Pagina's

zaterdag 9 juli 2016

Bosvriendjes

Laatst op een zomaar-maandag-middag lekker met mijn vriendinnetje Jolanda zitten knutselen. En hoewel ik als vrouw geacht wordt meerdere dingen tegelijk te kunnen ben ik heel slecht in kaarten maken terwijl ik zit te kletsen. Er gaat dan altijd wel iets fout en negen van de tien keer kan ik mijn project in de papierbak mikken. Kleuren dat gaat dan weer wel. Ik heb dus mijn lieve Forest Friends van MFT gestempeld en mijn copics erbij gepakt. Het was reuze gezellig en aan het eind van de middag had ik zowaar zes beestje ingekleurd...
Vandaag even de tijd om lekker op mijn kamertje wat kaarten te maken en met de al ingekleurde beestjes was deze kaart dan ook zo klaar; appeltje - eitje! Er volgen vast nog meer van dit soort kaarten, ik heb nog een heel schaaltje vol bosvriendjes op mijn bureau staan. 

Stempels: Forest Friends, Whismical Woodgrain - MFT
Inkt: Chocolate Chip- Stampin Up
Stanzen: Leafy greenery, Tree-mendous, Homespun stitch lines, Forest Friends - MFT
Papier:  Vintage Jadeide - PTI, Chocolate Chip, Pistachio pudding -  Stampin Up, Gumdrop green, Farm Fresh Gingham - MFT
Verder:  hartje - doodlebug

De tweede kaart maakte ik op basis van de MFT challenge schets. Dat scheelt ook weer wat denkwerk en maar goed ook want ik vergat tijdens het maken van de shaker eerst het transparante sheet en daarna het shakermateriaal zodat ik drie pogingen nodig had deze kaart te maken. Maar affijn, uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat!


Stempels: Cheer - Ali Edwards, Forest Friends, Whismical Woodgrain - MFT
Inkt: Chocolate Chip- Stampin Up, Gumdrop Green - MFT
Stanzen: Tree-mendous, Stitched rounded rectangles, Forest Friends - MFT
Papier: Chocolate Chip, Pistachio pudding -  Stampin Up, Gumdrop green, Farm Fresh Gingham, Trial Mix - MFT
Verder:  sterretjes van kurk - Studio Calico

Het zonnetje schijnt, er staat een wit wijntje koud en er staat een tuinstoel buiten die heel zachtjes mijn naam roept....

Groetjes!!
Nicole13 opmerkingen:

Rhodé zei

Erg mooie kaartjes, Nicole! Grappig idee om van de boom een shaker te maken! Leuk dat je ook volger bij mij bent geworden!

Sarah zei

Heel leuke kaartjes!!

Sarah zei

Fijn bosvriendjes om je te vergezellen, wachtend om op een mooie creatie te belanden. 😊

Ellen zei

Vanuit een tuinstoel met een wit wijntje onder handbereik en een barbecue die op temperatuur moet komen ben ik even aan het bloggen :) Dit bosvriendje is alvast een leukerd. Mooi gekleurd tijdens het kletsen en in alle eenzaamheid afgerond tot een gaaf kaartje. Je shakerkaart is ook tof. Ze zeggen niet voor niets dat drie keer scheepsrecht is ;) De blaadjes in het shakergedeelte zijn super. Nu neem ik gauw een slok. Proost!

Je@net zei

Twee super gave kaarten, Nicole.
En zo'n dag klinkt prima, geniet ervan!

Danielle zei

Haha, niet praten en "breien" tegelijk, herkenbaar voor mij.... Je hebt er twee leuke kaartjes van gemaakt, je shakerboom is super bedacht!!

Dotty Jo zei

I always look at your cards and think 'wow, I wish I could make cards like that!'. Brilliant work, Jo x

GerJanne zei

Blijft moeilijk om tegelijk te doen, heb ik net zo. Maar je kaartjes zijn wel weer supermooi geworden. Enig die diertjes en nog leuker dat ik nu een beetje idee heb war de dierenvriendjes op je bureau liggen, nu ik weet hoe je plekje eruit ziet.
Groetjes,
GerJanne

Gerrina zei

Heerlijk toch om zo te genieten en later ook nog eens heel mooie kaarten te maken! Niks mis mee :) Mooi gecombineerd als steeds! Fijn weekend!

lostinpaper zei

These cards are so sweet Nicole, they are both so beautifully created and the colouring of your bear is fantastic!

Mariken zei

En...heb je je stoel en je wijntje gevonden gisteren?? Genieten is dat hè?!
Je kaartjes zijn in één woord geweldig!! De bosdiertjes zijn schattig, heerlijk als ze al gekleurd zijn hè?! Zal ik ook weer eens doen op een lekkere zomeravond buiten...
Vandaag schijnt ook de zon, geniet van deze mooie zondag!!

Colien zei

Oh, wat zijn ze leuk! Wel herkenbaar dat freubelen én kletsen niet altijd samen gaan, maar kleuren is dan een goed alternatief! En je kaartjes zijn erg leuk geworden, top! Ben benieuwd naar de overige afdrukjes...
grtz.Colien

Stella zei

Ahhhh;wat een lieverde! Die shaker kaart vind ik geweldig. Ja freubelen en kletsen. Bij mij gebeurt er dan zo ongeveer niets:) Maar gezellig is het wel. Ook belangrijk!