Pagina's

zondag 22 februari 2015

Bij Oma Dee

Gisteren helemaal van Nuenen naar Bovenkarspel om workshop te geven bij Oma Dee. Een flinke rit maar ik had een privé chauffeur omdat Alex het wel zag zitten om een dagje te vliegvissen in de polder. (ondanks het pokkeweer!!!)
Een warm ontvangst met appeltaart door Miranda en het zeer fanatieke en enthousiaste workshopgroep maakte de rit zeker de moeite waard.Natuurlijk heb ik ook nog even geshopt in dat superleuke winkeltje! Vanochtend dan ook vroeg op om nog even met mijn nieuwe stempels aan de gang te gaan voordat de sociale verplichtingen zich aandienen..
Ik had o.a. de Paper Smooches New Leaf set gekocht (ik heb een zwak voor blaadjes...) en daar deze kaart mee gemaakt. De schets van Retro Sketches heb ik gebruikt voor de layout en het verder heb ik het heel simpel gehouden. Natuurlijk wel even wat Wink of Stella glitter toegevoegd en met mijn nieuwe WoS fineliner kon ik zelfs de tekst nog een glittertje geven.Stempels: Paper Smooches/ New leaf - PTI/ fillable frames #9 - Ali Edwards/ Celebrate: Inkt : SU/ strawberry Slush, blushing bride - PTI/ Hibiscus Burst, New Leaf, Orange Zest. Verder: Steadler pigment liner, Wink of Stella fineliner clear, PTI cardstock, We'R mk enamel shapes  

Groetjes & fijne zondag nog!
Nicole

Links: Bij Oma Dee (klik)
Challenges: Retro Sketch #154 (zie hieronder)
12 opmerkingen:

Je@net zei

Dat ziet er gezellig uit, Nicole.
En wat een leuke kaart heb je met de schets gemaakt. Frisse kleurtjes en ook mooie stempeltjes!

Dotty Jo zei

Gorgeous - so bright and cheery! Glad you had fun, Jo x

Anneke. zei

Wat een gezelligheid bij oma Dee.
Je kaart is prachtig. Heerlijke vrolijke kleuren.
Groetjes Anneke

Els zei

Jeetje wat heb je ver gereden, maar altijd weer leuk
om een workshopje te doen. Mooie inkten zijn dit ook.
Je kaart is ook heel erg mooi met de gestempelde blaadjes
en zo leuk die verschillende kleurtjes.
Groetjes, Els

Anni zei

That looks like a lot of fun! And your card is so colorful and bright - love it!
Anni

Unknown zei

Het was een topdag! Ik heb genoten en heel veel geleerd. Super om je nu eens in het eggie te ontmoeten. Dankjewel XX

Euphoria Marzena Zablonska zei

This vibrant colors are best match :-)

Cornelie zei

Ja het was een onwijs leuke dag en wat een leuke workshop. Weer zo anders, en O, zo leerzaam. Super leuk je te hebben ontmoet. Dank je wel voor deze leuke dag!

Marjan zei

Leuk hoor, dat het zo geslaagd was! Had ook niet anders verwacht met zo'n leuke inderdaad anders dan andere workshop. Ja, tuurlijk ga je dan even lekker shoppen en meteen ook maar een mooie kaart gemaakt, erg leuk al die kleurtjes! Ik hoop ook nog eens in het winkeltje te komen, gaat vast wel lukken.

anja curvers zei

Wow gaaf zeg leuke workshop lijkt me en leuk als je dan nog even kunt winkelen, groot gelijk. Mooi kaartje heb je gemaakt vrolijke kleurtjes.

Nadine zei

Jammer dat ik je gemist heb, maar ik was alleen dat weekend eens een keer niet bij oma dee :). Maar wie weet treffen we elkaar nog een andere keer. Ik hoorde dat de workshop een groot succes was, dus wie weet! Ik ben zojuist maar eens volger geworden van je blog. Ik werp af en toe een blik en zie super mooie dingen voorbij komen. NICE!!!

Gerdine zei

Geweldig leuk kaartje! En wat zou ik graag eens bij Oma Dee kijken. Maar ja, Goes-Bovenkarspel is wel een heel eind...