Pagina's

zaterdag 17 november 2018

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #17Het is weer Swap Saturday vandaag dus Cornelie en ik zijn weer aan de slag gegaan met ons pakketje. In het pakket zat ook een zakje cacaopoeder, wat marshmellows en wat verschillende zakjes. De uitdaging was voor vandaag is om een weggevertje met koffie/thee/chocolademelk te maken. Nu weet ik toevallig dat Cornelie daar heel goed in is maar ikzelf wel wat minder dus het was voor mij dan ook echt een uitdaging. 

Omdat wij ieder jaar nieuwjaar vieren op Texel ben ik de eerste week van het jaar niet op kantoor. Om mijn naaste collega's dan toch een gelukkig nieuwjaar te wensen leg ik dan meestal iets leuks op hun bureau voordat ik vertrek. Deze challenge heb ik dus gebruikt om de presentjes voor mijn collega's vast te maken. (Ze lezen mijn blog toch niet ;-)
Het is een simpel doosje geworden met daarin een zakje Hot chocolate mix, marshmellows en een pepermuntstokje om te roeren. Ze zijn nog niet allemaal klaar want de marshmellows waren op... Gelukkig heb ik nog even!


Stempels: Christmas Sentiments, Boss babe, Winter warmth, Coffee date - MFT
Stanzen: Fishtail sentiments strips, Square peekaboo - MFT, Sweet scallopes - Avery Elle
Inkt: Cherry Cobbler - Stampin Up!, Cilantro, Ballet slippers, Lobster - Lawn Fawn, Dark chocolate - PTI
Papier: Whisper white, Chocolate chip, Candy lane - Stampin Up! 
Verder: Linen trim - SU!, Cristal drops Red Berry - Nuvo

Zijn jullie ook zo nieuwsgierig waar Cornelie mee komt? Ik wel! Klik hier.. 

Groetjes en een heel fijn weekend!!
Nicole

Het pakket;14 opmerkingen:

Danielle zei

Ik ben er niet zo goed in zegt ze.... Ik ga solliciteren bij jouw afdeling :-) Super leuk idee voor je collega’s, ik vind ze geweldig! En je hebt ze lekker op tijd klaar! Fijn weekend!

Je@net zei

Oooooh...wat zullen jouw collega's blij met je zijn, Nicole. Of eigenlijk blij dat je een weekje weggaat ;o)
Ziet er net als bij Cornelie super leuk, gezellig én lekker uit!

Dotty Jo zei

Beautiful! Jo x

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat zeg jij nu..ik ben er niet goed in??? Superleuk gemaakt en dit zorgt zeker voor een leuke verrassing op kantoor Nicole.
Lieve groetjes Miranda

Mariken zei

Jeetje, je zult zoiets maar op je bureau vinden...dat is nog eens leuk zeg! Je tractaties zijn hartstikke gaaf, het ziet er heel gezellig uit!
Fijn weekend verder!

Nancy Soetaert zei

wat zijn dat superleuke geschenkjes, en met die stempel er op nog dubbel zo leuk!
Nancy

Nelleke zei

Wat een supergaaf idee om jou collega's zo te verwennen. Ik moest even zoeken in je pakket wat je toch gebruikt had, gevonden, een hele mooie uitvoering. Groetjes Nelleke

GerJanne zei

Hahaha, leuk die reacties hierboven te lezen! Jij wordt er goed in, hoor! Deze cadeautjes zijn enig! Je collega's zullen verrast zijn! Het ziet er gezellig uit!

Colien zei

Nou, jouw uitvoeringen zijn hartstikke leuk (en doen niet onder aan die van Cornelie), erg tof! En superlief dat je je collega's zo verwend, gezellig om zoiets gaafs op je bureau te vinden in het nieuwe jaar.
grtz Colien

Jolanda zei

Wat een gaaf cadeautje! Echt super lief dat je dit voor je collega’s doet.

Marjan zei

Nou, Cornelie is er goed in, dat is waar ... maar jij ook, hoor! Ik vind het er onwijs gaaf uitzien, ze zullen er zeker erg blij van worden!
Heerlijk zo'n weekje op Texel uitwaaien! Wij zijn er ook altijd uit, maar dan naar de zon, ook lekker.

Cornelie zei

Ja hoor, ik ben daar iets minder in zegt ze dan... grapjas! Keigave dingen maak je altijd, ik heb zelfs al eens een leuk presentje van je mogen ontvangen en hoe mooi maak jij dat altijd!! Net als dit, zo verzorgd, zo mooi van kleur, zo af, echt geweldig mooi, dus eh...nu stoppen hoor!! Vet mooie creaties voor je collega'!

Rhodé zei

Tot in de details: echt een supermooie verpakking! Top gedaan! Lekker dat je dit alvast af hebt. Dan heb je straks geen stress om nog iets te moeten maken.

Gerrina zei

Wat een leuk idee om ze zo toch een fijn nieuw jaar te wensen! Enne zo mooi weer! Heerlijk snoeperig (ja ook de inhoud lijkt me lekker) en toch niet te zoet (niet de inhoud dus ;) ). Groetjes, Gerrina