Pagina's

woensdag 16 december 2015

D.I.Y. Kerstkaart

Van mijn Piens-atelier-design-team-maatje Heidi kreeg ik vorig jaar als kerstkaart een D.I.Y. pakketje. Nu had ik voor dat jaar mijn kerstkaarten al klaar maar ik heb het pakketje in mijn speciale kerstspullen doos bewaard en ben er dit jaar mee aan de slag gegaan.

Dit is het pakketje;

En dit is de kaart die ik er mee gemaakt heb..


Als het goed is ligt hij inmiddels bij Heidi op de mat. Ga ook even op haar blog kijken, je vind er haaksels, lettering, plannerplezier, gezonde en heerlijke recepten en boeiende overpeinzingen, de moeite waard dus! Klik hier...

Verder wens ik iedereen vandaag een fijne knutseldag want het is er weer voor! (Grijs en Nat!!!!) Ik ga mijn laarzen aantrekken voor een 'rondje met het hondje...' brrrr!!


Groetjes & bedankt voor je bezoekje!!
Nicole

13 opmerkingen:

Maartje zei

Wat een leuk idee, zo'n pakketje! Hij is leuk geworden! Vanmiddag komt mijn nichtje, die wil lekker spelen. Prima, dan pak ik ondertussen m'n hobbbyspullen!

GerJanne zei

Ha Nicole,
ik kreeg ook zo'n DIY pakketje van mijn blogvriendinnetje Monique! Maar wel met de opdracht 1e kerstdag te plaatsten.Ik moet nog beginnen, maar wil er echt even tijd voor nemen. Zij heeft hetzelfde pakketje, namelijk....
Jouw kaart is superleuk. Enig idee om dat vellum vast te naaien en er eerste schudmateriaal in te doen! Ga ik onthouden!
Ik hoop dat je lekker gedanst hebt buiten!
Groetjes,
GerJanne

Je@net zei

Wat een leuk idee zo'n pakketje. Je hebt er ook een super gaaf kaartje van gemaakt. Dat zal zeker gewaardeerd worden.
Ook hier alles nat en grijs....gelukkig houdt onze hond er ook niet van, ik wacht wel tot het droog wordt :o)

Mariken zei

Wat een gaaf pakket, dat is nog eens leuk! En een toffe kaart, enig, die rode ster. Ik ga zeker eens kijken op haar blog! Gezellige dag, knutsel ze!!

Gerdine zei

Dit ga ik snel pinnen! Wat een ontzettend leuk kaartje!!

Marjan K├╝ppers zei

Gaaf zeg, dat stukje jute en vilten ster en de sequins gevangen inde vellum banner! Leuk zo'n pakketje krijgen,maar dan nog leuker als je haar zo'n kaartje sturen kunt.
Ja... een hondje hebben is leuk, maar uitlaten met slecht weer iets minder ;) Weet het nog van toen wij een hond hadden.

Dotty Jo zei

This is great! Jo x

Margot zei

Superleuk! Maar 'Piens' bestaat toch niet meer.......?

Sarah zei

Leuk gedaan ! Dat banner - vellum - zakje vind ik tof !

Nicole Parmentier zei

Is ook al heel lang geleden Margot, maar met een aantal 'padtjes' heb ik nog steeds regelmatig contact.

Marjanne zei

ooo die vellum banner!! dat is een goed idee zeg!! mooi kaartje

lostinpaper zei

All that wonderful layering, those patterns and textures, what a fab card Nicole! ps the pocket banner of sequins is genius!

heidi zei

Zo wat leuk om dat pakketje omgetoverd te zien tot een geweldige kaart! Hij heeft een ere plekje gekregen hier hoor Nicole! En als je het goed vind plaats ik hem deze week ook nog op mijn blog...Geniet van de feestdagen en neem lekker veel tijd om creatief te zijn!
Liefs van Heidi