Pagina's

woensdag 7 oktober 2015

SU Weekly deals

Ik weet het, het is rustig op mijn blog. Druk bezig met de voorbereidingen voor mijn Zig Clear Color Demonstratie van a.s. zondag (In Heesch, klik hier) en met workshops. Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Noor & zo in Waspik... een super gezellige dag die we afgesloten hebben met een heerlijke pannekoek in Heusden. Op het terras buiten want het weer was prachtig!!

Even een kort berichtje tussendoor dus. Ik wilde jullie de SU! weekly deals van deze week niet onthouden. Het leuke hamburgerdoosje is o.a. in de aanbieding deze week. Dus zoek je nog een mooie stans voor tractaties en verwennerijen, sla dan je slag deze week!Mail me als je een SU bestelling wil plaatsen. Je vind mijn mailadres onder de tabjes aan de bovenkant van deze pagina.
Wil je meer weten over de Zig Clear Color markers of profiteren van vele aanbiedingen en 10% korting op het hele assortiment? Kom dan zondag naar Creatief Centrum Heesch!

Groetjes & misschien tot ziens!!
Nicole

4 opmerkingen:

Je@net zei

Alvast veel succes gewenst met de demo a.s. zondag, Nicole!

Marjan zei

Succes met alle voorbereidingen enz! Leuk dat je ondanks de drukte blogbezoekjes toch brengt :)

Aletta zei

Heeee Nicole... Klinkt wel erugggg leuk om zondag na Heesh te komen...mmmmm... ff kijken hoe het thuisfront hier over denkt... wie weet:)))

Thamar, zei

jammer dat heesh een beetje ver is anders was ik zeker even komen kijken. suc6 met alles maar dat zal heus goed komen.