Pagina's

maandag 7 december 2020

Pee on the Christmas Tree

Ik vond ze zo grappig deze Franse buldogjes.. als hondenliefhebber kon ik ze niet laten liggen. Ook de teksten die erbij zitten zijn hilarisch. Helaas wel in het Engels. Ik mis dat soms wel eens, van die hele grappige Nederlandse teksten bij mijn stempels. Hebben jullie dat ook? Ik kan niet naar iedereen dit soort Engelse teksten sturen omdat ik bang ben dat ze het dan niet begrijpen. Maar ja, deze zijn dus super grappig en ik heb maar meteen een hele serie gemaakt omdat ik echt niet kon kiezen tussen deze leuke hondjes. Niet te veel poespas verder want ik vond ze zo al leuk genoeg. Het ruitjes achtergrondje is ook een stempel, ik vond het wel een soort van warm hondendekentje..De binnenkant heb ik bij alle vier hetzelfde gedaan. Een restje van het gestempelde achtergrondje en nog een buldogje met tekst. Een bijpassende envelop heb ik van oud SU papier gemaakt. 

Stempels: Happy pugmans - SSS, Ho ho ho - Carlijn, Plaid - C&9th
Stanzen: Happy pugmans - SSS, Wonky stitched rectangles - MFT
Inkt: Memento tuxedo black, Versamark, Versafine onyx black - Tsukineko
Papier: Solar white, Desert storm - Neenah, - Pure poppy - PTI
Verder: Witte en zwarte gelpen,  Copic markers, twine

Kerstkaartenteller 2020 / 27

Dat schiet lekker op! Groetjes & bedankt voor je bezoekje!
Nicole

20 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Wat een gave kaartenserie! De bulldogjes zijn geweldig! Groetjes Linda

Margreet zei

Ze zijn helemaal geweldig. Ook de teksten. En ja, je moet vaak wel opletten naar wie je ze stuurt. Wat een gave achtergrond heb je gestempeld!
xxx Margreet

Hobby Hoogland zei

wat een grappige kerst kaarten , Kan begrijpen dat je ze niet overal naar toe kan sturen. Maar ik zie de humor er wel van in.
Stuur ook liefst met Nederlandse teksten .
groetjes Marjan.

Crea Astrid zei

Wat een leuke serie kerstkaarten heb je gemaakt. Grappige stempels zijn het ook. Ik ben via Lift Challenge bij je blog gekomen. Je maakt hele mooie kaarten. Ik ben gelijk volger van je geworden. Kan ik je blog in de gaten houden.

Groetjes, Astrid.

Gerrina zei

Grappig en een beetje maf; past bij de echte kerstkleuren en verder warme- plaid kaarten! Gefeliciteerd met je Liftchallenge DT! kijk uit wat je daarvoor gaat maken! Groetjes, Gerrina

Marijke zei

Wat een super leuke kaartjes! die stempeltjes zijn zo leuk! Groetjes marijke.

Holly zei

Super grappige kaartjes!! en leuk met de ruit..
Ja ik mis dat ook ..leuke grappige Nederlandse teksten..want inderdaad niet iedereen begrijpt het Engels...

Je@net zei

Wat een super leuke serie kaarten heb je gemaakt, Nicole!

Daphne zei

Ooooooh, wat zijn ze leuk!
De tekstūü§£, hier hou ik van.
Ja, ik mis dit soort teksten ook in het Nederlands, alhoewel sommige teksten helemaal niet zo leuk zijn in het Nederlands, net als met liedjes, soms kan je iets gewoon niet "leuk" vertalen.
De achtergrond past héél goed bij deze kaartjes, ze zijn warm en mooi tegelijk.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kaarten heb je gestempeld Nicole. Grappig zijn die hondjes. Ik snap wat je bedoelt met de Engelse teksten maar vaak klinkt het ook niet zo leuk in het Nederlands. Gefeliciteerd dat je het team van de lift-challenge gaat versterken, heel leuk, ik las het net daar ;)
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Dat schiet zeker lekker op! Die tekst is zo grappig, hihi! Ik herken dat wel van die teksten. Daarom laat ik een set soms zelfs liggen. Jammer is dat eigenlijk.
En wat leuk dat je nu ook bij de Liftchallenge hoort! Super, het gaat je zeker lukken om prachtige voorbeelden te maken.

lostinpaper zei

Seriously fun and seriously funny, love them all Nicole!

GerJanne zei

Hihihi, ik moet zo lachen om je post! EN de leuke bulldogjes en die hilarische tekstjes. Inderdaad wel jammer dat er in het Nederlands wat minder van die stempeltjes te vinden zijn. Maar je bent zelf grappig genoeg! Niet te veel poespas op de kaartjes, whahaha zou ik ook niet doen als er al bulldogjes op staan ;-()
Enne gefeliciteerd met je designerschap bij de Lift. Je past perfect!

Nancy zei

Hey Nicole,

Wat een leuke serie! Zelf ben ik niet zo'n hondenfan maar deze stempels zijn geweldig!!
Ook dat achtergrondpapier is super voor kerstkaarten. Ik heb ook nog ergens zo'n resten liggen van een geboorteproject, misschien moet ik ze maar eens opzoeken...

En dat lettertype op mijn Micky-kaart is een stansset van het offici√ęle Disney lettertype... Heb een heleboel stansen van Micky en Minnie, je moet in de balk links op mijn blog maar eens bij Micky-Minnie gaan kijken...

Als je mij een mailtje stuurt met jouw adres, komt er dit jaar ook wel een kerstkaart jouw richting uit... (kijk bovenaan op mijn blog)

Liefs,
Nancy

Femminde zei

Wat een super leuke grappige serie!! Extra leuk om naar hondenbezitters te sturen. En wat een tof plaid papier heb je gemaakt met die stempel. Super!!
Fijne dag!!
Groeten van Femminde

Marjan zei

Ze zijn inderdaad onwijs leuk, hihi.. die schele oogjes ook! Superkaartjes, Nicole! En mooi die achtergrondjes, zo'n stempel is toch echt handig!

Ilse zei

Wat een leuke reeks, ik vind ze echt prachtig. Zeker ook je achtergrond.
Groetjes,
Ilse

Els zei

Wat een super leuke buldogjes heb je op de kaarten en die aan de binnenkant is zo schattig. Leuk met dat ruitje papier.
Groetjes, Els

Colien zei

Hihi, toffe doggies en die teksten zijn geweldig leuk!
Mooie serie kaartjes!
grtz Colien

Marieke zei

Vind ze allemaal prachtig. Ik heb toen ook naar die set gekeken maar vind het zo jammer dat de verzendkosten/ invoerrechten zo hoog zijn.