Pagina's

zondag 7 oktober 2018

Workshop bij Doe@ding

Gisteren ben ik gezellig met Jolanda naar Doe@ding in Spijkernisse geweest om daar de MFT workshop te volgen. Nu ben ik eigenlijk heel slecht in het volgen van workshops. Ik maak zelden mijn projecten af en meestal maak ik het net even wat anders dan het voorbeeld. Ik vind het vaak gewoon leuker om zelf iets te verzinnen dan om iets na te maken. 

Zo ook hier, ik heb mijn eigen draai aan deze twee kaarten gegeven. De voorbeelden van Angela waren ook prachtig maar deze zijn gewoon net iets meer 'Nicole'. Vanochtend ook braaf nog even de tweede kaart afgemaakt. We hebben ook nog een doosje en een tag gemaakt maar daar heb ik nog geen foto's van. Misschien volgen ze laten nog een keer en anders komen ze vast nog voorbij op het blog van Linda of Larissa want die waren er ook!  Kun je meteen zien hoe deze kaarten er eigenlijk uit horen te zien... 

Vandaag weer zo een heerlijke zonnige herfstdag! Komt goed uit want ons stucwerk moet nog even goed drogen dan kunnen we nog even schilderen voordat de keuken komt.  Fijne zondag nog!

Nicole

16 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

toch altijd leuk als je zelf je draai aan een kaartje kan geven! Vind ze heel mooi, benieuwd hoe het anders voorzien was...
groetjes
nancy

Marjan zei

Ja, dat snap ik wel, je eigen draai eraan geven is toch leuker.
Jouw twee kaarten vind ik heel mooi, allebei in hun soort, want twee verschillende stijlen. Zo lief die twee kleine eekhoorntjes op nummer twee!
Keuken komt eraan, spannend! Jij ook nog een fijne zondag!

Je@net zei

Wat zijn je kaarten leuk geworden. En niets zo fijn als toch nog je eigen draai eraan kunnen geven.
Yeah...eindelijk is het dan bijna zover, de nieuwe keuken. Succes met de laatste loodjes!

Marja Sch zei

Ze zijn ontzettend leuk geworden. Die van mij worden ook altijd net even anders. Groeten Marja

Marja Sch zei

Ze zijn ontzettend leuk geworden. Die van mij worden ook altijd net even anders. Groeten Marja

Jantine zei

Leuk om er je eigen draai aan te geven, mooie kaartjes, Nicole!
Groetjes
Jantine

Linda Visser - van der Velden zei

Leuk gemaakt allebei. Is toch ook leuk om je eigen draai eraan te geven :). Ik heb mijn kaarten/ projecten nog niet helemaal af hihi.. deze week eens kijken of ik eraan toekom. Dan komen ze daarna wel op mijn blog. Leuk om je eens in het echt gezien te hebben. Zijn jullie er in december ook weer? Groetjes!

Dotty Jo zei

Two beautiful cards. I always enjoying seeing what you've created, Jo x

Sarah zei

De tweede vind ik heel mooi! X

Marieke zei

Ze zijn super leuk geworden! Ik mag vrijdag een workshop verzorgen, spannend!

GerJanne zei

Ja, dat is voor mij herkenbaar. Ik merk altijd bij mij dat hoe moelijker en onbekender de techniek, hoe mer ik na-aap. Als ik al wat weet, durf ik meer buiten de lijnen te kleuren zeg maar.
Je kaartjes zijn allebei erg leuk!
En je zit dus nog steeds zonder keuken...Lukt het nog gevarieerd te eten?

Rhodé zei

Twee totaal verschillende kaartjes, maar allebei leuk! De eerste vind ik een echte topper! Gezellig, zo'n workshop. En altijd leuk om andere mensen uit blogland te ontmoeten. Fijne week!

martina's kaartjes zei

een setje leuke reeks kaartjes ! mooi gemaakt
fijn te lezen dat je een toffe tijd hebt gehad
grtjs,martina
x

Colien zei

Workshops bij Doe@ding zijn altijd weer een feestje, gezellig! Toffe kaartjes heb je gemaakt, leuk dat vrolijke, blauwe verjaardagskaartje en je herfstkaartje is gaaf!
grtz. Colien

Ellen zei

Leuk dat jullie weer naar Doe@ding zijn geweest! En ook leuk om jouw kaartjes te zien, gewoon twee echte Nicole-kaartjes. Waarom ook niet?! Gaaf juist om ook bij een workshop aan je eigen stijl vast te houden. Nog veel gekocht tussen het workshoppen door?

Gerrina zei

Ha hier nog zo'n eigenwijze :) Dat is ook de rede dat mijn workshops vaak zo verschillende resultaten geven; ik geef een techniek en materiaal en tools en dan gaat ieder lekker in of buiten z'n comfort-zone aan de slag...
Die 1e is zo mooi gesponsd; helemaal mooi met de lichtval! En de 2e is er een waar ik helemaal weg van de grungy achtergrond ben...weer 2 mooie! Groetjes, Gerrina