Pagina's

zondag 3 juli 2016

Lift Challenge #106 + DCL + Time out Challenge!

Ik ben groot fan van Dawn mcVey dus ik kon niet wachten deze prachtige kaart te liften! Bovendien een goede reden om mijn nieuwe stans en stempelset van PTI te gebruiken. Ik heb er dan ook niet heel veel aan veranderd want ik vind hem gewoon al prachtig zoals Dawn hem verzonnen heeft.  

De kaart van Dawn;
En mijn versie...



Stempels:Super stripes, Center style feminime, Don't forget to write- PTI
Inkt: Berrylicious - MFT, Blushing bride, Night of Navy, Pear Pizzazz, Soft Sky, Pistachio pudding - Stampin Up
Stans: Stitched rectangle - SSS, Center style feminime, Don't forget to write - PTI
Papier:  Whisper white, Blushing Bride -  Stampin Up

De andere challenge is die van de Dutch Card lovers. 'Lift je favoriete designer'. Oeh... Dat zijn er echt heel veel! Er zijn een aantal Nederlandse blogsters die ik enorm bewonder. Kwijlend zit ik vaak achter mijn laptopje! Maar kiezen? Hmm dat is lastig. Ik had het gevoel dat als ik de ene persoon kies ik een ander te kort zou doen...

Mijn favoriete buitenlandse designers zijn er ook heel veel. Ik volg van hen meestal de You-tube kanalen. Ik heb zo mijn vaste zondagochtend rondje en ook de design teams van mijn favoriete merken bezoek ik graag. Een van mijn vaste zondag-ochtend adresjes is het You-Tube kanaal van de Australische Theresa Calvird van het blog 'Lost in Paper." Ze is nog niet zo heel bekend hier in Nederland en nu was er bij het Time Out challengeblog toevallig een prachtige te liften kaart van haar. Dat maakte de keuze iets gemakkelijker. 

Dit is de kaart van Theresa;


En dit is mijn lift: In de cirkel een doorkijkje van vellum maar dat is op de eerste foto niet goed te zien. Daarom ook nog een fotootje van meer opzij... 



Stempels:Watercolor wonder, Don't forget to write- PTI
Inkt: Blushing bride, Smokey slate, Pear Pizzazz, Pistachio pudding - Stampin Up, Wild Rose, Manatee - Lawn Fawn
Stans: Stitched rectangle - SSS, Don't forget to write - PTI, stitched circle frame - MFT, For you - Lawn Fawn
Papier:  Vellum, Whisper white, Blushing Bride, Pistachio Pudding, Blushing bride -  Stampin Up
Verder: Dewdrops - Pretty Pink Posh

Ik ben weer even uitgeknutseld voor dit weekend. Tijd om de Pikante kip vast klaar te maken zodat hij nog lekker even kan sudderen. 

Fijne avond iedereen & groetjes!!
Nicole

Challenges:









22 opmerkingen:

Je@net zei

Twee prachtige kaarten, Nicole.
En voor straks eet smakelijk!

Virginia L. zei

Beautiful inspired cards, Nicole! You have keen sense of design and your gorgeous cards really show that! Love the first one for the color contrast and the inlaid die for the 2nd one.

Stella zei

Wow; ik vind ze allebei GEWELDIG! Ja PTI is eindeloos mooi; wat wordt een mens daar een hebberig van. Ik in ieder geval wel:) Ik ga nog even kijken op You Tube; thnx voor de tip!

Gerrina zei

Het ontwerp van de liftchallenge vind ik ook prachtig; net als jou uitwerking (zou ook niet weten wat je verder nog zou willen veranderen)
En zo leuk dat je bij ons bij TIME OUT meedoet! En dan gelijk met een prachtige case-kaart! Dank je wel!
Enne van die kip had ik eerder moeten weten; wie weet was ik wel even komen ruiken; hou van pikante kruiden geuren :) Groetjes, Gerrina

Colien zei

Twee prachtige liftkaarten, mooi!!
Heeft de pittige kip gesmaakt?
grtz.Colien

Sarah zei

Je beide kaarten zijn gewoon prachtig!
Wauw!!!!

Ellen zei

Wat een prachtige kaartjes, Nicole! Hele mooie tinten en de bloemetjes van PTI zijn zo gaaf. Ik vind het zo knap als je met zulk soort stempels iets kunt 'bouwen'. Heb ik echt bewondering voor. Is de pikante kip al uitgeprutteld? Wij zitten heel ordinair aan de mini-frikandellen, hihihi.

Joyce zei

Your cards are all so fabulous. I really like your Time Out case--fantastic design. Thanks so much for playing along at Time Out this week.

Danielle zei

Allebei je kaarten zijn gewoon prachtig Nicole!! De achtergrond van de tweede kaart vind ik echt super.....

GerJanne zei

Ja hoor, deze staan ook op mijn lijstje...de jouwe zijn prachtig. Lekker als net lukt op je vrije knutselmiddag.
De pikante kip is ook vast goed gelukt.
GerJanne

lostinpaper zei

Gorgeous, wonderful, brilliant Nicole!

Aletta zei

Dat zijn weer een paar prachtige kaarten Nicole ! Weer lekker creatief bezig geweest, leuk !

Mariken zei

Ik loop een beetje achter... Geweldig zijn je kaarten! Ik hou van strepen, en de bloemen zijn er super bij! Beetje stoer, met een lieve 'touch'. Was het kippetje lekker?? Klonk goed!! Fijne dag!

Marjan zei

Allebei je kaarten vind ik echt top! Wat een mooie stempels zijn dat en de kleurtjes die je ervoor gebruikte al net zo! Erg leuk dat je meedoet met zowel de Liftchallenge als DCL, dank je wel! Was de kip lekker? Vast wel :)

Margot zei

Ze zijn prachtig! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Maartje zei

Allebei erg mooi! Die bloemenstempels zijn gaaf! Je hebt je weekend goed besteed!

anja curvers zei

Wow twee prachtige kaarten Nicole!!!!! kan niet kiezen welke ik het mooiste vind. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Gerdine zei

Prachtige liften, alletwee! En ik zie dat je de 'Don't forget to write' set hebt van PTI! Afgelopen week een bestelling bij PTI gedaan (die tzt meegenomen wordt naar Nederland, dus nog even wachten). Vond deze set erg verleidelijk, maar op dit moment niet verantwoord voor mijn knutselbudget ;)

Cornelie zei

Echt weer twee super mooie kaarten! De tweede foto met vellum laat echt goed zien hoe gaaf het effect is. Onwijs mooi. Je lift is ook een plaatje, dank je wel weer voor het meedoen...en ik hop even door naar Australië...nieuwsgierig geworden!

Aileen zei

Such a beautiful collection of cards, love the one you have done for the Time Out Challenge, with the see thru section. Looks wonderful.

Ellen zei

Mooie kaarten heb je gelift met een fantastisch resultaat!
Bedankt voor het meedoen met DCL.
Groet Ellen

Jill V zei

A really lovely CASE of Therese'e card - I love the die cut circle with the vellum inlay - a brilliant touch! The layered stamping flowers are so pretty in those colours! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Jill