Pagina's

zaterdag 17 december 2016

Vorige week had onze Bram zijn tweede rijles. Hij werd opgehaald door neef Emile die zijn op-één-na-laatste rijles had. Inmiddels is neef Emile geslaagd en daar moest natuurlijk een kaartje voor komen. Ik had het autostempeltje van Lawn Fawn nog op mijn bureau liggen van de kerstkaartenserie maar ik heb het uiteindelijk toch niet gebruikt. De kaart was 'klaar' zoals hij nu is...Stempels: Road Signed - PTI, Congratulations - SSS
Inkt: Manatee- Lawn Fawn, Versafine Onyx black, Versamark
Papier: Solar white - Neenah, Bright Buttercup, Soft Stone, Smokey Shadow - PTI
Stanzen: Stitched rectangles - SSS
Verder: Wit ultrafine embossing powder - Hero Arts

Hopelijk kan ik een kaart als deze ook snel voor onze Bram maken. Ikzelf heb uiteindelijk 3 rijscholen en bijna 100 lessen gehad voordat ik mijn rijbewijs had! Mijn eerste rijschoolhouder vertrok naar Polen met het bedrag waarmee ik tot het examen mijn lessen had afgekocht.. ik geen baan nog dus ook geen geld om verder te lessen, rijschoolhouder twee was een collega van me maar werd ziek en overleed in de tijd dat ik rijles van hem had. Daarna hoogzwanger dus weer even gestopt maar uiteindelijk bij de derde rijschool meteen de eerst keer (ja na heeeel veel lessen dus) toch nog geslaagd! 


Groetjes & fijn weekend!!
Nicole

13 opmerkingen:

Ellen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ellen zei

Hahaha, rijlessen... ik was ook niet zo een vlotte. Kreeg een aanrijding tijdens m'n examen. Ik trok niet snel genoeg op bij een stoplicht en de auto achter mij had dit niet door. Boem ho, einde rijexamen! Je kaart us supercool. Ik duim voor jullie Bram. Dat hij maar meer geluk mag hebben dan wij ;-)

Je@net zei

Wat een super leuke kaart heb je zo gemaakt, Nicole.
En nu de duimen in turbostand voor Bram.
Bedankt voor je prachtige kerstkaart, lag vandaag in de bus!

Margot zei

Superleuke kaart! Ik heb niet eens een rijbewijs, maar heb niet het gevoel dat ik daardoor iets mis... ;)

Nancy Soetaert zei

prachtige kaart met fantastisch toffe stempels!
Duimen dus maar voor je zoon hé!
fijn weekend
Nancy

Larissa zei

Super kaartje voor Emile.
Heel veel succes voor Bram, hopelijk snel nog zo'n mooi kaartje op je blog.
Fijn weekend!

Mariken zei

De aanhouder wint...heerlijk is en blijft een rijbewijs hebben! En jullie Bram komt er ook wel! Heel gaaf kaartje voor Emile! Ik duim voor Bram en wacht op het kaartje wat hij dan vast kkrijgen...Fijn weekend verder!

!neke zei

Rijbewijs halen !
Top !
Mooie kaart !

Cornelie zei

Wauw een doorzetter ben je dus! Ik dank de dag nog steeds dat ik toen nog het roze papiertje ontving, vrijheid!!
Het kaartje voor je neef is stoer zeg. Erg gaaf gedaan!!

Colien zei

Gave, stoere kaart voor Emile! Heerlijk om je rijbewijs te hebben, geeft je zoveel mobiliteit, letterlijk! Zeker hier in 'de polder', waar het openbaar vervoer zeer te wensen over laat. Hopelijk volgt er snel een kaartje voor jullie Bram..
grtz Colien

Marjan zei

Mooi!! Erg stoer inderdaad en dat is natuurlijk helemaal leuk voor een net geslaagde jonge bestuurder! Hopelijk haalt je zoon het ook snel. ik heb veel gemist op je blog en minder drukke tijden zitten er voorlopig nog niet in, maar zo loopt het soms. Komt wel weer goed.

Stella zei

Je rijbewijs is er één van de aanhouder wint. Wat ben je dan blij dat je het hebt hé! Je kaart is gaaf!!

Gerrina zei

Gaaf die bovenste stempel! En wat een super mooi CaS ontwerp weer! Zeker voor een jongeman helemaal goed (denk ik toch...) Groetjes, Gerrina