Pagina's

dinsdag 29 juni 2021

Nog meer cocktails...

Ik weet niet of het goed is voor mijn reputatie hier in Blogland maar ik heb wederom wat kaartjes met cocktails voor jullie. Ik heb in het verleden ook al wat wijnkaarten gemaakt en misschien dat jullie nu denken dat ik een enorme alcohol verslaving heb maar dat valt reuze mee hoor! (Kreeg van Gerjanne vorig jaar al een verjaardagskaart met een kratje wijn!) 

Maar jullie hoeven je geen zorgen te maken. Mijn drankgebruik is zeer gematigd maar ik vind het gewoon een leuk feestelijk thema. Het nieuwe (superleuke!) swappakket van Cornelie is binnen en ik  was mijn spulletjes van het vorige Swap pakket aan het opruimen. Met de restjes heb ik snel nog wat kaarten gemaakt om mijn voorraadje verjaardagskaarten aan te vullen. Ik merk dat als ik het papier en de stempels eenmaal heb opgeruimd ik er niet zo snel meer aan denk ze te gebruiken dus vandaar dat ik ze maar meteen omgezet heb in wat snelle kaartjes. Ik heb voor alledrie een voorbeeld gebruikt dus verder niet zoveel te vertellen. Stempels: Coctail party - Catherine Pooler, Spirited sentiments - MFT
Stanzen: Coctail party - Catherine Pooler, Basic set - ME, Circles XXL 41 - Crealies, Fishtail sentiment strips - MFT
Inkt: Versamark, Versafine black - Tsukineko, Island indigo, Pool party - SU!
Papier:  Solar white - Neenah, Coastal cabana, Island indigo - SU!, Lovely lady - PTI, Pop the Bubble slimline paper - Catherine pooler. 
Verder: Shape sprinkles with all my heart - Doodlebugtempels: Coctail party - Catherine Pooler, Nothing's better than - SU!
Stanzen: Coctail party - Catherine Pooler, Basic set - ME, Fishtail sentiment strips, Stitched rickrack - MFT, Nothing's better than - SU!, Circles XXL 41, 
Inkt: Versamark, Versafine black - Tsukineko, Pool party - SU!, Ripe raspberry - MFT, Cilantro, Artishoke - Lawn Fawn
Papier:  Solar white - Neenah, Coastal cabana, Island indigo - SU!, Lovely lady - PTI, Pop the Bubble slimline paper - Catherine pooler. Stempels: Coctail party - Catherine Pooler, Spirited sentiments - MFT
Stanzen: Coctail party - Catherine Pooler, Basic set - ME, Stithed hex tag - Reverse confetti, Fishtail sentiment strips - MFT
Inkt: Versamark, Versafine black - Tsukineko, Island indigo, Pool party - SU!
Papier:  Solar white - Neenah, Coastal cabana, Island indigo - SU!, Lovely lady - PTI, Pop the Bubble slimline paper - Catherine pooler. 
Verder: Shape sprinkles with all my heart - Doodlebug

Bedankt voor je bezoekje en fijne dag!
Nicole

15 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat zijn weer hele toffe kaarten Nicole. Mooie combinatie van stansen (die ook weer leuke details zoals stiksteekjes hebben) dessin-papier en geëmboste teksten. Het zijn die kleine details die het doen hè en ik vind dat jij daar oog voor hebt. Enne, een lekkere cocktail op zijn tijd sla ik niet af hoor hihi.
Lieve groetjes Miranda

Margreet zei

Haha, door jouw openingszin neem je iedereen de wind uit de zeilen/de woorden uit de mond. Nou, ik sla ook niet snel af hoor (tenzij ik moet rijden).
Je kaartjes zijn superleuk met heel veel stansen en details en natuurlijk mooie binnenkantjes. En geniet jij maar van je echte drankjes!!
xxx Margreet

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi vrolijke kaartje met de cocktails erop leuke kleurtjes en details
groetjes ellen

Daphne zei

Haha, nou ik kijk nergens met van op🤣.

Ik vind het een goed idee om de papiertjes en stempeltjes meteen om te zetten in kaartjes, want ik snap wat je bedoeld, gaat hier namelijk net zo, eenmaal uit het zicht is vergeten.
Het zijn vrolijke kaartjes en de tekst is steeds zo leuk.

Rhodé zei

Supertoffe kaartjes heb je gemaakt! Ik herken dat wel: eenmaal weg gelegd verdwijnen de papiertjes uit beeld. En jij hebt nu lekker weer 3 kaartjes voor de voorraad.
En tja, je hebt weer eens bevestigd dat je een drankorgel bent, haha!😉

Angélique zei

Het zijn zeker heel feestelijke kaarten, leuk gedaan!

GerJanne zei

Het is net als met tradities: sommige reputaties moet je in ere houden ;-)
Nee hoor Nicole, gekkigheid. Je kaartjes zijn sowieso heel leuk en cocktails zijn altijd feestelijk, dus kan niet beter. Ze zijn stuk voor stuk vrolijk en helemaal geschikt voor een feestelijke gelegenheid.
Ook je kaart hieronder is erg leuk! Lief van Danielle dat ze je wat afdrukjes stuurde. Je hebt gelijk, elke keer als er wat nieuws uitkomt denk ik: zal ik...., maar dan denk ik: misschien komt er volgende maand nog iets leukers uit. En vervolgens koop ik niets. Ook dom he...

Je@net zei

Wat een super leuke en feestelijke kaarten, Nicole.
Alles past ook perfect bij elkaar!

Kaartenkraam zei

Je kaarten zijn gewoon hartstikke leuk en dat ze allemaal hetzelfde onderwerp hebben betekent toch niet dat je een alcoholverslaving hebt?
Het is gewoon een feestelijk onderwerp!

groetjes van Ank

Els zei

Dit zijn hele mooie en feestelijke kaartje en daar hoef je echt niet aan verslaafd te zijn. Ik probeer zelf door de week geen wijn te drinken en dat lukt aardig.

Marfien zei

Het zijn hele vrolijke kaartjes, en zolang het bij een (papieren) krat wijn blijft . . .
(Kun je in elk geval lang mee doen)

Marjan zei

Supervrolijk thema inderdaad en wat een gave kaartjes maakte je ermee! Dat drankprobleem idee had ik al niet bij jou, ik lust trouwens best graag een wijntje! Mooie kleurtjes zijn dit toch bij elkaar!
Ja, dat wegleggen herken ik wel, soms kom ik een stempel tegen die ik al maanden heb en waarmee ik nog nooit iets mee gedaan heb!

Danielle zei

Haha, papieren cocktails en wijntjes maken je nog geen verslaafde toch?? Wat is dat papier grappig, met die olijfjes past zo goed bij je tekststempel! Leuke serie, goed bezig!

Femminde zei

Wat een toffe serie (ik ben dol op series!!) . En super om zo je papiertjes op te maken. Hier is het vaak hetzelfde, als het niet meer in het oog ligt dan vergeet ik het.
Ben ondertussen super nieuwsgierig naar jullie nieuwe pakket.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Cornelie zei

Ja, goed idee, want bij mij werkt dat net o. Helemaal leuk deze snelle kaartjes!!Tot swaps!!X