Pagina's

woensdag 9 december 2015

SU! en Post a Smile

Gisteravond tijdens het voetbalgeweld hier op de televisie snel nog twee kaartjes gemaakt voor de "Post a Smile' actie. Het is de laatste week waarin je nog kaartjes kunt sturen naar deze actie dus wil je nog mee doen, klik dan 'hier' voor meer informatie.

Ook is het de laatste maand waarin je nog kunt bestellen uit de Kerst Catalogus van Stampin Up! Mocht je deze mooie stempels van de 'All ye Faithfull' set of iets anders uit de catalogus nog willen hebben ben er dan snel bij. Ik ga vrijdag bestellen dus laat het me via email even weten als je nog wat 'nodig' hebt.Mijn kaartjes van vandaag zijn in een klein uurtje gemaakt. Normaal doe ik er wat langer over maar ik wil nog even een eindsprintje trekken wat kerstkaarten betreft. Nog even en dan gaan ze op de bus. De kerstzegels liggen al klaar!!

Groetjes en bedankt voor je bezoekje!
 Nicole

6 opmerkingen:

Mariken zei

Hey Nicole, wat een prachtige, sfeervolle kaarten! De kleuren zijn ook heel apart en mooi! Ik ben ook, zeg maar gerust, een eindsprint aan het trekken, ik moet er nog wel een aantal...
Hartstikke tof dat je me zo vaak een bezoekje brengt op mijn blog!! Groetjes, Mariken

!neke zei

Hele mooie kaarten Nicole !
groeten Ineke

GerJanne zei

Mooie kaartjes weer. Mijn sprintje moet nog komen! Voor de familie zal het wel kerstvakantie worden voor ik de nieuwjaarskaarten maak.
Succes!!
GerJanne

Je@net zei

Wat zijn ze weer mooi, Nicole. Ben zo blij dat ik die stempels alsnog besteld heb. Bedankt voor de inspiratie en succes met de eindsprint :o)

Thamar, zei

Wat zijn ze weer mooi. Echt een aanrader voor de kaarten makers.

lostinpaper zei

Great classic designs, using the ribbon behind the image panel is genius!