Pagina's

zaterdag 19 september 2015

Crazy Crafters blog hop!


Jawel, vandaag mijn allereerste bloghop!!! De aanleiding is de verschijning van de nieuwe Stampin Up! Najaarscatalogus. Samen met 4 collega's uit mijn SU! groepje "De Crazy Crafters" belichten we ieder een stempelset uit de nieuwe catalogus. 




Ik heb gekozen voor de All Ye Faithfull set. Ik vind deze set zo mooi dat de kaarten als vanzelf uit mijn handen vlogen. Het papier wat ik erbij gekozen heb is van de Bohemian lijn en hoewel het geen kerstkleuren zijn vind ik het heel goed bij de stempels passen. Ook de washi tape die ik gebruikt heb is van deze lijn en past er dus perfect bij. Omdat het papier al erg kleurrijk is heb ik het stempelwerk vrij simpel gehouden.




Bij deze kaart heb ik de drie koningen ingekleurd met Stampin Up! Inkt. In plaats van een kwastje met water heb ik mijn Wink of Stella pen gebruikt waardoor de afbeelding mooi glinstert. 



De sterren in de volgende kaart zijn uitgestanst waardoor je het papier op de achtergrond ziet. Het bovendste paneel is iets verhoogd voor extra effect.



Built for Free Using: My Stampin Blog


De nieuwe (en oude) SU! catalogus vind je hier rechts op mijn blog. Wil je meer informatie over bepaalde producten of wil je graag bestellen dan kun je me altijd mailen. Mijn mailadres vind je achter de tabjes boven in mijn blog. Bedankt voor je bezoekje en veel plezier en inspiratie tijdens deze hop!

De volgende in deze hop is mijn SUper getalenteerde uppie... 



Groetjes, bedankt voor je bezoekje & een heel fijn weekend nog! 
Nicole

9 opmerkingen:

Cornelie zei

Klassiek ogende stempels heel modern verwerkt. Erg mooi gedaan!!

Jolanda zei

Heel erg mooi!
Groetjes jolanda

Unknown zei

Mooi hoe je die combinaties hebt gemaakt

Marjan zei

Erg gave kaartjes, Nicole. Je kunt zien dat je graag werkt met deze set! Jouw stempel druk je er ook echt op.

Caro's Kaartjes zei

Heel erg classy! Deze set was me nog niet opgevallen, maar hij is prachtig.

Anneke. zei

Prachtige kaarten heb je met deze stempel gemaakt. Zelf lijkt me dit een moeilijke stempel, maar jij hebt hem erg leuk gebruikt.
Groetjes Anneke.

Maartje zei

Wat is het papier en zijn de kleuren mooi bij deze stempels! Je hebt ze zo naar een hoger niveau gebracht, voor meer mensen aanspreekbaar denk ik. Wauw!

Thamar, zei

hoi hoi

wat heb je weer een leuke post gemaakt en je kaarten zijn ook weer plaatjes.
ik vind het ook super dat je de kaarten zo leuk op de foto zet
fijn weekend

Miriam Prantner zei

What a beautiful set of cards! I love these images!