Pagina's

maandag 29 januari 2018

koffie...

Mijn plan-loze weekend was heerlijk. Zaterdag lekker even door Den Bosch geslenterd en zondag voorbeeldjes gemaakt voor mijn workshop van aanstaande donderdag.  Deze kan ik natuurlijk nog niet laten zien maar ik zag dat ik nog een blogpost van een oude workshop in mijn concepten had staan.  Ik gaf laatst een workshop met deze set bij mij thuis en vind het dan leuk om te laten zien wat je er allemaal mee kan. En ik ben dus nogal los gegaan met mijn koffie stempels en papier.... En ja, zoals ik al eerder schreef, ik krijg dus geen genoeg van deze fijne 'Starbucks' kleurtjes! 







Stempels: Coffee Café SU!
Stanzen: Coffee Cups framelit dies SU!
Inkt: Garden green, Pool Party, Early Espresso, Soft Suede, Basic Black - SU!
Papier: Coffee Break DSP - SU! 
Verder: Soft Sky Ribbon - SU! Kurken hartje - Flying Tiger, sequins. 

Deze koffieset komt vast nog goed van pas want onze Sverre verhuist volgende week naar Amsterdam (leeg nest!!) en naast zijn stage-adres zit een Starbucks. Ik heb dus vast wat giftcards gekocht zodat ik af en toe een lekkere latte cadeau kan doen via de post. 

Groetjes & fijne week!!
Nicole

11 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een tof idee om deze koffiekaartje te gebruiken om lattes via de post cadeau te doen! Zal Sverre blij mee zijn. En jij... leeg nest... went snel, hoor en is ook wel weer heel lekker, hihi. Ik ben ook een Starbucksfan, dus vind deze kaartjes (in de juiste kleuren ;-)) superleuk!

Mariken zei

Ik zit, met een latte in de hand, te genieten van jouw koffiepost. Weet zeker dat als ik nu geen latte had, ik er meteen één zou gaan maken! Wat een supergave kaarten zijn dit, toffe kleuren. Aiii, ik zal mijn Altenew koffieset ook maar weer eens uitgraven. Sverre uit huis, jeetje...ff wennen! En giftcards sturen, dat is een heel goed idee!! Fijne dag verder!

Colien zei

Hele leuke kaartjes en goed plan om je zoon te verwennen met koffiebonnen! Dubbel fun!
grtz. Colien

Danielle zei

Wat leuk om giftcards te gaan versturen! Een Starbucks als buren, je kunt het slechter treffen ;-) Fijn dat je zo genoten hebt van je weekend. Je kaartjes zijn leuk! Is vast een gave workshop geweest!

GerJanne zei

Ook ik zit met een mok koffie in mijn ene hand je blog te lezen. Hahaha, grappig! Je kaartjes en het papier en de teksten zijn super. Ik heb er een mini setje van gekregen en er komt zeker een kaartje mee op mijn blog...
En oh jee, straks met zijn tweetjes over! Zal wel even wennen worden, denk ik, maar ook weer een stukje vrijheid.. en het idee van die giftcards is heel leuk!
Groetjes!!

Larissa zei

Toffe kaartjes! & goed idee om koffiebonnen op te sturen. Dat vind Sverre vast niet erg.

Gerrina zei

Wow wat een mooie voorbeelden! Gaaf hoe je de woorden een ander kleurtje geeft op de 1e en de koffie-achtergrond op de 2e is zo mooi gedaan! Nou ben ik geen koffieliefhebber, maar de kleuren die je bij elkaar hebt gebruikt zijn prachtig! Dat kleine kurken hartje brengt mij weer op een idee... Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Kaap zoals je ze weer verzint, zulke leuke ontwerpen! Gaaf Nicole!
Het lege nest hebben wij al heel wat jaartjes, we zien ze regelmatig, dus ach ... ook wel weer fijn zo met z'n tweetjes en wat scheelt het een boel was :) :)

Rhodé zei

Oeh, dat wordt stil in huis! Maar hij komt misschien nog regelmatig een wasje bij zijn moeder brengen? ;) je kaartjes zijn leuk. Die tweede ook, met die peek a boo venstertjes. Ik heb daardoor ineens een ideetje gekregen voor een kaartje. Even wachten tot ik knutseltijd heb, maar dan kan ik direct aan de slag. Ik zit nog volop in de kleintjes, dus ik kan helaas nog niet naar je workshop komen. Anders had ik dat zeker gedaan!

Cornelie zei

O, jee leeg nest syndroom....lijkt me heel raar.
Maar wat een toffe serie. Geweldig deze kleuren! Ik ben geloof ik de enige die nog nooit bij een Starbucks is geweest haha! Super mooie kleurencombi en ik word helemaal blij van deze serie!

Ellen H. zei

Ik zag eerst 1 mooi kaartje en dan inneens was het een hele serie. Wat een prachtwerk