Pagina's

maandag 25 januari 2016

Bloemschikken met MFT



Jullie hebben hem vast al voorbij zien komen; de nieuwe MFT Beautiful Blooms cardkit. Nu kennen sommige van jullie mijn kit-verslaving en ik kreeg dan ook meteen jeuk aan mijn creditcard van deze kit. Affijn woensdag besteld dus en geloof het of niet maar afgelopen vrijdag (2 dagen later!!) kwam de postbode hem al leveren. Mijn weekend kon dus niet meer stuk. Vooral ook omdat er een knutseldagje met Bianka en Jolanda gepland stond op de zaterdag. 



- Dit is em... cool huh!

Nu ben ik op gezamenlijke knutseldagjes altijd heel erg druk aan het bijpraten en ontzettend niet productief op knutselgebied. Ik kan me daarvoor te weinig concentreren vrees ik. Ik heb dus alleen gestempeld en gestanst die dag en het vooral super gezellig gehad. 


- Hier heb ik dus de hele zaterdag over gedaan...

Zaterdagavond en  zondag ben ik pas echt aan het kaarten maken geslagen en heb ik mijn belabberde productiviteit van zaterdag weer helemaal goed gemaakt. Het werd een soort bloemschikken met al die lieve bloemetjes... 


Beautiful Blooms Card kit - MFT Stanzen: Stiched heart stackables- Lawn Fawn, Lovely - Heidi Swap + Wink of Stella (sequins - Pretty Pink Posh zaten in de kit) 


Beautiful Blooms Card kit - MFT Stanzen: Stiched heart stackables- Lawn Fawn, Lovely - Heidi Swap + Inkten: Adirondack Mushroom, - Ranger, Unicorn White - Hero Arts + Stempel Building Blocks - MFT


Beautiful Blooms Card kit - MFT Stanzen: Homespun stitched lines - MFT + Inkt: Basic Black - SU + Stempel: Label maker sentiments - MFT, + washi


Beautiful Blooms Card kit - MFT Stans: Pierced squares - MFT 


Beautiful Blooms Card kit - MFT stempel: Birthday sentiments - PTI + Uniball white

Een goed weekend dus! Ik heb weer een lekker voorraadje. Komende week een druk weekje voor de boeg dus weinig tijd om met mijn nieuwe kit te spelen vrees ik, maar mij hoor je niet klagen hoor. Met dit heerlijke zonnige weer kunnen mijn dagen niet meer stuk!

Groetjes & Bedankt voor je bezoekje! (excuses voor deze hele lange post!!)
Nicole (die zojuist gekookt heeft en enorm naar de knoflook stinkt .. maar dit terzijde.. )

19 opmerkingen:

Stella zei

Ik lag helemaal dubbel van de uitdrukking "jeuk aan mijn creditcard". Daarbij is bijpraten op knutseldagen ook zooooooooo herkenbaar ha! Ik moet zeggen dat ik helemaal onder de indruk ben van je productiviteit op zondag. Wat een weergaloze serie kaarten! Nummer 1 en 2 moet je niet versturen maar inlijsten:) Zo mooi!

Gerdine zei

Gaaf, dat zo'n pakketje er zo snel was! Heeft toch een behoorlijke reis af moeten leggen. Je kaarten zijn geweldig leuk!! Het is dan natuurlijk ook een heel mooi pakket! We gaan er vast nog wel wat meer van zien!

Sarah zei

Wauw !! Mooi !!
Daar word je blij van !

Je@net zei

Zóóóóó...jij hebt even goed gekrabd aan je creditcard :o)
Erg mooie kit, zeg.
Klinkt verder als een prima weekend, Nicole. En ook nog eens een stapel mooie kaarten als eindresultaat. TOP!

Evy G zei

Haha, ik herken me in het credit-card-verhaal, maar ook in het samen knutselen en toch niks gedaan krijgen ;-) jouw kaartjes zijn ongelooflijk mooi, maar het lijkt me ook een geweldige kit. Ik vind de kleuren echt fantastisch!

Mariëtte zei

Wauw, wat een prachtige serie heb je gemaakt! Top! Groetjes Mariëtte

Thamar, zei

Heerlijk hoor zo'n kriebel. Ik vind het een geweldige kit. En nee ik had hem nog niet voorbij zien komen. Je kaarten zijn weer stuk voor stuk top.

Mariken zei

Wat heb jij heerlijk zitten spelen met deze lieve bloemetjes! Super zeg, daar word je blij van...en van het weer inderdaad!!

Aletta zei

Ohhhh... aaaahhhh.... love it....

Wat maak jij er toch altijd weer iets moois van Nicole, alsof je t zo uit je mouw schudt... prachtig !!!

Groetjes Aletta

Els zei

Wow wat heb je veel mooie kaarten gemaakt met die prachtige kit.
En grappig dat je jeuk aan je creditkaart had, hahaha.
Groetjes, Els

lostinpaper zei

Oh so pretty, pretty, pretty, PRETTY! You know how much I adore flowers and all your cards are so beautiful!

Cornelie zei

Ja, natuurlijk heb ik deze kit gezien, en ja, natuurlijk heb ik me ingehouden ;-))) Maar wat fijn dat jij dat niet hebt gedaan, want wat heb je weer een geweldige serie gemaakt! Stuk voor stuk plaatjes!
Nice!

Danielle zei

Ooohhhhhh wat een geweldige kaartjes Nicole, erg mooi! Ik krijg er ook jeuk van geloof ik :-) Het is een prachtige kit en jouw uitwerkingen zijn echt super!

Linda Visser - van der Velden zei

wowowwowowowow! wat een supertoffe kit en wat een supertoffe kaartjes heb je ermee gemaakt! hup op het verlanglijstje hihi. groetjes Linda

Margot zei

Ohhhhh dit is te gek! Mee laten doen bij de Dutch Card Lovers zou ik zeggen!

GerJanne zei

Ha Nicole, wat een prachtige set en wat een geweldige kaartjes allemaal! Ik herken het helemaal het niet kunnen concentreren als je met anderen samen knutselt. En inderdaad de schade ingehaald. Superserie!
Groetjes ,
GerJanne
p.s. Het valt mee ohor.... ik ruik niks!

Judith zei

Gaaf zijn ze, Nicole! Vooral de eerste, die springt er echt uit! Geweldig moooooi!!!

Inge Groot zei

Oh wauw, dat ik deze post heb gemist! Niet ver genoeg naar beneden gescrollt hahaha Wat een geweldige serie kaarten met de Kit Nicole, echt te gek. Supermooie combinatie van alle kleurtjes, stempeltjes en Dies!!!

Jolanda zei

Nee hoor, ik ben nog steeds niet jaloers, zucht.........
Ze zijn echt geweldig geworden!