Pagina's

zondag 8 maart 2015

Knotsgekke Kaartendagen & SSS Cart Kit Maart #1

Afgelopen dagen heb ik Tineke Visser op de Knotsgekke Kaartendagen geassisteerd op de Project Life stand. We hadden daar een make en take in het maken van een  kleine project life pagina en we verkochten de superleuke PL kaartjes met Nederlandse teksten die Tineke voor 'Twee Thee' ontworpen heeft.
Het waren vermoeiende maar hele leuke dagen. Een aantal van jullie heb ik op onze stand gezien en dat was toch wel heel erg leuk!!De beurs zelf vond ik wat minder. Ik moet sowieso met de naam 'Knotsgekke Kaartendagen' al een keer flink slikken. Zal wel aan mij liggen maar het klinkt zo 'huppeltutterig' net als het woord 'Crea-Bea', dat vind ik ook al zo vreselijk!
Maar afijn.. er stond naar mijn idee erg veel van hetzelfde en er was eigenlijk weinig nieuws te ontdekken. (Behalve onze superleuke Project Life stand natuurlijk en nog een hand vol hippe winkeltjes). Mijn mening is natuurlijk zwaar gekleurd omdat ik veel op het internet zit en die wereld is veel meer op de Amerikaanse markt gericht dus nogmaals, dit is alleen maar mijn eigen bescheiden indruk. Heel veel aanbod in Magnolia, Marianne en Joy en dat is gewoon niet zo mijn dingetje denk ik. Ben heel benieuwd wat anderen er van vonden!Ik heb wel nog even een Die-namics blue print stans van MFT met 20% korting weten te scoren dus daar heb ik even een 'vluggertje' mee gemaakt. (klinkt platter dan dat ik het bedoel!) Samen met de SSS card kit die net voor de beurs binnenviel. Bij deze dus;
Cardstock, papier, cirkelstans, stempel en liquid pearls uit de kit. Ink: Versafine Onyx Black en Smokey Grey. Stans label MFT, lint PT

Groetjes & hele fijne zonnige zondag!!
Nicole

Links: Meer weten over Project Life of de nieuwe PL kaarten met Nederlandse teksten? Kijk op www.tinekevisser.nl ook voor hele leuke (gratis!!) downloads.

12 opmerkingen:

Margot zei

Ben het wel met je eens! 'T is het net niet, net als de Pipoos waar ik vandaag even binnen was..... Dan maar wat in Amerika bestellen ;)

Je@net zei

Maar de stans is gaaf, dat heb je dus nog maar mooi even mee gepikt!
Leuke kaart ook, Nicole!

Els zei

Leuke kaart heb je gemaakt en bijzonder dat lint door de gaten, toppie hoor!

Evy G zei

Ik begrijp je volledig! We zouden samen prima kunnen shoppen ;-) Ik heb wel een grote voorraad MD, maar mijn ogen zijn ook aan het opengaan... Ik ben trouwens stiekem erg jaloers op jouw SSS-card-kit. Heb hem al een paar keer willen bestellen. Maar ik heb ooit eens iets besteld van €28, en dan moest ik daar nog eens €25 invoerrechten op betalen, dus dat is iets dat me nu een beetje tegenhoudt :-(
Je kaartje is prachtig! de kleuren zijn mooi, en dat lintje vind ik een goed idee!

Thamar, zei

hoi hoi

nou ik vond het ook erg leuk om jou en Tineke een keer ontmoet te hebben . En wat je schrijf dat was erg gezellig. De make and take was erg geslaagd ik zat natuurlijk weer veel te veel te kletsen. haha. maar goed.
Ik hoop dat tineke een leuke lijn op de markt gaat brengen met Nederlandse teksten.

En over de beurs ik ben het wel met je eens.
Maar waar Gerjon en ik voor gingen dat is gelukt. Bij JOJO's erg goed geslaagd.
Nou jou kaart is in ieder geval goed geslaagd.
Groetjes Thamar

lostinpaper zei

The threaded ribbon is awesome, what a fabulous design!

Nicole Parmentier zei

Simon zet altijd een klein bedrag op het pakket zodat je geen invoerrechten betaald. Dat scheelt weer. De dollarkoers is momenteel niet zo heel gunstig maar ik betaal nu geloof ik 35 euro incl. verzenden voor de kit.

Cornelie zei

Erg leuk om de workshop bij jullie te volgen, wat een leuk idee. Ben het wat de beurs betreft helemaal met je eens, en idd de naam al helmaal. Ned. kan nog wel wat leren dat het truttige imago niet perse samen hoeft te gaan met deze hobby!
Leuk om je weer even te hebben gesproken, en ook om Tineke te ontmoeten!
Dank je wel voor de link!

Marjan zei

Haha, snap helemaal wat je bedoelt met die naam en ook hier is Crea Bea een woord wat niet gebruikt wordt. Ik kan via een vriendin in Amerika bestellen, dat scheelt wel. Al vind ik op Internet genoeg dingen die je hier krijgen kunt. Je kaart met de SS kit vind ik weer helemaal top! Mooi detail dat lintje erdoor geweven!

anja curvers zei

Ben al in geen tijden meer geweest en heb blijkbaar niets gemist ( zou het wel leuk hebben gevonden om even met je te kunnen kletsen). Jullie stand klinkt heel erg leuk hoor en je kaartje is weer gaaf heb inmiddels al drie kaartjes met de kit gemaakt hij is weer leuk. Gaaf idee om dat lint door die gaatjes te rijgen.

Gerdine zei

Haha, heel herkenbaar, die moeite met die naam! Gelukkig komt het Amerikaanse spul wel steeds meer in Nederland! Ik zag bij scrobby dat ze nu ook mama elephant gaan verkopen en oma dee heeft inmiddels ook het nodige. Heel veel mensen die ons soort kaarten krijgen, zijn vaak heel verbaasd. Iedereen denkt bij handgemaakte kaarten al heel snel aan die drukke kaarten met gouden lettertjes erop... Blijft mijn uitdaging om mensen te laten zien dat het toch ook echt anders kan! Bedankt voor je antwoord op de vraag van Evy. Daar was ik ook heel nieuwsgierig naar!

Kathy S zei

Love how you stamped over that bold paper - AMAZING. I would never have the courage to do that.