Pagina's

zondag 31 oktober 2021

Dutch Cardlovers Challenge #351

Hallo Bloggers! De herfstvakantie is weer voorbij dus we gaan weer aan de gang met een nieuwe uitdaging op het Dutch Card Lovers blog. Vandaag mocht ik de challenge verzinnen en het is geworden.. 

Gebruik een polaroid frame op je kaart

Hoe je dat doet mag je helemaal zelf weten. Er zijn stanzen van een polariod frame. (De mijne komen van de Action). Maar je kunt ook heel gemakkelijk deze vorm maken door een rechthoek te snijden met je snijmachine of een mesje en daar dan bovenin een vierkant uit te stanzen of snijden. Daarna hoef je alleen maar iets leuks voor in je frame te bedenken en hem daarna op je kaart te plakken. Niet moeilijk toch? Ik verwacht dan ook heel veel leuke inzendingen. 

Ik heb voor mijn kaart de stempel 'Snow buddies' gekozen omdat zowel het hondje als de meisjes zo mooi aan het poseren waren. Het meisje met de vlechtjes heb ik gemaskerd zodat ik het andere poppetje er dicht tegen aan kon stempelen. Zo passen ze mooi samen op de foto. De achtergrond heb ik geblend, gespetterd en gestencild.. heel veel werk waar je uiteindelijk bijna niets meer van terug ziet! Maar ach we zijn weer even van de straat hè! 


Hetzelfde stencil heb ik ook aan de binnenkant gebruikt met de inkt die nog aan mijn borsteltjes zat. Het zwarte tekstje is van Carlijn en heb ik in mijn stamppositioner van de Action geplaatst zodat ik hem gemakkelijk erbij kan pakken om snel een tekstje aan de binnenkant van mijn kerstkaarten te stempelen. Het zit dan meteen op de goede plek voor een standaard kaartje. De envelop komt van de Action.

Stempels: Snow buddies - MFT, Kerstwensen 1 - Carlijn
Stanzen: Snow buddies - MFT, Multi frame set- Action
Stencil: Peace, Love and joy - MFT
Inkt: Versamark, Memento tuxedo black - Tsukineko, Distress Oxide ink Stormy sky, Picked raspberry, Spun sugar, Wilted violet - Ranger. 
Papier:  Solar white - Neenah, Bristol smooth - Strathmore, Whisper white dik - SU!
Verder: Glitter Gloss shimmer pen - Nuvo, Washi tape

Kerstkaartenteller 2021 : 12

Ik heb er maar meteen twee gemaakt want ik heb nog heel wat kerstkaartjes te gaan.

Klik op het logo hieronder om op het blog van DCL te komen voor alle details en  de voorbeelden van de andere leden van het designteam. Je kunt hier ook je kaart linken. Meedoen kan tot en met vrijdag 12 November. 


Heel veel succes en een zonnige zondag!

Nicole

23 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Leuke kaarten in mooie kleuren. Ook leuke binnenkant.
Ga proberen om met de challenge mee te doen!
groetjes, Caroline

Irene zei

Leuke opdracht heb je bedacht en gaaf deze paars-roze kerstkaart met die schattige stempels!
XxIrene

Creaellenknutselsite zei

wat een gaaf voorbeeld kaartje met de schattige stempeltjes
ik heb polaroid stansje ga ook proberen om mee te doen
groetjes ellen

Kaartenkraam zei

Wat een leuke kaart met die vrolijke stempels! Wat mij betreft maken de kleuren de kaart, zo goed gecombineerd en de witte frames laten de figuurtjes heel goed uitkomen, TOP!

groetjes van Ank

Je@net zei

Wat een leuke en vrolijke kerstkaarten heb je er zo van gemaakt, Nicole!

Colien zei

Leuke challenge en wat een gave, vrolijke kerstkaarten heb je gemaakt!!
grtz Colien

Angélique zei

Wat een geweldige kaart heb je gemaakt, daar heb je heel veel aandacht en enthousiasme in gestopt.
De challenge is erg leuk bedacht.

Marjan zei

Twee maar liefst! Slim van je! Ze zijn énig, die kleurtjes en die leuke stempels van de kinderen èn gecombineerd met een gaaf stencil. Geinig hondje ook in dat kleine framepje. Ik las dat jouw frame van Action komt, ik kwam het later ook tegen en nam het mee. Daarmee nog een gemaakt.

Holly zei

OH!! Nicole wat een super leuke kaarten..ik ben geen paars fan..maar ben wel dol op jouw kaartjes..wat een leuke lay-out en zo lief met die meisjes en honden..ben er weg van!!!
super leuke dingen heb je bij de Action gekocht en ben weg ook van de tekst stempels..hele mooie script!!

Margreet zei

Wat een leuke foto's in je frames! De kleuren zijn ook heel tof, net als het washitape.
En dan die leuke binnenkant met die bruisende tekst.
xxx Margreet

Sandra zei

Wat een leuke kaartjes Nicole en een top idee met dat Polaroid frame! Ik ben nog even druk met mijn blog maar wie weet ga ik weer eens meedoen met een challenge. De zin is er, nu nog de tijd ;)
Groetjes, Sandra

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt een hele leuke challenge bedacht Nicole en je inspiratie-kaart is top, ik vind hem geweldig leuk met die hondjes erbij, vooral,die ene die ligt te rollebollen hihi. Mooie achtergrond en leuk om het zogenaamd met washi-tape te bevestigen. Ook de binnenkant is weer een plaatje. Ik ga zeker proberen mee te doen.
Lieve groetjes Miranda

Femminde zei

Wat een super leuke challenge!! Ik ben dol op kaartjes met een poloroid frame erop. En wat een hele toffe kaart is het geworden. Zo vrolijk!! En ja het is veel werk om zelf een achtergrond te maken maar je ziet het verschil pas als je er een kaartje naast legt zonder zelfgemaakte achtergrond.
Heb jij nog een goed spetteradvies zonder dat je hele kamer er onder komt te zetten??
Fijne week!!
Groeten van Femminde

GerJanneke zei

Hoi Nicole,
wat een leuke challenge weer deze keer. EN zeker heel makkelijk als je er gen stans van hebt. Ik had meteen een idee! Nu maar hopen dat het lukt. De jouwe is zo leuk geworden. Mooie achtergrond heb je gemaakt ook.

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een leuke, vrolijke kaart en een hele leuke challenge! Leuk met het roze en paars en hoe je als verschillende merken zo mooi hebt gecombineerd 🌺☕

Rhodé zei

Lekker vrolijk kerstkaartje! Dat er zoveel werk in een kaartje kan zitten, weten vaak alleen de kaartenmaaksters zelf. Maar het geeft zo'n leuk resultaat, al die details. Je hebt de jas van het rechtse meisje mooi gekleurd. Hij ziet er nu heel 'puffy' uit.

Danielle zei

Leuke challenge! Dit is inderdaad echt een kaartje voor een kaartenmaakster, want er zit echt veel werk in.... Super leuke uitwerking van je eigen challenge!

Gerrina zei

Een schattige kaart! Ja die meisjes en hondje passen gewoon in zo'n frame... Heerlijk die kleuren en heerlijk toch om zo'n achtergrond te maken? Moet zelf ook weer aan de kerstkaarten, maar heb die vaak redelijk snel af als ik eenmaal 'in de mood' ervoor ben... Groetjes, Gerrina

Cornelie zei

Heel leuk, zowel de opdracht als de kaartjes. Ook een leuk detail, het washi tape.
Lekker bezig jij!

Marja Sch zei

Wat een grappige challenge en wat een leuke winterkaart heb je ermee gemaakt. Echt supers. Groetjes Marja

nicolevb zei

Wat een leuke challenge de polaroid frame
En wat heb je het weer mooi gemaakt
Die meisjes zijn zo lief en dan natuurlijk ook de hond erbij...
En dan die winterse kleuren roze en paars, geweldig
Mooi inspriratiebron weer voor mij

Ina ( Frysk Famke ) zei

Leuk leuk Nicole,

De kleuren, stempels, je kaartjes en bedachte challenge.
Ik zit te genieten😍

Groetnis fan Ina

Marfien zei

Gezellig kaartje heb je gemaakt, leuk in deze kleurtjes
Ga straks maar eens beginnen aan deze challenge