Pagina's

dinsdag 8 juni 2021

K&K Challenge - Repeat

Het lukt me niet vaak om aan een challenge mee te doen maar deze van K&K kon ik niet laten schieten. Hij is dan ook niet zo heel ingewikkeld en omdat ik net een leuk stempelsetje via Marktplaats had gescoord ben ik hiermee lekker aan de slag gegaan. Ik denk dat dit hondje vlak bij een kerkhof woont.... 



Stempels: Paw prints, Party animals - Reverse Confetti
Stanzen: Action
Inkt: Memento tuxedo black, Versafine onyx black, Versamark - Tsukineko, 
Papier: Whisper white, brights DSP - SU! Copic paper
Verder:  Gellyroll white, black & silver, glossy accent

Het achtergrond stansje komt van de Action. Daar staat bij ons altijd een enorme rij. Maar toen ik laatst al heel vroeg boodschappen ging doen was er niemand en ben ik dus meteen even naar binnen geschoten. Veel leuke stansjes gescoord en zelfs een (reserve) stamp positioner. Oh, en ook nog een hele leuke emmer met citroenen erop.. maar dat is wellicht minder interessant voor jullie..

Groetjes!

Nicole

Challenge:
Knutsels & Cadeautjes - Repeat 

19 opmerkingen:

Femminde zei

Hoi Nicole,

Wat een leuke kaart is het geworden met die schattige hond. Moet je toch niet aandenken dat Nutella zoveel botten bij elkaar verzameld.
Maar super zo als achtergrond stempel. Ik heb ook nog wel een idee met die leuke challenge. Maar ik ben bang dat ik er voor sluitingsdatum niet aan toe kom.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Marieke zei

Ja weer super leuk! Zoals altijd ook weer de binnenkant leuk gedaan.

Groet, Marieke

Daphne zei

Haha, vooral je opmerking over het kerkhof.
Wat een leuke marktplaats score heb je gedaan, hiermee kan je alle kanten op en samen met de tekst is het ook nog eens een leuke combinatie.
Je zou bijna expres iemand z'n verjaardag vergeten.
Leuk om te lezen dat je bij de Action bent geweest.
Als er een rij staat ga ik ook nooit, dan stel ik het uit.
En die emmer, heb ik ook...... maar dat is wellicht minder interessant om aan jou te vertellen😉 (die zijn echt te leuk om te laten liggen hè!!)

Margreet zei

Wat een gave kaart, Nicole. Al die botten zijn geweldig (of ze nu wel of niet van het kerkhof zijn). De tekst is ook super, net als de binnenkant!
xxx Margreet

Ina ( Frysk Famke ) zei

Haha ik zie het hondje al druk aan het graven...prachtige kaart Nicole.

Op marktplaats kan je leuke dingen scoren voor een mooie prijs. Vandaag nog 2 reverse confetti mallen ontvangen💃🏻💃🏻

Ik ben nog maar 1 keer bij action geweest sinds het weer mag. En toen was mijn tape er nog eens niet...chips. Collega zag verleden bij de action het liggen en nam gelijk 10 rollen mee...ik blij

Groetnis fan Ina

Blankina zei

Super mooie kaart en volgens mij perfect voor de challenge, groetjes Blankina

Kaartenkraam zei

Hahaha, lekker luguber!!
Superleuke kaart, leuk met de rode accenten en natuurlijk weer helemaal af van binnen en van buiten!

groetjes van Ank

Holly zei

Super leuke kaart!..en wat een leuke stempelset!
OH zie dat al voor me die hond op het kerkhof ...zou toch wel een ding zijn!
Heel beeld bij....

Wat leuk dat je bij de action bent geweest en zoveel leuks heb gekocht!...is leuk om te horen hoor wat je gekocht hebt...dus kom maar op..foto's erbij ook leuk..die emmer lijkt super...ben al zolang niet meer geweest ..zou best wel even kijkje willen nemen ..maar inderdaad als er bijna niemand is...

Diny zei

Wat een super gaaf kaartje Nicole....zo mooi fris met het groen en de rode accentjes!
Ook de binnenkant en de bijpassende envelop zijn erg leuk!
Groetjes Diny!

Colien zei

Haha, dit is het hondje van de slager... met zoveel botjes! Maar van het kerkhof kan ook, natuurlijk. Hoe dan ook: het is een heel leuk kaartje, zowel van buiten als van binnen én dan ook nog zo'n gave bijpassende envelop, top!
Bedankt voor je deelname aan onze herhalend stempelen challenge bij Knutsels en Kadootjes.
grtz Colien

Els zei

Wat een leuke kaart met dit lieve hondje en al die kluifjes of beenderen, hahaha. Ook je binnenkant vind ik weer super leuk.
Groetjes, Els

Rhodé zei

Dit is een kaartje waarvan ik gelijk kan zien dat het door jou gemaakt is. Wat een leukerd! Op Marktplaats kun je soms zomaar wat leuks scoren.
Je bent goed geslaagd bij Action. Ik kwam er vorige week toevallig langs en ook even naar binnen gedoken omdat het rustig was. Ik heb 1 stans gevonden, maar verder zag ik niet echt wat leuks. Nu ben ik wel benieuwd wat jij hebt kunnen vinden!

Marjan zei

Hahaha, vlakbij een kerkhof, vast! Hij kijkt er i.i.g. olijk bij, al die lekkere botjes... Heel gaaf kaartje, erg leuke stempels en tekst, het oogt ook heel fris. En echt een Nicole inderdaad, tot en met de binnenkant. Mooi!
Klinkt hoed, je Action buit. Bij ons staat er ook altijd een enorme rij, ik kom er niet zo vaak. Ik vind er ook weinig op hobby gebied, denk dat je net geluk moet hebben dat de leuke spulletjes er nog zijn.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Inderdaad een leuke set gevonden Nicole, ik moest wel lachen om die opmerking over het kerkhof, dat zie ik gebeuren dan hè. Hihi..je kaart is in elk geval leuk en mooi geworden.
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Nou, die heeft zeker veel botjes gevonden, haha!
Heel leuke kaart, op zo'n hondje kun je niet boos worden, zelfs niet als hij je verjaardag is vergeten.

Danielle zei

Wat leuk gedaan! Echt grappig met al die botjes, wat een gelukkige hond. En als je zo druk bent met botjes zoeken, dan begrijp ik wel dat je geen tijd hebt om op de kalender te kijken wie er bijna jarig is. Super leuke uitwerking van de challenge!

Marfien zei

vrolijk kaartje met al die "bottentaartjes" , je moet wat hè, als al die hondenvriendjes op je verjaardag komen . . .

Gerrina zei

Het heeft bij mij ook even geduurd voor ik op een tijdstip bij de Action hier was dat er geen rij stond... maar ook ik heb wat nieuwe stanzen en 2 stempelsets gescoord (plus hele saaie dingen die we echt nodig hadden...)
Je kaart ziet er heel vrolijk uit en alleen de knokels kunnen idd een verwijzing naar de plek zijn... Groetjes, Gerrina

Monique zei

Wat een leuke kaart. Het hondje heeft genoeg botjes opgegraven.
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique