Pagina's

woensdag 7 november 2018

Drie X Kerst 2018 #4 - Poppystamps dies

Soms komt het voor dat je on-line iets besteld en dat het een heel ander product blijkt te zijn als dat je in gedachten had. Zo ook bij deze stansjes van van Poppystamps. Ik dacht echt dat ze veel groter waren! Toen ik ze ontving via de post bleken ze echt heel ieniemienie te zijn... wel schattig.. dat wel. Ik heb er toch maar mijn tanden in gezet (niet letterlijk natuurlijk) en ben er mee aan de slag gegaan. Ze zijn dan wel weer heel leuk te combineren met een wat grotere tekststans zoals deze van MFT.Stempels: Nacht in Bethlehem (sterretjes)  - Stampin Up! 
Stanzen: Happy wonderful Christmas, kerstboompjes - MFT, Whittle moose, Whittle Fox, Whittle deer - Poppystamps
Inkt: Dapper Denim - Stampin Up! 
Papier: Alphine - Authentique, Glitterpapier, Dapper Denim, Whisper white, Garden green, Crumb cake - Stampin Up! New leaf - PTI

Kerstkaartenteller 2018 - 18


En hebben jullie het gezien? Geen Nuvo drops deze keer! Kreeg bijna ontwenningsverschijnselen!!

Groetjes! Nicole

13 opmerkingen:

Je@net zei

Oooh….maar ze zijn wel schattig. En wat een leuke kaarten heb je er van gemaakt, Nicole!

!neke zei

Ze zijn super leuk !!!!!

Annemarie en Merit zei

je hebt er wel hele gave kaartjes mee gemaakt zeg...TOP!!!


liefs Annemarie en Merit

Marjan zei

Ja, dat heb ik ook wel eens gehad, deze kleintjes zijn wel erg leuk trouwens! En jouw serie ermee is echt weer zo gaaf!!

Mariken zei

Oei...ernstig, geen drops...gaat het wel goed met je?
Ooh, wat zijn ze ontzettend leuk en lief, deze kleine beestjes! Je kaarten zijn superleuk!

Gerrina zei

Het is ook zo dat ze daar de ene keer grotere en dan weer kleinere stanzen hebben... Maar deze zijn zo klein wel heel mooi te grbuiken; vind je scenes zo leuk en mooi zulke grote tekstvlakken! Is je potje drops op? Of gewoon even genoeg gedaan? Groetjes, Gerrina

Cornelie zei

Tof deze kleuren combi! Gave kaartjes met die grote teksten! Lekker bezig!

Colien zei

Heel gave kaarten, erg tof! Heb ook ooit eens iets besteld wat kleiner uitviel, tegenwoordig let ik dus heel goed op de afmetingen ;)
grtz. Colien

Margot zei

Ze zijn enig! Vooral dat vosje is cute!!!

Rhodé zei

Ondanks dat ze kleiner uitvielen dan gedacht, heb je ze toch goed weten te gebruiken! Heel leuk, in deze niet-traditionele kerstkleuren. De mooie binnenkant maakt het helemaal af!

GerJanne zei

Wel erg leuk en lief inderdaad. Een klein tafereeltje boven de grote letters, erg mooi! En geen drops...hihihi...was het moeilijk??
;-)

Jantine zei

Ik heb dat ook wel eens gehad, dat iets veel kleiner was dan ik verwachtte, even omschakelen dan...maar ze zijn wel superleuk en lief. Ik vind dat je er erg leuke kaartjes mee hebt gemaakt.
Groetjes
Jantine

Danielle zei

Oh ja, heel herkenbaar... Ik heb een keer iets binnen gekregen dat ik dacht... zo groot, dat past niet eens op een kaart ;-) Maar ik moet zeggen, deze kaartjes van jou vind ik echt super geworden!! Juist heel leuk, dat grote vlak met tekst en die leuke stansjes als "toppers". Erg mooi! En dan mijn verjaardagskaart.... Ik zag 'm een tijd geleden op je blog en toen dacht ik: wat bof je als je deze kaart krijgt voor je verjaardag :-) Ligt ie bij mij in de brievenbus!! Echt blij mee, die blijft het hele jaar hangen want ik word er ontzettend vrolijk van! Dank je wel!