Pagina's

zondag 3 april 2016

Simon Says Stamp April cardkit 2016

Sinds maanden dit weekend eindelijk het hele weekend niets! Geen workshops, geen verjaardagen, geen afspraken... helemaal niets ... heerlijk!!! En het is ook nog eens het eerste echte mooie lenteweekend, wat wil je nog meer?!Knutselen natuurlijk! Alhoewel het buiten ook wel heerlijk is en er in de tuin nog genoeg te doen is. Maar ik heb behoefte aan ontspanning en mijn nieuwe SSS cardkit is vrijdag gearriveerd. Muziekje aan, kopje thee, geurkaarsje, verstand op 0... en go with the flow!
Gewoon even heerlijk, niet teveel nadenken maar gewoon knippen, combineren, plakken en genieten!
Het resultaat: 5 kaarten in 3 uurtjes!Simon Says Stamp April Card kit - SSS Stanzen: Stiched rectangeles - SSS, Banner Framelits - SU!, Pierced squares - MFT + Twine - SU! + Prismacolor kleurpotlood PC1011 + Hartje - Doodlebug

Simon Says Stamp April Card kit - SSS + Enamel dots

 Simon Says Stamp April Card kit - SSS Lint - PTI + Enamel Dots


Simon Says Stamp April Card kit - SSS + Twine - Hema + knoopjes + Stans Basic set - Mama Elephant

Simon Says Stamp April Card kit - SSS + Sterpons - SU! + Twine - SU! + Hartje van kurk - flying tiger + Houten dots + nietjes - Tim Holtz

Alle restjes uit de kit gaan naar Sverre die fanatiek zijn planner aan het pimpen is. Hoop dat er nog ruimte over blijft voor zijn huiswerk!!

Gisteravond begonnen in het geweldige boekje 'Het kleine leven van Norbert Jones' en aangezien het zonnetje schijnt en mijn ei-stoel buiten al vol ligt met lekkere kussens kunnen jullie vast raden wat ik ga doen vanmiddag!Bedankt voor je bezoekje en zonnige zondag nog!!
Nicole

13 opmerkingen:

Ellen zei

Dat klinkt als een geweldig weekend! Ook hier alleen maar drukke weekends de laatste tijd. En hoewel dat natuurlijk hartstikke leuk en gezellig is, heb ik ook af en toe wel behoefte aan een leeg weekend. Die kit is echt zo leuk! Supergaaf dat je daar in korte tijd vijf hele toffe kaarten mee weet te maken. Volgens mij zit jij nu heerlijk in je ei-stoel te lezen. Perfecte invulling van een zonnige zondagmiddag. Enjoy!

Je@net zei

Wat een leuke en vrolijke kaarten, Nicole. Helemaal top en alles zo mooi gecombineerd met elkaar.
Boek ligt hier ook klaar, ben benieuwd.
Heerlijk zo'n weekend voor jezelf, geniet ervan!

Mariken zei

Wat een toffe en vrolijke kaarten, leuke lentekleuren! Heerlijk als er dan vijf van die prachtexemplaren uit je vingers komen! Voldaan, dan lekker naar buiten en in de ei-stoel met een goed boek, wat wil je nog meer?! Ik zit ook heerlijk in de zon, met een glas witte wijn voor mijn neus, genieten dus... Voor jou ook nog een fijn restje weekend!

Cornelie zei

You go with the flow girl ;-) Wat een toffe reeks, en die kit was weer gaaf van SSS. Onwijs leuk.
Je post hiervoor met de shaker cards zijn leuk!! Gaaf lekker bezig.
Ik kom ook net binnen, ook heerlijk met een boek in de zon. Zálig!!

Dotty Jo zei

Stunning cards, Nicole! So arty and creative, Jo x

walchowDesign zei

I can see that you are enjoying making beautiful cards by using the SSS kits, Nicole!

Stella zei

Heerlijk zo'n weekend; wij hebben vandaag ook lekker genoten van het prachtige weer. Fijn hé zo'n kit; gelijk alles bij de hand en gaan als de brandweer :) Ik vind ze allemaal zo gaaf!

lostinpaper zei

ALL of these are so fun bright and wonderful, looks like you had a blast making them!

Marjan zei

Zo zeg, jij bent lekker bezig gewest en wat zijn je kleurrijke kaarten mooi en vrolijk geworden! Ik krijg dat nooit voor elkaar, zoveel kaarten op een middag! Gisteren ook heerlijk van het mooie weer genoten, wandelingetje en tuinzitten met een paar tijdschriften, heerlijk.

Inge Groot zei

Waaaah echt te gek Nicole, wat een geweldig pakket weer en wat heb je er onwijs gave kaarten mee gemaakt. Lekker vrolijk!!! Hoop dat je lekker van het zonnetje hebt genoten :D

Jolanda zei

Wow, geweldige kaarten zijn het geworden! Ik ben stiekem ook wel een beetje nieuwsgierig naar Sverre zijn planner.
See you soon!

Aletta zei

Wat een superleuke kaarten, ze zijn zo weer van je hand gerold... of hoe heet dat ook al weer... En t was zeker een super heerlijk weekend, wij hebben zondag de bbq aangestoken... Ik vind de lente het mooiste tijdstip van t jaar. Groetjes Aletta.

Teresa Kline zei

wow, sweet cards, thanks for the inspiration! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

blog-paperie blooms
ig-2klines

sparkle & shine, kindness *~*