Pagina's

zondag 3 juli 2016

10 minuutjes!

Gistermiddag vierden we de verjaardagen van mijn zwager en neef tijdens een gezellige BBQ (zonder regen!) bij mijn zus. Ik had voor neef Luc die onlangs 20 is geworden een cadeaukaart gekocht (tja, wat moet je anders hè!) en daar moest natuurlijk wel een leuk kaartje omheen. Ik had nog een kwartiertje voor we moesten gaan dus het moest vooral heel snel klaar! 

Het voordeel van Stampin Up! is dat je alleen maar leuk papier hoeft te pakken (By the shore in dit geval) en de bijpassende kleuren cardstock en inkt zorgen dat het er al snel heel okay uitziet. Stempeltje erbij, envelopje maken voor de cadeaukaart in de binnenkant en voila! 10 minuutjes! Had ik mooi nog even tijd om ook het boek van Herman Finkers  (met de hilarische titel "De Cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door..") leuk in te pakken voor mijn zwager. Craft inpakpapier en een beetje stempelen met de inkten en stempels die ik op mijn bureau had liggen. 


Stempels: Playful backgrounds, Bravo - Stampin Up
Inkt: Dapper Denim, Calypso Coral, Soft Sky - Stampin Up
Stans: Banner framelits, itty bitty ster pons- Stampin Up
Papier:  Calipso Coral, Soft Sky, By the shore DSP -  Stampin Up
Verder:  Coral twine, Envelope punch board - Stampin Up, corner rounder - We R Memory Keepers

Ook deze puinzooi heb ik in 10 minuten gecreëerd... knap hè!Vandaag geen afspraken maar wel een paar leuke challenges waar ik mijn tanden in ga zetten! Of  liever mijn schaar eigenlijk.... 

Groetjes & zonnige zondag!
Nicole

10 opmerkingen:

Marjan zei

Knap om dat in tien minuten voor elkaar te krijgen, een erg gaaf kaartje! En wat heb jij een fijne werkplek!! Tja, die rotzooi in tien minuten... dat kan ik lekker ook ;) Fijne dag nog en hobby ze!

Je@net zei

Heerlijke werkplek heb jij, zeg! Kaartje én puinzooi in 10 minuten...hoe dan ook, allebei super knap gedaan :o)
Nog een fijne zondag!

Danielle zei

Knap hoor in tien minuten... Ik ben meestal al meer tijd kwijt met bedenken wat ik wil gaan maken ;-) Leuk kaartje!!

GerJanne zei

Haha, Nicole, dat je in 10 minuten zo'n gezellige rommel kunt maken...dat is wel herkenbaar. In 10 minuten zo' n leuk kaartje en ook nog een cadeauverpakking kunt bedenken en maken vind ik razend knap. Ook al zeg je dat het makkelijk is met SU. En je knutselplek ziet er leuk uit! Ook jij kunt naar buiten kijken. Dat vind ik zelf heel fijn!
Ben benieuwd in welke Challenges jij je tanden zet.. Ik heb er ook een paar op mijn lijstje staan voor deze week...zit vast wel een zelfde bij.
Groetjes,
GerJanne

Stella zei

Gaaf kaartje; en die werkplek van jou ziet er na 10 minuten prima uit. Net als bij mij :)

Gerrina zei

Om in 10 minuten zo'n gave mannenkaart te maken; petje af!
Dat wat achterblijft lukt mij ook nog wel in 10 minuten :), helaas...
Ben nu nog het laatste van m'n workshops op aan het ruimen nadat ik de stempels "gekuist" had...
Fijne week!

Sarah zei

Wat een zalig werkplekje en een supermooi kaartje!

Ellen zei

Wat leuk om even een blik op jouw werkplek te kunnen werpen. Die ziet er mooi en in principe opgeruimd uit ;) De 'bende' na het maken van een kaartje is herkenbaar. Al vind ik het bij jou echt reuze meevallen. Super knap dat je in tien minuten tijd zo'n leuke kaart maakt. Dat lukt mij echt niet, ook niet met mijn SU-spullen.

Aletta zei

Geweldige stoere kaart... en dat in 10 minuten.. helemaal top... en die troep.. hahaha... ja.. dat lukt mij ook wel in 10 minuten... groetjes Aletta

lostinpaper zei

Your card is wonderful and love the sneak peek of your desk too!