Pagina's

zaterdag 21 maart 2015

Lift challenge: Kleur op Craft


De challenge van het Liftchallenge blog is deze week om wit en kleur op een kraft achtergrond te gebruiken. Een challenge naar mijn hart! Ik houd van de naturel look die craft altijd automatisch lijkt uit te stralen en het wit knalt er ook heerlijk af. Zie ook onderstaande voorbeeldkaart van Jackie Parkins die prachtig is in al zijn eenvoud.Ik wist alleen niet goed welke materialen ik wilde gebruiken. Ik ben begonnen met copics maar vond de kleuren te donker worden. Bovendien was ik niet netjes genoeg binnen de lijntjes gebleven en die kleur je dus gewoon mee als je copics gebruikt. Ik heb toen mijn prisma potloden gepakt en eerst alles ingekleurd met mijn witte potlood waarna ik er met andere kleuren overheen gegaan ben. De kleuren worden dan een stuk frisser en geven beter de sfeer die ik voor ogen had.Stempel: Hero Arts / Flowers and Swirls - Inkt : Versamark - Verder: PTI cardstock, Prismacolor potloden / white, Rose, Carmine red, Light aqua, Light green, Chartreuse, Blush pink, Cobalt blue hue, True blue, Crimson red, Embossingpoeder wit, Uniball wit. 

Daarna heb ik mijn Posca stiften geprobeerd. In deze pennen zit acrylverf die volledig dekkend is. Ik gebruik ze wel eens op vakantie om op kiezels te tekenen maar ook voor een kaart blijkt het een verrassend materiaal. De kleuren knallen er echt lekker af. Altijd leuk zo een ontdekking uit oude voorraad, bedankt Cornelie en Marjan voor deze leuke Challenge!Stempel: Paper Smooches / Get outta town - Inkt : Versamark en Versafine zwart - Verder: Craft  cardstock, Posca  Uni / Blue, White, Red, Light blue, Emerald, Pink, Embossingpoeder wit, Uniball wit, doodlebug eyelets, Twine. 

Groetjes & fijn weekend nog!
Nicole

Challenges:
Lift Challenge #83 (klik)
Paper Smooches - Anything goes (klik)
A blog named Hero - Unexpected (klik)16 opmerkingen:

Unknown zei

Superleuk Nicole, vooral de eerste. Pak zelf ook vaak kraft papier als ik een kaartje maak. Het wit met de lekkere vrolijke kleuren combineert geweldig met het kraft. Heb je Hello zelf geschreven? Ja zeker. Top!

Dotty Jo zei

Lovely! I adore colored pencils on kraft, Jo x

Cornelie zei

Ja leuke challenge he! Ik vond het ook zo leuk om te doen! Erg mooie kaartjes. Mijn voorkeur ligt bij de tweede. Erg gaaf gedaan!!
Dank je wel!

Gerdine zei

Gaaf gedaan, Nicole!

José zei

Mooie uitvoering van de liftkaart Nicole

Jenny zei

Wow, what a great effect...love the white embossing but I also dig the colouring on Kraft too :) awesome cards.
Thanks for joining in the challenge at PS Sparks this week :0)
Jenny x

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is dit ! toppie !
fijn weekend,
grtjs,martina
x

Thamar, zei

wow dat ziet er weer top uit, echt gaaf

Margot zei

Wat mooi!!!!!

Diane zei

Fabulous colors and card designs.

Hugs Diane

Leni zei

Mooi hoor Nicole, de eerste kaart, en de tweede is echt orgineel, met dat mozaiek randje! Doet me denken aan zomervakanties! :)

lostinpaper zei

All that fab colour pops so perfectly on the kraft, such fab cards Nicole!

Marjan zei

Erg mooi deze twee kaarten, deze potloden kleuren hier heel mooi op!! Mooie designs ook, Nicole! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wauw, leuk!!! Ik vind vooral de onderste heel erg leuk gedaan!! Komen de eyelets ook weer eens uit de kast ;-) Groetjes, Yvonne

anja curvers zei

Prachtige kaarten Nicole vind beide erg mooi. Gefeliciteerd met je top 4 nominatie.

Miriam Prantner zei

These are really wonderful! I love the look of coloring on kraft and the colors are so bright and vivid!