Pagina's

donderdag 10 december 2015

Zoonlief heeft vanavond kerstdiner op school voor gasten, of ik zijn 'bonbons' even leuk wilde inpakken... Ja hoor, dat fixt je moeder wel weer even. Vorig jaar was de 'kamelenpoep' een groot succes dus dit jaar in de herhaling.

Terwijl ik boven even iets ging halen trok onze Nutella de helft van de bonbons van de tafel. Tevreden smikkelend en smekkend vond ik haar onder de tafel... grrr... nog maar snel even een extra portie gemaakt, gelukkig hadden we nog wat letters over van de Sint!


Stempels: Gift Tag greetings - MFT
Inkt: Mossy Meadow, Real Red - SU!
Stanzen: Tag builder blueprints 4 - MFT, Sneeuwvlok- SSS, Pons - SU!
Papier: Merry moments DSP, cherry cobler, Old olive- SU!
Verder: Twine - De Kwast, perfect pearls Garnet, plastic zakjes - SU!

Gisteravond een workshop 'Alternatieve kerstboom maken' gevolgd bij Floris Meesterbinders in Eindhoven met beide zussen. Het was super gezellig maar papier is toch meer mijn ding. ('Leuke kerst- paastak!' riep jongste vanochtend enthousiast...)  Nu maar hopen dat Nuts de boom niet te pakken krijgt!


Hebben jullie je boom al staan? Hier verder nog niets aan kerstversiering, hopelijk heb ik er morgen tijd voor!

Groetjes & bedankt voor je bezoekje!!
Nicole

11 opmerkingen:

Je@net zei

Wow...ik vind die boom wel keigaaf geworden. Staat mooi in de kamer!
Ook je cadeauverpakkingen zien er weer leuk en smakelijk uit. Zoonlief boft maar met zo'n handige moeder. Hihi en Nutella doet zijn naam wel eer aan. Natuurlijk is zo'n hond dol op chocolade :o)

Mariken zei

Ja, ik snap je zoon wel, na zo'n succes vorig jaar! Met zoiets kun je pronken, ziet er geweldig feestelijk uit! Jouw boom is mooi zeg, ik ga vanavond onze boom zetten. Gezellig, lichtjes in huis!! Fijne avond!

GerJanne zei

Hoi Nicole,
wat een leuke verpakkingen, maar de kamelenpoep is helemaal geweldig! Kan me voorstellen dat het in de smaak viel en dat het dit jaar ook weer een succes wordt.
Je alternatieve boom is ook erg leuk! Altijd leuk om eens iets anders te proberen.
Mijn boom staat en de versiering is ook klaar, bescheiden, al zeg ik het zelf.
Groetjes,
GerJanne

Thamar, zei

Wat heb je weer een gave post gemaakt. Je kamelen poep kan ik me nog herinneren van vorig jaar. Helemaal leuk en het zIet er weer top uit.
Mijn boom staat maar die van jou mag er ook zijn
Fijn weekend

Marjan K├╝ppers zei

Nutella had dus ook een eigen feestje :) Gaaf zijn je verppakkinkjes, zo feestelijk op het blad! Wat een gave boom, weer eens wat anders! Hier al jaren geen boom meer, we zijn altijd weg dan.

Dotty Jo zei

Gorgeous! Jo x

Aletta zei

Mjammmmieeee... dat ziet er lekker uit zeg!
En de kerstboom vind ik ook top!
Hier staat een nepboom, met alleen nog een slinger en lichtjes te wachten totdat de ballen en dergelijk in worden gehanden:))
Groetjes Aletta

Aletta zei

gehangen... bedoel in natuurlijk;)

Danielle zei

Dan ben je echt een creatieve moeder, zowel de inhoud als de verpakking maken! Ik vind freubelen met papier heerlijk, maar ga ook een paar keer per jaar met mijn moeder naar een workshop bloemschikken. Moet zeggen dat ik daar steeds handiger in word en het dan ook steeds leuker ga vinden! Ik vind je boompje leuk! En met Pasen ben je zo klaar, ballen eruit en eieren er in ;-)

Gerdine zei

Leuke verpakking! En herkenbaar wat betreft 'groene vingers'! Ik roep hier ook altijd, geef mij maar stof en papier. Kerststukjes zijn er bij mij altijd verschrikkelijk uit?

Gerdine zei

? Moet gewoon een . zijn natuurlijk...