Pagina's

zaterdag 19 november 2016

SSS September card kit - heb jij dat nu ook?!


Ken je dat? Je hebt eindelijk weer een uurtje vrij kunnen maken om lekker te gaan knutselen. Je zit geïnstalleerd op je werkkamer vol met mooie spullen. (In mijn geval hier een card kit voor mijn neus) en dan.. komt er niets! Geen ideeën geen inspiratie.. compleet leeg!! Echt heel vervelend. En aan de kit ligt het niet want die is superleuk. Er zitten zelfs Nuvo Chrystal drops in (whoohoo!!) en hele leuke afkrabstickertjes, zoiets als bij van die krasloten... maar ja, wat nu?

Ik ben maar een schetschallenge op gaan zoeken en met de betreffende schets aan de gang gegaan; 


Tja, en ik vond het dus helemaal niets... Maar toch ook zonde om die leuke kraslot-sticker in de papierbak te gooien. Ik heb de kaart dus maar helemaal uit elkaar gehaald en er iets anders van gemaakt. Poging 2...


SSS Card kit +
Stempels:Rooting for you - Lawn Fawn
Inkt: Carrot, Selery stick - Lawn Fawn, Sour apple, Gumdrop green - MFT, So Saffron - SU!, Hibiscus Burst - PTI
Stanzen: Blueprints 13, Blueprints 3 - MFT 
Verder: Twine, eyelets 

Een stuk simpeler maar best lief toch? Onder het wegkrabstickertje zit het tekstje 'You rock' .  Ik kan het nu zeggen want de kaart is inmiddels bij de jarige als het goed is. En op dit zo simpele kaartje heb ik dus een hele middag zitten zwoegen ha ha. Soms komt het allemaal niet vanzelf helaas!
Eenmaal weer terug in de flow was een tweede kaartje wel zo gemaakt. Ben heel benieuwd of jullie dit herkennen! Ik kan soms echt heel lang zitten dubben over een kleurtje of het juiste plekje voor een embellishment. Het moet voor mijn gevoel gewoon kloppen terwijl iemand anders het verschil waarschijnlijk niet eens opmerkt! 

Groetjes!!
Nicole 

13 opmerkingen:

Evy G zei

Ik herken me hier helemaal in! Soms kan ik echt dagen uitkijken naar een namiddag vrij om te knutselen. En dan neem ik mijn nieuwe stempels en het enige dat ik doe is ze testen 😂 Of een kaartje maken dat ik dringend nodig heb maar dat is dan weer niet zoals ik het zou willen, maar doordat ik al de hele dag zit te prullen blijft er geen tijd meer over om iets nieuws te maken... Ik ben trouwens ontzettend jaloers op jouw SSS-kit! Zonde om er niks mee te maken😉

lostinpaper zei

More fabulousness, these colours and veges are so cute together!

Je@net zei

Heel herkenbaar, Nicole.
Fijn dat het uiteindelijk toch nog goed kwam. Gave kit en twee erg leuke kaartjes. Grappig ook, die afkrab stickertjes!

Mariken zei

Ja hoor Nicole...dat herken ik ook! Zeker als je een uurtje tijd hebt, en heel graag iets leuks wil maken...totally empty...zo frustrerend! Maar uiteindelijk zijn er bij jouw toch twee fantastische kaartjes tevoorschijn gekomen! En soms wil je net teveel, terwijl het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, juist niet! Het papier en de stempeltjes doen al genoeg! Fijne zondag, waai niet weg, met Nutella!!

Margot zei

Heel herkenbaar! Ik merk dat ik soms te 'moeilijk' denk en te veel wil.... Het simpel houden is vaak de truc ;)
Je kaarten zijn gaaf, vooral die laatste is te gek!

Anneke. zei

Zo herkenbaar, Nicole. Als ik weinig tijd in een kaart heb gestopt heb ik het gevoel dat hij niet goed genoeg is. Terwijl de kaart toch heel leuk is :).
Jou kaarten zijn weer heel erg leuk! Het komt vast weer goed.
Groetjes Anneke.

Nancy Soetaert zei

fijn te zien dat anderen dit ook wel eens hebben...
Ik vind je kaartjes heel mooi, het tweede net iets toffer nog...
Fijne zondag
Nancy

Nota Bene zei

Heel herkenbaar! Ik heb het meestal als ik relatief veel tijd heb om te knutselen, bv. op een vrije dag. Als ik maar weinig tijd heb, dan heb ik vaak te veel inspiratie om alles te kunnen doen. Tja... Je kaarten zijn uiteindelijk toch echt leuk geworden hoor!
Groetjes, Nele

!neke zei

Zo goed te herkennen.....
Iets nieuws en dan geen inspiratie !
Mooie kit is dit zeg !
Ik koop zoiets nooit, ben altijd weer bang dat er
dingen bij zitten , die ik niet zie "zitten".
Maar de kaarten zijn weer top !

Colien zei

Ja, dit herken ik wel. Het ene moment 'stromen' uit je handen en een ander moment helemaal niks. Maar deze 2e poging is goed terecht gekomen, erg blij mee! En de binnenkant is minstens zo mooi, wat een te gekke handlettering! Was meteen inspiratie voor mijn kaartje aan een collega die met pensioen gaat.
grtz.Colien

Ellen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ellen zei

Zo herkenbaar! Ik kan soms uren doen over een kaartje. Kleurtje dit, stansje zo, enemal dot hier, stempeltje daar... twijfel, twijfel (daar ben ik goed in). Jouw 2e versie vind ik echt helemaal geweldig! Lekker simpel, dat vind ik nou mooi. Geeft wel een goed gevoel hè, als de inspiratie er ineens wel is, hihi.

Gerrina zei

Wat een grappig-lieve spullen in de kit! En je kaarten zijn beiden leuk (lichte voorkeur voor de 2e)
Maar ik denk dat iedereen dat zo wel eens heeft; wel tijd, geen inspiratie... Ik begin als ik inspiratie heb en als ik geen tijd heb krabbel ik snel een schetsje van m'n idee dat ik dan later als ik wel de kans heb uitwerk. (Word ook niet altijd wat ik had bedacht, maar zet me wel heel snel aan de gang...) Fijne week!