Pagina's

dinsdag 15 november 2016

Appelgelei met Kaneel

Drukke maar hele leuke dagen achter de rug. Afgelopen vrijdag had ik een cursus voor mijn werk waar ik helemaal geïnspireerd en blij van terug kwam. Veel nieuwe dingen geleerd maar vooral ook een andere kijk gekregen op bepaalde dingen waardoor ik weer helemaal zin heb om nieuwe projecten op te pakken. Heerlijk!

Daarna gaf ik afgelopen zaterdag lettering workshop bij Mariken thuis. Ik heb toen Ellen, Inge, Inge en Sandra ontmoet en dat was zo vreselijk leuk, echt een feestje!! Het allerleukste aan deze hobby is toch wel de contacten die je er aan over houdt. Ik heb al een aantal medeblogsters in het echie mogen ontmoeten en dat is altijd weer geweldig! Een topdag dus!!

Zondag mijn kerstkaarten workshop voor morgenavond voorbereid (foto's volgen nog..) en ja, maandag weer aan de strijk en als een witte tornado door het huis. Minder leuk maar wel heel noodzakelijk!Bij een ontmoeting met andere blogsters hoort natuurlijk een klein cadeautje. Gelukkig had Alex pas nog een hele voorraad appelgelei gemaakt. En ja, potjes pimpen, dat is mijn taak. Natuurlijk zijn in dit geval de labeltjes handgeschreven ;-)


Morgenavond Kerstkaartenworkshop hier bij mij thuis, en donderdag ben ik lekker vrij. Prima weekje dus!

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

11 opmerkingen:

Je@net zei

Dat ziet er mooi, super gezellig en heel lekker uit, Nicole!

Mariken zei

Ellen en ik zijn vanavond samen aan de knutsel geweest, nu aan de wijn en jou foto's bewonderen!! Wat was het gezellig en hebben we veel van je geleerd, zie morgen mijn verslagje! Je potjes zien er super uit!! Trusten voor zo!! Xx

Ellen zei

Ben net thuis van Mariken (beetje tipsy van de witte wijn, hihi) en ja, het was super zaterdag! Veel geleerd en het was vooral ook zo ontzettend leuk om jou te ontmoeten! Wat een mooie foto's van die gezellige potjes appelgelei. Wie heeft die gemaakt? Alex of jij? Volgens mij zijn jullie een goed team samen. Nu ga ik m'n bed in. Moet morgen vroeg beginnen. Slaap lekker!

GerJanne zei

Hoi Nicole,
Dat klinkt allemaal heel enthousiast. Ook fijn als je geïnspireerd verder met je werk kunt. En de lettering had ik gelezen bij Mariken en Ellen. En net is net wat je schrijft, ontzettend leuk om medebloggers te ontmoeten in het echt. Dat geluk heb ik ook al meerdere keren gehad. Zo leuk is dat!
Je appelgelei met kaneel ziet er om te smullen uit. En de potjes zijn enig gepimpt!
Fijne week!
Groetjes,
GerJanne

Aletta zei

JAMmie.... dat ziet er super uit en waarschijnlijk ook nog eens lekkeerrrr.... en ja altijd leuk om mede-blogsters te onmoeten;)))... lol...

Gerrina zei

Klinkt als een heerlijke workshop! En niet alleen door de gelei en gaaf gepimpte potjes... :)!
Heerlijk als je voor je werk een workshop doet waar je veel aan hebt en enthousiast van word! En lekker als je daarmee verder kunt gaan!
Moet zeggen dat ik hoop dat je hier in de buurt een workshop lettering geeft; dan hou ik me aanbevolen! Of misschien om en om bij elkaar; ik een stempel- of materiaaltechniek voor jou en jij lettering voor mij? Ook als het plenst kan ik nog redelijk droog op de fiets bij jou komen :) Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Las al enthousiaste verhalen over de workshop! leuk hoor en ja, contacten eraan overgehouden heb ik ook. Al zijn sommige ervan via mail, vanwege de afstand. Jouw potjes zien er super uit, wat een mooie labeltjes en leuk cadeautjes!

Larissa zei

Appelgelei met kaneel, dat klinkt ontzettend lekker!
Heel leuk zo om te geven!
En wat leuk om te zien bij iedereen wat je hun geleerd hebt, knap!

jenn shurkus zei

these are adorable!! and what a nice gift :) thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

Colien zei

Hele leuke weggevertjes op deze manier, goede samenwerking levert mooi resultaat!
grtz.Colien

Nota Bene zei

Wat fijn dat je helemaal geïnspireerd bent door die cursus. Over je letteringworkshop had ik al gelezen, de resultaten mogen gezien worden! Ook je labeltjes zijn tof geworden - echt een gezellig cadeautje, zelfgemaakte jam met een zelfgemaakt labeltje.
Groetjes, Nele