Pagina's

vrijdag 13 februari 2015

Kaartjes om te snoepen

Bij de SSS-card kit zit altijd een lollie en gezien ik zelf meer van de chocolade ben ;-) bewaar ik deze altijd in een blik om ze op een kinderkaart te plakken. Mijn neefje die binnenkort 7 jaar wordt vind een lollie namelijk veeeel boeiender dan een zelfgemaakt kaartje ha ha. Ik ga er dus van uit dat dit wel in de smaak valt!Het schattige hondje is van Paper Smooches en moet natuurlijk onze Nuts voorstellen. Omdat ik ook nog een pepermuntstokje in het blik vond heb ik meteen ook een kerstversie gemaakt. Helemaal in het thema van de Merry Monday #145 challenge met als thema "Candy Cane" (hier). Nu maar hopen dat het stokje met kerst nog eetbaar is...Groetjes, Nicole
PS: Is het bij jullie ook zo een heerlijk weer?! Het zonnetje schijnt hier volop en ik zie allemaal vrolijk verklede schoolkinderen voorbij huppelen. Ik hoop dat het bij de optocht dit weekend ook nog zo lekker is!!

Challenges:
Simon Says Stamp Wednesday Challenge: All creatures big and smal (here)
Merry Monday Christmas Challenge: Christmas card with Candy Cane (here)


14 opmerkingen:

Je@net zei

Twee super leuke kaarten, Nicole. Zeker weten dat dit 'in de smaak' gaat vallen!

Anneke. zei

Wat een prachtige kaarten, Nicole. Heel erg leuk om een lollie op de kaart te plakken. Lekker voor diegene die één van deze kaarten ontvangt.....:)
Groetjes Anneke.

Thamar, zei

Hoi hoi
Wat heb je weer twee mooie kaartjes gemaakt. Echt leuk die lolly en zoals jeanet zei dat zal in de smaak vallen. Hier geen kinderen verkleed erg jammer dat is bij ons uit Den boze . Wij gaan altijd een dorp verderop Achterveld . Daar wordt het groots gevierd .
Fijn weekend en geniet van het mooie weer
Gr thamar

Maartje zei

Je kaarten zijn heel erg leuk! Combinatie met een lolly is een geweldig idee! :)

Els zei

Hele mooie kaarten en zo lekker die lolly voor je neefje.
De kerstkaart is ook super en dat stokje blijft vast wel goed, hahaha.
Groetjes, Els

Judith zei

Haha, die candy cane zal met kerst vast nog te eten zijn. Zoiets zoets houdt zich héél lang goed ((-;
Het zijn leuke kaarten. Met een lolly zou je onze kinderen ook blij maken, dus dat zit vast wel goed.
Fijn weekend!
Groetjes van Judith

PS: hier ook prachtig weer vandaag

lostinpaper zei

These are totally wonderful Nicole, and I'm not just saying that because there are sweets on them lol.

anja curvers zei

Prachtige kaartjes weer Nicole leuk hoor met die lolly en die cane ik moet je eerlijk bekennen dat die lolly's uit de kit hier gelijk verdwijnen. Susanne vind ze heerlijk dus als ze de doos van SSS ziet wil ze hem gelijk openmaken valt dat even tegen als het een gewone bestelling is en niet de kit.

Wendy zei

Both cards are SO cute, Nicole! Love your candy cane card with that adorable snowman and you actually used a real candy cane on it! Such a fabulous idea! Oh, and I love the papers & color combo, too! Thanks for playing along with us this week over at Merry Monday! :)

Gerdine zei

Wat een leuke kinderkaart! En Het stokje van die kerstkaart wil je toch helemaal niet opeten! Zo jammer van hat kaartje ;)

Kathy Schweinfurth zei

How perfect to use a real candy cane on your card -- perfect for the challenge!! Thanks so much for playing with us at Merry Monday!

Bonnie zei

What a great idea to use Washi tape to anchor a real candy cane! Thanks for sharing this with us at Merry Monday! (Love the barkday card too. Cute dog!)

Marjan zei

Mijn lolly is paars ;) Ik heb nog niks gedaan met het papier, steeds te druk met andere dingen. Komt wel! Leuk idee om de lolly zo te verwerken en wat zijn het twee gave kaartjes!

debby4000 zei

What a brilliant idea to add a treat to your cards.
Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
Luv
Debby