Pagina's

zondag 19 juni 2016

Geslaagd!

Afgelopen donderdag kregen we het verlossende telefoontje van school... Sverre is geslaagd voor zijn VMBO-T!! Hoe trots kun je zijn! Vooral de eerste twee jaar waren niet gemakkelijk voor hem en zijn dyslexie zat hem niet alleen bij de talen maar ook bij een heel talig wiskunde examen behoorlijk in de weg. Maar hij heeft het gered en staat te trappelen om met zijn mode, maatwerk opleiding te beginnen! Bij ons hangt de vlag (met boekentas!) dus uit en ook kon een feestelijk kaartje niet ontbreken. Het was de bedoeling dat de feestvreugde er van af zou spatten en er moest dus vooral veel kleur en en veel glitter op deze kaart! Stempels: Yay - Hero Arts, Cheer - Ali Edwards, Playful Backfrounds - SU, Distressed patterns - MFT
Inkt: Distress inkt Mermaid Lagoon, mustard seed, picked raspberry, abandonad coral, cracked pistachio, twisted citron- Ranger, Versafine black
Stanzen: Rounded rectangles, Tag builder blue print 4
Papier:  Engels karton, PP Believe - Bo Bunny, Black cardstok - SSS 
Verder: Distress sprayer - Ranger,  Sequins - Pretty Pink Posh

Ook de Dutch Card lovers vieren een feestje; ze bestaan al weer 7 jaar!!! Zo lang maak ik nog geen kaarten maar dit challengeblog was de eerste waar ik aan mee deed en nog steeds beleef ik veel plezier aan dit blog. Al was het alleen maar om het ijzersterke designteam wat er zit! Meiden proficiat!! Deze kaart is dus ook een beetje voor jullie. Bedankt voor alle inspiratie!! 

Groetjes & zonnige zondag! 
Nicole

21 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha Nicole,
Wat een vrolijk en feestelijke kaart voor Sverre. Geweldig dat hij geslaagd is! En ontzettend leuk dat hij de mode kant op gaat. Een bewuste keus, dus. Wat kun je als moeder dan blij en trots zijn hè?
Wat jij schrijft heb ik hetzelfde met DCL. Zolang als ik zelf blog doe ik mee en dat is nog geen 7 jaar....
Groetjes en geniet er lekker van.
GerJanne

Marjan zei

Van harte met je kind, goed gedaan van hem en veel succes met zijn vervolgopleiding! wat een spetterende kaart heb je gemaakt, heel feestelijk en vrolijk en erg leuk met al die kleurtjes. Je opzet om de feestvreugde eraf te laten spatten is zeker geslaagd! En wat een leuke woorden over ons DCL blog, dank je wel, zijn we blij mee! Hopelijk doe je nog vaak mee!

Aletta zei

Gefeliciteerd..... en wat een gave kaart !!!!

Je@net zei

Wat een goed nieuws, Nicole. Gefeliciteerd!
Een spetterend en feestelijk kaartje voor je zoon, hij heeft het verdiend.
Nu eerst lekker genieten van de vakantie en voor daarna veel succes met zijn studie gewenst!

Virginia L. zei

Congratulations!! I can see a milestone has been reached(college!!). Love this colorful design, Nicole! You are most welcome to link it to the current Virginia's View Challenge: http://virginiasviewchallenge.blogspot.ca/2016/06/virginias-view-challenge-22-summer.html

Colien zei

Supergoed van Sverre, proficiat voor jullie allemaal! Wat gaaf dat hij de mode in gaat, creativiteit geërfd? (had ik me heeeel lang geleden ook op ingeschreven, maar uitgeloot vanwege teveel aanmeldingen....) Mega spetterende kaart heb je gemaakt, die staat echt voor 'feest'!
grtz.Colien

Sarah zei

Bravo voor je zoon.
Je maakte een spetterende kaart!

Mariken zei

Wat zal je trots zijn op je zoon, zeker met z'n dyslexie, dat valt niet mee. Heel knap! Op naar de volgende uitdaging! En je kaartje voor hem is spetterend en feestelijk!!

Gerrina zei

Hey Nicole!
Dat is alweer een tijd geleden ja! Af en toe kom ik je mooie kaarten op een blog tegen en dat zijn, zoals deze hele mooie! Fijn dat Sverre geslaagd is; dat betekend relaxter de zomer door brengen!
Toch raar dat we elkaar niet ergens in het dorp tegenkomen...je zou zeggen dat dat toch wel een keer zou moeten gebeuren... De stoppen waren er hier allemaal uitgeslagen die zondag...
Ik ga nog even snuffelen op je blog... Groetjes van je dorpsgenootje Gerrina

Stella zei

Gefeliciteerd met je zoon! Zó knap zoals hij dat met zijn dislexie voor elkaar heeft gekregen; dat is dan dubbel werken bij een examen. En deze kaart; super!!!

Ellen zei

Wat heerlijk, een geslaagd kind in huis! Knap hoor, dat hij zijn vmbo-tl heeft gehaald. Zeker met dyslexie is dat een hele prestatie. Supervrolijke kaart heb je voor hem gemaakt. Heerlijk al die felle kleuren.

Danielle zei

Je kaartje is super feestelijk. En dat mag ook wel voor dit doel!! Super voor je zoon dat hij geslaagd is en leuk dat hij al zo enthousiast is over zijn vervolgopleiding.

lostinpaper zei

Your card is so bright and so much fun Nicole, great creation!

Maartje zei

Super dat ie geslaagd is! Gefeliciteerd! De feestvreugde spat van je kaart af, missie geslaagd! :)

Thamar, zei

van harte gefeliciteerd Sverre dubbel en dwars verdient. top man. nu lekker genieten.

Jou kaartje Nicole is ook weer super en de kleuren spatten er weer vanaf

Margot zei

Gaaf! Die kleuren doen 't 'm!!! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

Marjanne zei

Van harte gefeliciteerd! en die kaart past er helemaal bij! Super!

Gerdine zei

Gefeliciteerd! Wat een opluchting! Wens hem veel succes bij zijn vervolgopleiding, klinkt heerlijk creatief. Je kaart is inderdaad heel feestelijk, leuk!

Rosalien Zwackhalen zei

Gefeliciteerd met je zoon. Super prestatie. En daar hoort het kaartje natuurlijk bij. Een super leuke kaart met leuke technieken. ;) Bedankt voor de lieve woorden over ons Challenge Blog. altijd leuk om te horen. ;) en natuurlijk ook voor het meedoen met de DCL.

anja curvers zei

Gefeliciteerd zeg wat een opluchting en veel succes voor de vervolgstudie. Schitterend feestelijk kaartje heb je weer gemaakt. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Nota Bene zei

Ik heb net je blog leren kennen via Dutch Card Lovers. Wat maak jij leuke dingen. Ik zal later nog eens wat tijd maken om alles beter te bekijken...
Groetjes, Nele