Pagina's

zondag 28 november 2021

Dutch Cardlovers Challenge #351

Hallo allemaal. Wat vliegt de tijd hè! Vandaag hebben we alweer de laatste DCL challenge van dit jaar!! Ellen heeft dit keer verzonnen dat we een kerstkaart gaan maken... De opdracht luidt;

Maak een kerstkaart in niet-tradionele kleuren
(dus geen groen en rood)

Een kerstkaarten opdracht komt in deze tijd natuurlijk goed van pas. Ik weet dat er een aantal van jullie het hele jaar door kerstkaarten maken maar ik moet aan het einde van het jaar toch echt nog even aan de bak. Vandaar dat ik dit jaar elk kerstkaartje dubbel heb gemaakt. Voor deze opdracht heb ik dan ook weer twee kaartjes gemaakt met heeeel veel sneeuwpopjes. De eerste versie is voor de challenge in paars/blauw/turquoise.





En in de tweede versie heb ik zeegroen gecombineerd met grijs, rood en geel. Ik wordt spontaan vrolijk van deze heldere kleurtjes! Deze versie is niet voor de challenge maar toch niet in hele traditionele kerstkleurtjes. 




Stempels: So many snowman, Everything nice - Mama Elephant
Stanzen: So many snowman, Everything nice - Mama Elephant, stitched rounded rectangles - MFT
Inkt: Memento tuxedo black - Tsukineko
Papier:  Solar white - Neenah, Daffodil delight - SU, Vintage Jadeite - PTI, Oh deer - Fancy pants, Polar pals - Doodelbug
Verder: Glitter Gloss shimmer pen - Nuvo, Copic markers, Shape sprinkles - Doodlebug

Kerstkaartenteller 2021 : 24

Welke vinden jullie het leukste? Ik ben natuurlijk heel benieuwd welke kleurtjes er allemaal voorbij gaan komen. Klik op het logo hieronder om op het blog van DCL te komen voor alle details en de voorbeelden van de andere leden van het designteam. Hier kun je ook je kaartje linken. 
Meedoen kan tot en met vrijdag 10 December. 


Heel veel succes en een zonnige zondag!

Nicole

19 opmerkingen:

Irene zei

Twee énige kaarten met al die vrolijke sneeuwklokjes! Er zijn méér maanden dat ik niéts voor kerst maak dan andersom dus het is altijd gas geven vanaf oktober...
XxIrene

Angélique zei

Ze zijn allebei erg leuk, heel vrolijk.

Creaellenknutselsite zei

wat een superleuke kaartjes met het gezellige tafereeltje erop
groetjes ellen

Daphne zei

Ze zijn super schattig.
Ik vind de eerste het mooist, maar ik ben ook dol op die kleurtjes.
De 2de word je inderdaad meteen heel vrolijk en bij van

Kaartenkraam zei

Gezellig al die sneeuwpopjes. Het zijn heel vrolijke kaarten geworden!

groetjes van Ank

Rhodé zei

Toffe kaartjes! Ik vind de eerste ook het leukste. Ik ga nu snel aan de slag met mijn kerstkaarten. Hopelijk lukt het vandaag om een eindje te komen.

Els zei

Wat een super leuke kaarten heb je gemaakt met deze kleuren.
Heel leuk met al die sneeuwpopjes.
Ik ben al klaar met al mijn kerstkaarten, maar kan vast nog wel 1 maken.
Groetjes, Els

!neke zei

Wat een gave kaarten !!!!
Groeten Ineke

Gerrina zei

Lekker vrolijk allebei en wow zoveel sneeuwpoppen heb ik nog nooit bij elkaar gezien... :) Gelukkig hoeven zij geen afstand te bewaren... Fijn weekend!

Ellen zei

Zo schattig deze klas met sneeuwpopjes, leuk gedaan Nicole!
En ze komen ook zo mooi tot hun recht in deze kleuren.
Groetjes Ellen

Marieke zei

Ja ik vind ze allebei super leuk!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk al die sneeuwpopjes zo bij elkaar Nicole. Ik vind de kleuren van de eerste het mooist maar beide kaarten zien er weer tip-top uit.
Lieve groetjes Miranda

Colien zei

Superleuke, vrolijke kerstkaartjes!
Ik kan niet kiezen, maar heb lichte voorkeur voor de bovenste ;)
grtz Colien

lostinpaper zei

Sooo bright and fun Nicole, I love them!!

Holly zei

Ze zijn beide heel leuk met dei lieve gezichtjes van de sneeuwpoppen..maar denk dat ik de blauwe zo kiezen en jij? Hier gaat het niet zo goed met de Kerstkaarten productie..heb nog niets gemaakt..dus moet heel snel opstarten..gelukkig had ik er al 25 begin dit jaar gemaakt..

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Je bent op dreef met kerstkaartjes Nicole! Deze zijn ook echt zo leuk, zo grappig die sneeuwpopjes. Ook je vorige en nieuwe kaarten zijn weer super!

Marjan zei

Alle twee supergaaf, maar als je wilt weten welke ik de leukste vind... dan is dat de eerste, door de kleuren! De stempel is echt erg geinig!
Lekker dat je teller steeds meer aangeeft, ik ben ook aardig op dreef, maar maak ze het hele jaar door als de zin er is. Scheelt wel. Succes nog met de rest, komt vast helemaal goed!

Margreet zei

Echt genieten, al die sneeuwpopjes. Ik zag dat dit een stempel is (ik heb wel zoiets als digi, alleen nog niet gebruikt). Uk heb geen voorkeur, vind ze allebei supertof. Hier kun je naar blijven kijken....
xxx Margreet

Kekke Kaarten zei

Ondanks dat paars niet mijn kleur is vind ik de combinatie erg geslaagd en komt het paars er mooi in uit. De sneeuwmannen zijn leuk! en lekker snel een kaartje gevuld, da's af en toe ook wel een handig ;-)