Pagina's

zondag 9 maart 2014

Worm birthday whishes!

Met mijn rode wangen en rode neus zie ik er uit alsof ik (nu al!) een hele fles Chardonnay heb leeggetoeterd maar het is echt van het zonnetje!! ha ha wat een weertje vandaag he! Onze Bram is op slippers en in T-shirt krantjes aan het gooien en iedereen lijkt vandaag heerlijk buiten te zijn.

Ik ga dan ook snel deze kaart posten die ik gisteravond nog gemaakt heb en schiet dan ook weer lekker met mijn boek het zonnetje in. Die strijk kan wel wachten ;-).

  


Met deze kaart doe ik mee met de Crazy for Cas challenge. Ik vond de schets zo leuk, daar wilde ik mijn tanden graag in zetten! In de SSS-kit zat een sjabloon van een regenboog die perfect was voor deze schets.


De worm is van Paper Smootches, ik vind hem zo grappig!! Voor de achtergrond heb ik een stempel van Hero Arts gebruikt en de circels zijn met een sjabloon van SSS en distress inkt gedaan.

Fijne zondag nog allemaal & geniet nog even van het prachtige weer!!
Groetjes!!
Nicole

3 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh kijk nou toch wat een leukerd! En zo lekker vrolijk! Tof!
Past helemaal bij deze zonnige dag.
Leuk dat je meedoet bij CFC.

Margot zei

Superleuk en grappig kaartje!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Die is echt supergaaf!. En ik heb eens rondgeneusd hier. Wat maak jij gave kaarten zeg!!! Als eens nagedacht over het worden van demonstratrice van Stampin' Up? Groetjes
Miranda Mols