Pagina's

dinsdag 26 januari 2021

Liftchallenge # 157


Vandaag begint er weer een nieuwe Liftchallenge. De voorbeeldkaart hierboven van Isha Gupta is gekozen door Cornelie en de uitdaging luidt; 

Maak een achtergrond met een stempel/stempels en emboss deze. 
Blend dit met Distress inkt (of een andere inkt.) Versier naar wens.

Ik ben begonnen met het uitzoeken van een mooie achtergrond stempel en heb deze clear embossed op een witte achtergrond. Daarna heb ik verschillende kleuren groen en turquase gekozen om te blenden. Bij dit achtergrondje van bladeren heb ik gekozen voor deze bloemen van Altenew die ik qua stijl mooi bij de achtergrond vond passen. Ik heb geprobeerd met mijn copic markers de kleuren van de bladeren een beetje hetzelfde in te kleuren als de achtergrond zodat voor en achtergrond een beetje samenvallen. Het zwart-witte tekstblok valt dan weer wel lekker op. 



Omdat de achtergrond stempel 6 bij 6 inch is had ik nog een stukje achtergrond over voor de binnenkant van mijn kaart. Ook zorg ik altijd dat ik wat extra afbeeldingen inkleur zodat ik meer keuze heb op de voorzijde en wat er over is gebruik ik dan gewoon aan de binnenkant. Een bijpassend envelopje erbij en het plaatje is compleet. 

Stempels: Striped florals - Altenew, Outline leaves - SSS
Stanzen: Striped florals - Altenew, scalloped basic edge - MFT
Inkt: Memento tuxedo black, Versamark - Tsukineko, Distress ink Mowed lawn, Twisted citron, Peacock feathers, Pine needles, Cracked pistachio - Ranger
Papier: Solar white - Neenah, Bristol paper - Talens, Sweet sugarplum, basic black - SU!
Verder: Glitter drops Midnight sky- Nuvo, Copic markers

Je hebt voor deze uitdaging nog de tijd tot vrijdag 12 februari en de winnaar krijgt een cadeaubon van onze sponsor Studio92
Kijk vooral even op het liftchallengeblog voor de details en de prachtige voorbeelden van Cornelie en Marjan en vergeet natuurlijk niet je eigen creatie te linken, ik ben heel benieuwd!

Succes!! 
Nicole

17 opmerkingen:

Sarah zei

Wauw! Weeral zo'n prachtige uitwerking van jou. Echt knap!
Leuke opdracht ook😉

Rhodé zei

Prachtig en kleurrijk! Ik ga zo eens kijken wat de anderen als voorbeeld gemaakt hebben.

Marjan zei

Prachtige kaart Nicole, mooie folder heb je gebruikt en de bloemen van Altenew passen er zeker goed bij! Mooi die felle kleurtjes, die samen met het zwarte vlak een sterke combi vormen. Het geheel ziet er weer top uit!

Kaartenkraam zei

Mooie kaart, prachtig die bladeren-achtergrond in combinatie met de bloemen en het zwartte vlak is een krachtig statement op de kaart. En de binnenkant weer heel leuk gedan!

groetjes van Ank

Annemarie en Merit zei

Wat een prachtige achtergrond heb je gemaakt in die verschillende tinten groen. En deze mooie gekleurde bloemen komen er prachtig op uit!!

Liefs, Merit en Annemarie

Ina ( Frysk Famke ) zei

In één woord schitterend!!

Wat een kleurenpracht.

Groetnis fan Ina

Marja Sch zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor deze uitdaging. De bloemen zijn zo mooi gekleurd en ook de binnenkant is weer geweldig. Groetjes Marja

Daphne zei

Wat een prachtig voorbeeld.
En echte blikvanger.
Leuke challenge, ik ben er weer bij deze keer.

Gerrina zei

Héhé, eindelijk effe tijd om een blogronde te maken. Ik heb je mooie creaties wel gezien, maar dan in m'n blogrol...Blij dat ik nu wel langs kan komen!
En dan gelijk bij deze gave kaart uitkomen! Mooi die bloemen, maar zeker ook de achtergrond! Groetjes, Gerrina

Scraptastisch zei

Hier ook al zo'n prachtig voorbeeld en mooie achtergrond voor bij je bloemen! Heel gedurfd zo'n zwart vlak maar staat super tof! Veel plezier van de liftchallenge!
xx Gerie

Margreet zei

Wat een supermooie lift heb je gemaakt met die grote bloemen. Ook zo mooi gekleurd. En die tekst is heel gaaf. Mooi binnenkantje weer.
xxx Margreet

Colien zei

Supermooie uitwerking van deze leuke challenge, echt erg mooi!
grtz Colien

lostinpaper zei

Wonderful card Nicole!

GerJanne zei

Het is een beauty. Heel mooi kaartje en de challenge is weer top! Ik kreeg meteen een idee vanmorgen bij het zien van de nieuwe challenge. Dat heb ik wel vaker, maar ja, dan komt de uitvoering nog. Dus ik ben nog niet begonnen. Het idee moet zich nog en beetje uitrollen...maar meedoen, ja, natuurlijk.

Marfien zei

Wat heb je je weer lekker laten gaan, deze prachtige kleuren combinatie levert weer een heel mooi kaartje op

Holly zei

super mooie vrolijke kaart!..leuk model.

Cornelie zei

Super gaaf voorbeeld, onwijs mooi gemaakt!