Pagina's

zaterdag 27 oktober 2018

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #16


Yay! Het is weer Swap Saturday!! En vandaag weer met een nieuw pakket vol warme herfstkleurtjes. Het thema voor vandaag is dan ook.. Herfst! Niet moeilijk want er is inspiratie genoeg als ik naar buiten kijk en het nieuwe pakket zit vol met leuke herfstspulletjes.Mijn eerste kaartje werd een shakertje. Het is op de foto niet helemaal te zien maar het shakermateriaal bevat ook kleine blaadjes. helemaal herfstig dus...
De binnenkant...


Mijn tweede kaart met de leuke eekhoorn uit het pakket. Het tekstje komt uit het Swap pakket van vorig jaar, het paste er wel heel goed bij. Easy Peasy!


De binnenkant...En nu als een haasje naar Cornelie, want ik ben reuze benieuwd. Kijken jullie mee?

Groetjes en een heel fijn en zonnig herfstweekend!
Nicole


8 opmerkingen:

Colien zei

Met zo'n mooi pakket kun je alleen maar toffe kaartjes maken ;) Ze zijn stuk voor stuk erg gaaf, de warmte straalt ervan af!
grtz Colien

Cornelie zei

Echt een heerlijk pakket!! En wat een toffe kaartjes heb jij weer gemaakt en die shaker! Tof.
De tekst is zeker toepasselijk! Deze vind ik ook zo leuk. Moet nodig weer een aantal van dit soort kaartjes maken. Ik vergeet de laatste tijd nogal eens wat...daar heb jij niets! van gemerkt ;-))
Fijn weekend!

Marjan zei

Nou, met dit pakket weet jij wel raad! Gave shakerkaart en ook die andere drie vind ik top! Fijn weekend, Nicole!

Dotty Jo zei

Adorable cards, love the combination of colours and images! As always, your cards are perfect, Jo x

Gerrina zei

Heerlijk een nieuw pakket en nieuwe idee├źn denk ik zo...De 1e 2 zien er weer gaaf uit; de 1e straalt warmte uit in kleur en inhoud van de kopjes en de 2e...tja eekhoorns helemaal gek op :)
Wat me eraan herinnert dat ik nog iets heb liggen waar een eekhoorn op moet... Geniet van het herfstige weer...wij zijn veel binnen en ik aan het stoeien met inkt :) Fijn weekend!

Mariken zei

Aaah, ze zijn enig zeg! Echt leuk om herfstkaartjes voorbij te zien komen! Eigenlijk boffen wij, met het wisselen van de seizoenen is er weer voldoende inspiratie om andere kleuren te gebruiken!
Gezellig weekend verder!

GerJanne zei

Nou dat ziet er geweldig uit. Je hebt meteen en hele serie gemaakt! Geweldig zeg! Stuk voor stuk zien ze er leuk uit. De shakerkaart is natuurlijk helemaal top. En nog gefeliciteerd met Alex. Gezellig weekend gehad?

Danielle zei

Leuk hoe je ook de binnenkanten van de kaarten hebt versierd. Iedere keer neem ik het me ook voor, maar het komt er zelden van. En het is zo mooi!! Super leuke kaartjes met het nieuwe pakket!