Pagina's

donderdag 18 mei 2017

IJsjes en lijstjes

Als ik de tijd heb om te stempelen wit ik graag snel aan de slag. Vroeger was ik vaak veel tijd kwijt met het bedenken wat ik wilde gaan maken en die tijd besteed ik liever aan het maken zelf. Sinds een tijdje maak ik daarom een soort van To-do lijstje (ben dol op lijstjes!). Op dat lijstje komen dan bijvoorbeeld challenges, producten, kleurcombinaties, liftkaarten, technieken, of schetsen. 
Heb ik tijd dan begin ik gewoon bovenaan mijn lijstje en ga ik lekker meteen aan de gang. Soms kom ik daardoor lekker in een flow en volgen er vanzelf andere projecten uit mijn handen. Soms niet en dan ga ik gewoon weer verder op mijn lijstje. Vandaag bovenaan mijn lijstje: dit kleurrecept van Papertrey inkLekker s'zomerse kleurtjes want daar hebben we toch allemaal behoefte aan in deze tijd van het jaar. Bijna perfect voor mijn ijsjes dacht ik zo, gelukkig ben ik niet zo streng; het groen moest frisser, het rood wat rosser... en hop aan de slag! Gewoon lekker een beetje stempelen... De letters heb ik eerst uitgestanst en daarna opgehoogd door ze op een paar laagjes craft letters te plakken. 


Stempels: Cool Treats - Stampin Up!
Stanzen: Stitched rectangles - SSS, Hello - MFT
Inkt: Crumb cake, Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Crisp Cantaloupe, Melon Mambo, Pear Pizzazz, Rose red - Stampin Up!, Celery Stick, Carrot - Lawn Fawn
Papier: Whisper white, Crumb Cake - Stampin Up!
Verder: Thick bakers twine - Stampin Up!

Onze Nuts is bezig mijn modderlaarzen de kamer in te slepen.. Hint begrepen, ik moet de regen in vrees ik... 

Groetjes!!
Nicole

15 opmerkingen:

Maartje zei

Zo zomers!!! Vrolijke kleurencombinatie. Een to do lijstje is erg handig! En een duidelijke hond ook, Hihi....

Mariken zei

Prachtige kleurencombi, en zo ontstaat er een heel fris en fruitig kaartje, enig! Och, en die Nuts, toch zin in een wandeling. Moet zeggen dat het weer van vandaag wel verkoelend is na gisteren. Vergeetik nog je lijstjes, ook dat vind ik een topidee!! Wandel ze!

Dotty Jo zei

Ice-cream colours AND die cutting! Another beauty, Jo x

Margot zei

Ohhh heerlijk! Ik krijg acuut zin in ijs!

lostinpaper zei

Uber fabulous, what a great idea to mix up the sentiment with inlay diecut and bold coloured cardstock, LOVE it Nicole!

Ellen zei

O ja lijstjes, heerlijk! Ben er gek op. Vooral ook om ervoor te zorgen dat ik niets vergeet, hihi. En ijsjes zijn op z'n tijd ook niet te versmaden. Vooral een bolletjes Malaga ijs met slagroom, mmmmm. Je kaartje is super! Geweldige kleurtjes en gaaf zoals je de tekst hebt gemaakt. Erg nat geregend vanochtend?

GerJanne zei

Oh wat leuk!! Die letters heb je gaaf gedaan. En ja ik werk ook met een freubellijstje. En af en toe een kluslijst voor in huis... Viel het nog een beetje mee met de regen bij jullie? Hier regende het lang, maar niet hard.
GerJanne

Gerrina zei

Inderdaad heerlijke zomerse kleuren voor de ijsjes! Gaaf om te lezen hoe jij dat doet... iedereen doet het toch weer anders :) Groetjes, Gerrina

Gerrina zei

Vergeet ik te zeggen dat ik de kaart zo leuk en "koel" vindt!

Danielle zei

Geweldig gedaan met de ijsjes stempels!! Het lijkt net "kant en klaar" papier, zo mooi is je dessin gelukt.... leuk hoe de tekst naar voren popt, zo valt ie extra goed op. Cool kaartje!

Je@net zei

Coole kaart, Nicole. Van die vrolijke kleuren en die lekkere ijsjes word je helemaal vrolijk!

Colien zei

Cool kaartje, heel leuk en gezellige, frisse kleurtjes!
Grappig hoe je hond aangeeft naar buiten te willen, hier tikken ze tegen ons aan of tegen de deur. En dan met zo'n blik: Zie je niet dat ik naar buiten wil?!
grtz.Colien

Marjan zei

Erg gaaf! Super zoals je de letters laat overvloeien in de achtergrond en laat poppen!

Inge Groot zei

Woooow, wat een prachtig kaartje Nicole. Ben weg van de letters die verwerkt zijn in de (lekkere) ijsjes! Hoop dat je het hebt overleeft met die regen en onweersbuien, leek wel herfst! Xx

Cornelie zei

Ja zo ga ik dan naar Pinterest en kies een kaart uit, schets, of idd een kleurencombi. Helpt mij ook altijd op weg, en dan ben ik vaak halverwege vergeten waar ik ook alweer mee begonnen was, maar dat maakt niet uit, dat is een goed teken ;-)
Je bent lekker bezig met de ijsjes, ook deze is weer erg gaaf!