Pagina's

zondag 12 oktober 2014

SSS October Card Kit 1 & 2


Terwijl manlief stoer de halve marathon in Eindhoven aan het lopen is heb ik eindelijk de tijd om in mijn nieuwe Simon Says Stamp card kit te duiken. (tja, ieder zijn ding hè...)
Het thema van deze maandkit is koffie en er zit naast de stempelset ook een stansje bij van een koffiekopje. Ook het papier van Basic Grey wat er in zit is prachtig! 


De eerste kaart moest een poscrossing kaart worden dus ik heb letters van Kelly Purkey gebruikt om de kaart aan de ontvangende postcrosser te richten. Het woordje "hey" is een stempel uit een eerdere kit maar de rest komt allemaal uit de doos van deze maand.


Geïnspireerd door de Dutch card lovers challenge (ik was weer eens te laat) heb ik voor de tweede kaart eerst een achtergrond gestempeld met alle teksten van de SSS stempelset en een Hero Arts set die ik nog had liggen. Ik heb de inkt uit de kit gebruikt en weer het stansje. Het zwarte kopje is van hout en zat ook in de kit. 

Groetjes & fijne zondag nog! 
Nicole

PS: Hoor net dat Alex de finish bereikt heeft binnen de 2 uur... trots!!!

4 opmerkingen:

Thamar, zei

hoi hoh
wat knap van je man ik doe het hem niet na.
wat heb je weer mooie kaartjes gemaakt echt helemaal top.
wat een leuke kit zeg heel stoer

gr en een fijn weekend
Thamar

walchowDesign zei

Two beautiful cards! Such a fun sentiment with the "postcrosser". Congrats to your DH with his running!

Marjan zei

Dat is zeker stoer van je man, die van mij was vroeger ook zo'n hardloper, tot een nekhernia hem daar mee op deed houden. Nu is het een fervent ligfietser. Ik ga dan ook liever aan de knutsel, maar we zijn wel trots!
Gaaf zijn je werkstukken met deze kit, het zijn felle kleuren, maar ik houd daar wel van. Je weet ze erg mooi te combineren en zo jammer dat je te laat was voor DCL :( Jij vast wel raad met een polaroid, dus.... :):)

lostinpaper zei

You have a wonderful way with colour and pattern, these cards are fabulous!