Pagina's

donderdag 24 maart 2016

DCL Lentegroetjes


Met dit super schattige lammetje werd de challenge van het Dutch card lovers aangekondigd. Daar kun je als lenteliefhebber natuurlijk niet omheen!

Deze doosjes had ik gemaakt als verpakking voor kleine schapenmelk-zeepjes uit Texel. Ze hebben wel wat weg van de foto vond ik.


Hieronder mijn lentekaartjes. Ik wilde eigenlijk een paaskaart maken met het konijn uit de set maar eenmaal bezig viel ik toch voor het hertje en de eend. Omdat ik niet kon kiezen heb ik maar twee kaartjes gemaakt. De diertjes zijn ingekleurd met mijn ziggies en op een shakertje geplakt. De tekst heb ik samengesteld met de lettertjes van Lawn Fawn wat nog best een gedoe was maar dankzij mijn nieuwe Misti kwam ook dat helemaal goed.

Bedankt voor je bezoekje en lentegroetjes!!! Nicole

Challenge: Dutch Card Lovers 

18 opmerkingen:

Thamar, zei

ja wat een schat van een lammetje echt super lief doosje en je twee andere kaartjes zijn ook heerlijk lente. hij mag van mij komen.
Ik wens jullie ook hele fijne paasdagen toe.
groetjes

Je@net zei

Ooooh...dat ziet er allemaal super schattig uit, Nicole. Krijg helemaal zin in de lente met die vrolijke kaarten en doosjes!
(Enne....31 mei is de dag die je niet vergeten mag, haha dit jaar wel natuurlijk :o Geef je jouw datum ook nog even door?)

Dotty Jo zei

Your work is so beautiful and so imaginative, Jo x

!neke zei

Hoe leuk !!!!!!

Rhodé zei

Hele mooie kaartjes! Wat een leuke lady-put! Die ga ik onthouden!

Maartje zei

Aaahhh... ze zijn echt heel lief en vrolijk! Heerlijk dat de lente weer in aantocht is!

Mariken zei

Wat een enige doosjes, met dat geinige schaapje! En je lentekaartjes zijn ook al zo tof, wat heb je de designpapiertjes leuk gecombineerd. En...de stempeltjes zijn superlief! Hele gezellige paasdagen alvast!

Dora zei

prachtige kaarten!

lostinpaper zei

Too too cute Nicole, you've reminded me that it's been a while since I've made a shaker!

GerJanne zei

Hoi Nicole,
ik kan me helemaal indenken dat je niet kon kiezen. Zo gaaf allebei. Heel goed dat je niet gekozen hebt. Superleuke kaartjes! De lente spat hier van mijn scherm in die leuke frisse kleuren. En da nog maar te zwijgen ver het leuke schudgedeelte!
Maar ook de doosjes zijn top! Enig schaapje/lammetje!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Jouw schaapjes zijn net zo dartel als het lammetje op de foto! Echt leuke verpakkingen. En wat zijn je lentekaartjes mooi. Prachtig gekleurd en echte lentekleurtjes gebruikt. Daar word je vrolijk van. Gezellige dagen!

Virginia L. zei

Wow, these are absolutely gorgeous creations! You do such BEAUTIFUL work! I adore the cute photo, too! Delightful post as always!

Margot zei

Wat gaaf! Grappig dat de schaapjes zoveel weg hebben van de inspiratiefoto. Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Marjan zei

Oh, wat super! Die lammetjes met die wiebeloogjes, hihi! Dank je wel voor het meedoen met DCL. Je twee lente kaartjes zijn ook al zo mooi, en wat een mooi kleurwerk Nicole! Fijne Paasdagen.

Brendaxx zei

Oh echt super allemaal zeg! Heerlijk lentegevoel met die grappige lammetjes en prachtige kaartjes!
Fijne Paasdagen!

Mary zei

Wat ziet dat er vrolijk uit allemaal. Je doosjes met het rond springende schaapje zijn zo Leuk!

Ellen zei

Wat een leuke, vrolijke voorjaarskaartjes.
Bedankt voor het meedoen met DCL.
Groetjes Ellen

anja curvers zei

Wow allemaal weer helemaal geweldig zeg die schaapjes zijn te gek met die wiebeloogjes maar je tweede serie is ook heel erg mooi gedaan hoor, leuk, leuk. Echt lente. Leuk dat je meedoet bij DCL.