Pagina's

maandag 3 december 2018

Drie X Kerst 2018 #5 - SSS Cardkit 2016

Twee jaar geleden kreeg ik mijn Simon Says Stamp Kerstkit twee dagen voor de feestdagen binnen. Mijn kerstkaarten waren toen natuurlijk allang de deur uit. Mijn voornemen was toen om er in 2017 maar lekker mee aan de slag te gaan, maar helaas... compleet vergeten. Dit jaar kwam ik hem gelukkig net op tijd weer tegen. Snel dus maar wat kerstkaartjes er mee gemaakt want het is toch wel erg zonde om deze leuke kit in de kast te laten liggen! 

Stempels: Merry & Bright - SSS
Stanzen: Stitched round rectangles, Blueprint 3 - MFT, XXL41 - Crealies
Inkt: Memento Toxedo black - Tsukineko
Papier: Here comes Santa - Doodlebug, Schoolhouse red, Surf Blue - SSS
Verder: Copics, gelpen, Nuvo drops, Glossy accent
Kerstkaartenteller 2018 - 29


Het begint lekker op te schieten met mijn kerstkaartjes. Gek idee dat Kerstmis al zo dichtbij is. Volgend weekend gaan we de boom al zetten. Misschien kom ik dan echt in de stemming... 


Groetjes !!
Nicole 

Challenges:
SSS wWednesday challenge: Anything goes

15 opmerkingen:

!neke zei

Ze zijn super leuk !!!!!

Je@net zei

Wat een super leuke kaarten zijn het geworden, Nicole.
Zou toch echt zonde geweest zijn als deze mooie kit in de kast was blijven liggen!

Rhodé zei

Inderdaad hele toffe spulletjes! SSS is echt een leuk merk! Je hebt leuke kaartjes gemaakt. Je teller staat al op 29! Zo ver ben ik nog niet, helaas. Andere dingen vragen voorrang. Hopelijk vind ik binnenkort toch nog wat tijd om wat kerstkaartjes te maken. Blijft toch leuk om te doen.

lostinpaper zei

Too too cute!

Lin zei

All of these are darling, Nicole, and the papers compliment your stamping beautifully! Thank you for playing with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

Mariken zei

Oooh, enig zijn ze...alledrie! Leuke stempels en heel vrolijk papier. Bizar dat het al zo snel kerst wordt. Mijn kerstkaartenproductie is nog niet zo best...Inderdaad, de boom zetten, zou dat helpen?

Margot zei

Die zijn gaaf! Ja leuke kit was dit! Inmiddels heb ik mijn abbo opgezegd, vond ‘m de laatste maanden wat tegenvallen, kan ik beter af en toe een bestelling doen in hun webshop 😬

Marieke zei

Wat een leuke kaarten! Ik geloof dat ik deze kit (al dan niet in delen) ook nog ergens in de kast heb liggen. Mocht ik er nog tijd voor hebben best een goed idee!

Marjan zei

Onwijs leuk!!!! Alle drie, ik zo niet kunnen kiezen welke ik nou het leukst vindt, maar je hebt er weer echt iets tofs van gemaakt, Nicole.
Ik zet al jaren geen boom meer neer, omdat wij de eigenlijk altijd weg gaan, maar dit jaar misschien voor het laatst omdat we volgend jaar stoppen met werken en dan niet meer gebonden zijn aan schoolvakanties. Denk dat ik donderdag de boom in de klas mag optuigen :) Zodra Sint zijn hielen heeft gelicht staat die boom al in je klas.

Ellen zei

Goed dat je deze kit dit jaar op tijd gespot hebt! Veel te leuk om niet te gebruiken. Het zijn drie onwijs gave en vooral ook vrolijke kerstkaarten geworden. Jij gaat goed met de aantallen voor de kerstkaarten. Veel plezier met het zetten van de boom. Altijd een gezellig klusje, toch?!

Gerrina zei

Zeker zou dat zund zijn...nu heb je er 3 heerlijk frisse kaarten mee gemaakt! (net zo fris als je van het weer word af en toe; vandaag al voor de 3e keer nat geworden...) Groetjes, Gerrina

Epie zei

WWooww..serie superleuke kaartjes !

Have fun onder de boom , liefs Epie

Zw@@n zei

Wat een super leuke kaartjes, Nicole. Mooi papier en kleurtjes. Rendiertje is erg schattig. Leuk dat je meedoet met CAS on Sunday. Liefs, Wilma

Danielle zei

Oh jee, ik heb nog wat gemist bij je zie ik wel!! Ik vind SSS zo leuk, maar bestel er eigenlijk nooit iets ivm de kosten.... misschien toch eens wat minder kopen en dan mezelf een keer verwennen :-) Deze serie is weer top!! Je gaat goed met de kaarten, ik moet aan de gang!!

Cornelie zei

Wat tof!! Vooral de onderste, SUPER!!!