Pagina's

zaterdag 28 juli 2018

Cornelie & Nicole's Swap Saturday #13

We zijn weer thuis van een paar heerlijke weken Zuid-Frankrijk. Het was er ongeveer net zo warm en zonnig als hier maar wel met een koele rivier om in te zwemmen en een wat drogere lucht waardoor je je niet zo plakkerig voelt als bij deze hitte in Nederland. Ik mag natuurlijk niet klagen want ik houd van zon maar ik voel me nu s'middags vaak zo een stroopsslinger waar ze vroeger vliegen mee vingen... 

Affijn niet meer zeuren nu en verder naar de kaarten want ik kreeg een paar dagen voor mijn vakantie echt een geweldig pakket toegestuurd van Cornelie!! Ik kon niet wachten er in te duiken en mee aan de slag te gaan maar had voor mijn vakantie geen tijd meer. Des te leuker was het weer thuiskomen en me uit te leven met deze geweldige spulletjes. De challenge deze keer... Let's go! Sverre begint na de zomer met zijn rijlessen. Onderstaande kaart daarom in zijn lievelingskleuren. Lezers uit regio Nuenen/Helmond/Eindhoven... je bent gewaarschuwd! Hieronder een fotootje van het pakket. Hoppen jullie ook even langs Cornelie? Ben heel benieuwd weer!
Groetjes & een heel fijn weekend!
Nicole

11 opmerkingen:

Je@net zei

Deze kaarten zijn ook al zo leuk. Gaaf pakket had je om mee te werken.
Fijn dat de vakantie zo geslaagd was!

Gerrina zei

Fijn dat het vandaag dan koeler en zelfs nat is...
Je kaarten zijn beiden mooi, maar ik heb een lichte voorkeur voor de 2e; die regenboog is zo leuk! Geniet van je weekend!

Maria V zei

Wauw, dat ziet er even heel leuk uit. De kaartjes zijn geweldig. Mooie kleurtjes en het pakket is natuurlijk een genot om mee te creëren. Fijn weekend

Mariken zei

Ha, gezellig dat je er weer bent! En super dat jullie zo’n heerlijke vakantie hebben gehad! Wat een temperaturen hier hè, dit hebben we echt niet gehad op Tenerife. En net zoals jij, ben ik dol op de zomer, maar dit is me iets te gortig. Je komt vrijwel tot niets...Maar goed, niet klagen, ik heb nog vakantie, dus prima hoor! Je kaartjes zijn enig, wat een gaaf en vol pakket! Lekker genieten dus hiervan, en helemaal los gaan! Fijn weekend verder, liefs, xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een vrolijke kleurrijke kaarten Nicole. Ik vind het echt lekker zomers aandoen en past helemaal bij de "trends" die je nu veel ziet. Top.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Zo langzaam druppelen er weer wat blogvriendinnen terug, altijd leuk je weer te zien. Je kaartjes zijn heel leuk en als ik dat pakket zie kan ik me voorstellen dat je er zin in had, na je vakantie! Mooie kaart voor Sverre en wat een leuke lievelingskleuren heeft hij!
Ondanks dat ik gewoon moet werken heb ik een enorm vakantiegevoel. Dat weer is zo geweldig, veel buiten en stees buiten eten. Okee, de afgelopen twee dagen was een beetje teveel van het goede, maar verder heb ik nog niet het plakgevoel gehad. Door de wind die er steeds is en de droge lucht. Van mij mag het zo nog een maand blijven... daarna ga ik op vakantie en dan zoeken we de zon weer op ;-)

Cornelie zei

Daar was ik dan eindelijk ook ;-))

Heerlijk je kaartjes en zeker ook de kleurencombi, doet me denken aan ijsjes...of komt dat door het weer haha
Tof hoe je de stempels in vakjes hebt verdeelt. wat een leuk effect!
De strepen/banen achter het busje is tof bedacht. Mooie kaartjes weer, waarom verbaast me dat toch niet:-)
Fijn dat jullie vakantie zo lekker was, met dit weer ga je zomaar door hier, heerlijk toch, zeker nu het weer iets koeler is.
Ik moet nog een paar weken, extra druk, want naast de vakantiegangers viel er nog een collega uit, dus dubbelop aan uren werken! Nog even en dan lekker vrij, daar kijk ik wel naar uit!
Ben je alweer begonnen met werken of start je maandag weer?
Hoe dan ook werkze en nog een fijne zondag!

Colien zei

Wat een gaaf pakket en je kaartjes zijn erg mooi geworden! Succes voor Sverre, je moedigt hem al goed aan met dit kaartje!
grtz.Colien

Tinie zei

Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt!! Lekker zomers! En voor Sverre: heel veel succes!
Groetjes Tinie

Jantine zei

Heel leuke kaartjes voor de uitdaging, Nicole! En spannend dat Sverre autorijles gaat krijgen.
Klinkt als een fijne vakantie! Nu lekker nagenieten.
Groetjes,
Jantine

Jolanda zei

Wat een gave swap, en je kaarten zijn lekker vrolijk. Klinkt als een heerlijke vakantie!