Pagina's

zaterdag 26 december 2015

Post a Smile & Project Plakboek

Tweede kerstdag vandaag! Dat betekend uitbuiken van het heerlijke eten van gisteren, naar het bos met de hond, een beetje knutselen en vanavond Chinees met zo een kitscherige Chinese kalender die dan hele jaar boven op de overloop prijkt... zin in!


Na alle kerstkaarten van afgelopen tijd ook even zin in iets anders. Ik heb dan ook eindelijk weer eens wat aan mijn project plakboek gedaan. Het idee was dat ik twee jaar de tijd nam om het jaar 2014 in te plakken.... ik ben nu bij april....

 

 

 


Sorry voor de slechte foto's. Ik kon niet flitsen en moest op een onhandig plekje fotograferen voor voldoende licht. (tips zijn welkom!) Wat ik ook nog even wil delen met jullie op deze tweede kerstdag is het succes van de Post a smile actie!! 753 kaarten zijn er naar eenzame ouderen gegaan dit jaar! Shivra van het blog "A cup of life" heeft een heel leuk filmpje van gemaakt, je vind het hier. Kijken dus!


Bedankt voor je bezoekje en een hele fijne en relaxte dag allemaal!!
Nicole6 opmerkingen:

!neke zei

Mooi resultaat 753 kaarten !

Je@net zei

Leuke pagina's gemaakt voor je plakboek, Nicole.
En alvast een fijne vakantie gewenst. Geniet ervan!

Evy G zei

Mooie pagina's zijn dat geworden!Lekker fel!
En wat een geweldig resultaat met de kaarten-actie!Super!
Wat dat licht-probleem betreft: je mag me de tips doorsturen ;-) (ik vrees dat de tips zullen zijn een plooibare foto-studio kopen...)

Johanna zei

Prachtig zo'n plakboek!! en een super actie! Mijn tip voor het lichtprobleem, je iso verhogen bij het foto's maken (bij mij wordt het met 400 een stuk helderder met dit weer).

Thamar, zei

wat een super leuke post heb je weer gemaakt en dat plakboek is super leuk .

Thamar, zei

wat een super leuke post heb je weer gemaakt en dat plakboek is super leuk .