagskaartje gaat worden maar tegen die tijd dat dit kaartje een bestemming heeft kan ik er nog een tekstje in stempelen. Stempels: You float my boat - MFT
Stanzen:You float my boat, Stitched ric rac, fishtail sentiment strips, Stitched dome stax - MFT
Inkt:Moonstone, Lobster, Peacock - Lawn Fawn
Papier: Whisper white - Stampin Up!, Moonstone - Lawn Fawn, div restjes. 
Verder: Sprinklers - Doodlebug

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manier om achtergrondjes te maken dus ga snel kijken op het Dutch Card Lovers challenge blog voor nog meer ideetjes. Klik hiervoor op het logo hieronder.


Groetjes & heel veel succes!!
Nicole

16 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke en originele invulling van de challenge. Super gave kaart geworden!

Colien zei

Hartstikke leuke uitvoering van de opdracht, origineel (weer)!
Toffe challenge weer, ik zet em op mijn lijstje...
grtz Colien

Stampin with Liz Design zei

Supergaaf gedaan Nicole! Vind hem heel erg mooi met alle golfjes zo! Fijne zondag nog, groetjes Linda

Marijke zei

Leuk met al die golfjes! Een leuke uitdaging, heb net mijn kaartje klaar met een binnenkantje( haha) Ben dus weer te laat! Groetjes Marijke.

Kaartenkraam zei

Superleuk gedaan. Die golfjes in aflopende kleuren zijn prachtig en zoals je de binnenkant aan de voorkant laat zien vind ik heel mooi gedaan!

groetjes van Ank

Marjan zei

echt een Nicole kaart, zo gaaf gedaan met die golfjes en het bootje. En uiteraard je binnenkant ook weer helemaal bijpassend, mooi hoor!

Margreet zei

Wat een superleuke kaart met het bootje en al die golfjes. En niet te missen: de gave binnenkant.
xxx Margreet

Holly zei

Wat een Dotje!
zo'n lief kaartje en super met die doorkijk..en hartje.

Rhodé zei

Echt weer zo'n creatief idee van jou: een groot gedeelte met golfjes op je kaart. Echt super! En gestart met een opleiding: succes ermee!

GerJanne zei

Heel leuke challenge! En jouw uitwerking is weer zo origineel. Ik dacht eerst dat je allemaal van dat band had, maar het is een stans! Ik heb vanavond al een achtergrond gemaakt. Ook heel origineel vind ik zelf, whahaha... nu nog bedenken hoe ik er een tof kaartje van kan maken.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk gedaan met al die golfjes en ook de binnenkant speelt weer een leuke rol Nicole. Altijd handig om op voorraad te hebben :)
Lieve groetjes Miranda

Gerrina zei

Ik maak helaas steeds minder kaarten; eerst mag er een hoop uit de voorraad... Dus doe ik vaak niet mee aan kaartenchallenges, maar...vond dit zeker een originele challenge. En je kaart voor de nieuwe is er een die uitnodigt om 'm aan te raken; mooi! Groetjes, Gerrina

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Echt weer een geweldige kaart.. Hoe krijg je het toch steeds weer voor elkaar, echt iedere kaart die je plaatst is een kunstwerkje! Echt inspiratie voor deze challenge!

Rosalien Zwackhalen zei

Ik vind hem echt schitterend Nicole heel leuk gedaan met die golven en dat stikrandje. heel orgineel gedaan. :)

Danielle zei

Wat een super leuke golfjes heb je gemaakt! Leuk bedacht zeg! Leuke challenge ook weer, eens even kijken of ik er aan toe kom ;-) Fijn weekend!!

martina's kaartjes zei

ach, wat is die leuk ! al die golfjes en het doorkijkraampje ! toppertje
grtjs, martina