Pagina's

dinsdag 22 oktober 2024

Liftchallenge #192

Hoi Liftvriendinnen! Ik hoop dat jullie weer zin hebben in een nieuwe uitdaging van de liftchallenge. Ik wel in ieder geval. Het knutselseizoen is weer officieel van start en het weer begint zo langzaamaan ook weer een beetje mee te werken dus we duiken weer enthousiast in onze knutselhokken! De liftkaart hieronder is gevonden door Marian en de opdracht luidt;


Lift dit model kaart

Verdere invulling is vrij. Ik dacht dat het een hele simpele opdracht was tot ik begon en me realiseerde dat ik geen cirkel stans had die groot genoeg was om er een kaartbasis van te maken. Gelukkig vond ik nog een oud scrapvel wat cirkelvormig was. Ik sneed het doormidden en vouwde het dubbel en gebruikte beide helften voor de buiten en binnenkant van de kaart zodat hij stevig genoeg was. Nu hoefde ik hem alleen nog te versieren. Ik koos voor de stans van dit vogelhuisje omdat hij qua formaat perfect was. Het is wel een lentekaartje in de herfst geworden maar dat mag de pret niet drukken.




Stempels: Hello Darling - SSS

Stanzen: Bird house - Honeybee stamps, Layered flowers - A pocket foh, Cirkels XXL - Crealies, Stitched shaped frames - SU
Inkt: Memento tuxedo black- Tsukineko, Crisp ink shadow creek - Altenew

Papier: Scrapvel - Making Memories, Into the wood remix collection pack - Lawn Fawn
Verder: Copic markers, Crystal drops english mustard- Nuvo 

Ik ben heel benieuwd wat jullie gaan verzinnen. Als je geen rond vel of grote stans hebt kun je natuurlijk altijd een bord omtrekken met potlood en dat uitknippen als basis. Of misschien heb je wel een andere creatieve oplossing. Ik hoor het graag en kom weer graag bij je kijken!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 15 november 18.00, via het liftchallenge blog en de winnaar ontvangt een cadeaubon van Cloud9crafts.  dus doe je best!

Succes en heel veel plezier allemaal!

Nicole


Onze sponsor:


7 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

oh, deze zijn leuk geworden, mooi
grtjs, martina

Daphne zei

Ik word helemaal blij van je kaartje in mooie kleurtjes.

Scraptastisch zei

Wat een mazzel had jij met dit scrapvel, heb ik ook ooit gehad en herkende deze meteen! Je hebt je zonnige kaart weer mooi versierd Nicole!!!
xx Gerie

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een heerlijk vrolijk lente-achtig kaartje. Super vrolijk je papier, is dat nog van Sassefras of echo park. Heerlijk die vrolijke kleuren!

Marjan zei

Super dat je dit onwijs leuke vel nog had! Het kaartje is echt onwijs leuk en vrolijk met die leuke vogelhuisjes en schattige bloemetjes! Slim om het vel helemaal te gebruiken, zo is de binnenkant ook meteen mooi met jouw extra's!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele frisse en leuke invulling van de lift-challenge Nicole. Zowel de binnenkant als de buitenkant is weer toppie. Hier in Brabant lijkt het wel voorjaar, ik laat in een T-shirt met vestje Ziva uit en dat in de derde week van oktober. Dus gevoelsmatig past deze kaart nog goed.
Lieve groetjes Miranda

Nancy zei

Hey Nicole,
Wat een super leuke kaart heb je gemaakt...
Ik krijg er zowaar een voorjaargevoel bij. (zelfs voor ik jouw tekst had gelezen)
Liefs,
Nancy