Pagina's

zondag 17 juli 2016

Let's flaming-go

Nog een weekje en dan is het ook hier zomervakantie! We vertrekken dan direct naar Zuid-Frankrijk waar we een stacaravan op een camping hebben gehuurd. De kinderen gaan nog steeds gezellig mee en dit jaar gaat voor het eerst ook onze Nutella mee, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat! We hebben halverwege op de heen- en terugreis een huisje geboekt zodat de reis in ieder geval niet zo heel erg lang is voor haar. Zin in!!!

Wat ik natuurlijk wel ga missen is het knutselen! Ik ben nog aan het bedenken wat ik mee ga nemen. Ik heb i.p.v. mijn jaarlijkse journal dit jaar project life kaartjes gekocht en ga eens kijken of ik daar wat op kan letteren deze zomer. Maar als jullie nog 'knutseltips voor op de camping' hebben; ik hoor ze graag!

Vandaag dus mijn voorlopig laatste kaartje. Hierna ga ik mijn werkkamer opruimen want tja, het huis moet natuurlijk spic en span voordat we überhaupt kunnen vertrekken... (herkenbaar?)
Maar voor het zover is wilde ik eerst nog even spelen met mijn te gekke prijs van de 'Lift Challenge'. Ik heb dezelfde bloem die ik gebruikt had voor mijn winnende kaart gecombineerd met mijn prijs, dat leek me wel een leuke uitdaging. Voor de kleuren heb ik gekozen voor de Color Throwdown kleuren.

Stempels: Don't forget to write, Destination - PTI, Flamingo together - Lawn Fawn
Inkt: Peekaboo Peach- Stampin Up, Gumdrop green - MF, Juice box, fresh lavender, wild rose, celery stick - Lawn Fawn, distress inkt Wild Honey, squeezed lemonade - Ranger
Stanzen: Don't forget to write - PTI, Sweet scallops - Avery Elle, Stitched rectangles - SSS
Papier:  Gumdrop green, Plaid patterns - MFT, blending paper 
Verder:  Wink of Stella Clear - ZIG, Uniball gelpen white - Signo

Een hele fijne vakantie iedereen!! Geen idee hoe onze wifi-verbinding zal zijn maar als het lukt blijf ik jullie natuurlijk gewoon gezellig volgen.. (met glaasje wijn en heerlijk Frans kaasje waarschijnlijk ha ha) 

Groetjes!! Nicole 



18 opmerkingen:

Mariken zei

Ooh, heerlijk Nicole, het is bijna zover...vakantie! Lekker genieten in la douce France, niet gek hoor! Gezellig dat Nutella meegaat! Je kaartje is fleurig en zomers, echt een waardig kaartje voor je vakantie! Heel ceel plezier voor jou en je gezin en een poot voor Nutella!! Xx

Colien zei

Wat een heerlijk, vrolijk en zomers kaartje heb je gemaakt, gaaf! Goed vooruitzicht zo'n vakantie en top dat Nutella meegaat. Ik zou vakantie zonder hond(en) met niet kunnen voorstellen, dus onze Heidewachtel-dames gaan over een tijdje ook gezellig mee als we naar Duitsland gaan. Alvast veel plezier voor jou en je gezin, geniet!!
grtz.Colien

GerJanne zei

Ha die Nicole,
dit ziet er zo supers uit! Enige kleuren en je word gewoon blij van dit kaartje.
Lekker hoor naar Frankrijk! EN tips....moeilijk. Vorig jaar had ik minimale ruimte voor mijn knutselspullen om mee te nemen. Toen had ik van SU de watercolouring Kit (zoiets heet het) mee genomen en dat was wel anders dan anders, maar ik kon in elk geval freubelen.
Ook ik probeer altijd te bloggen in de vakantie. En lukt het niet, dan komt het wel weer. Als ik wat meer ruimte heb, gaan er andere dingen mee (Kits van oma Dee bijvoorbeeld) Hoe ik het dit jaar ga doen weet ik nog niet. Duurt nog even, dus ik wacht jouw tips wel af na jouw vakantie...
Heel veel plezier alvast! Ik ga ook opruimen want morgen beginnen ze hier aan een nieuwe badkamer...

Je@net zei

Erg mooie kaart, Nicole.
En ik wens je alvast een fijne en zonnige vakantie. Geniet ervan!

Anneke. zei

Weer een prachtige kaart, Nicole! Fijne vakantie en met Nutella gaat het vast goed komen.
Groetjes Anneke.

Anoniem zei

Zomers leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Sarah zei

Ik zag dat je won met je supermooie kaart. En met je prijs maakte je weeral een mooi kaartje. Super!
Vandaag is het onze laatste dag. Ik heb wat haakwerk bij en prentjes om in te kleuren... veel plezier alvast!

Ellen zei

Wat een prachtig kaartje om je vakantie mee in te luiden! Heerlijk naar Frankrijk. Ook wij gaan die kant op, maar dan pas over twee weken. Knutseltips? Ik neem eigenlijk nooit knutselspullen mee. Wel veel boeken op mijn e-reader en mijn iPad. Als er dan wifi is kan ik een beetje bloggen en snuffelen op het internet om ideetjes op te doen voor als ik weer thuis ben. Bon vacances!

Margot zei

Gaaf! Wat glitteren ze zo gezellig samen op het kaartje! Fijne vakantie!

Stella zei

Die twee staan daar samen zo te shinen :) Gaaf! Hip en helemaal trendy! Geniet van je vakantie!

Jolanda zei

wat een heerlijk zomers kaartje! krijg helemaal zin in de vakantie. ik weet ook niet of ik iets mee ga nemen om te knutselen, weet zeker dat ik het wel ga missen . misschien toch een kaartenkit. Ik lees in ieder geval even mee om te kijken of iemand nog een leuke tip heeft.

Gerrina zei

Wat een mooie kaart! Fijn om meteen te genieten van je prijs! Ik wens je alvast een fijne vakantie! Hier word ook naar het officiële begin uitgekeken...Wij gaan ook, maar dan rondtrekken, dus ga ik dit jaar eens kijken hoe het me bevalt alleen wat potloden en papier mee te nemen... Geen tips van hieruit helaas :) Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Heel gaaf en zeker zomers kaartje met die leuke flamingo's die je won bij onze Liftchallenge en de mooie bloemen! Geniet ervan Nicole, jullie plannen klinken geweldig. En hopelijk gaat het allemaal van een leien dakje met Nutella in de auto.

lostinpaper zei

Oh so sweet Nicole!

Danielle zei

Wauw, gave flamingo's!! Erg mooi. Geniet van je vakantie Nicole!

Cornelie zei

en klaar is het kaartje al, en hoe! Gaaf deze combi met de winnende bloemetjes. en tof om ze te laten glitteren! Super mooi en zomers kaartje!
Wat een heerlijke tijd heb je voor de boeg! Hier ook na deze week vakantie. We blijven thuis, dus dit weer mag blijven ;-)
Fijne vakantie!

femminde zei

Wat leuk zo gecombineerd met die bloemen. Lekkers zomers!!
Fijne vakantie!!!
Groeten van Femminde

Lori zei

Too fun! Love the sparkly flamingo pair. Thanks for joining us at the Color Throwdown!